| |

Toimintamme uudistuu -liikunnan ilo säilyy

Toimintamme uudistuu -liikunnan ilo säilyy

Kuten jo aiemmin tiedotimme, Luhtavillan toiminta uudistuu elokuussa kurssimuotoiseksi ja luovumme Lumme -salista. Fysioluhtavilla siirtyy Lime-salin yhteyteen pienen remontin myötä. Keskitymme jatkossa kehonhuollollisiin lajeihin sekä raskaana oleville ja synnyttäneille tarjottaviin kursseihin (Mama-& Babykurssit). Kehonhuollollisia kursseja tulevat olemaan muun muassa jooga, pilates, ilmajooga, terve selkä, spiraalistabilaatio, barre sekä liikkuvuustunnit. Avoimet viikkotunnit jäävät kokonaan pois ohjelmistosta 23.6. alkaen. Harmillisesti nämä tunnit eivät olleet enää kannattavia, minkä vuoksi niistä luopuminen on pakollista.

Tiedotamme tarkemmin kursseista ja niiden aikatauluista, kun saamme kaiken suunniteltua valmiiksi kesän aikana. Kurssien kestot tulevat olemaan viidestä kahdeksaan viikkoa. Edelleen tarjoamme mahdollisuuden niin lähi- kuin etäosallistumiseen kursseilla.

Tanssilliset- ja lihaskuntotunnit jäävät pois

Koska keskitymme jatkossa kehonhuollollisiin lajeihin, joudumme jättämään tanssilliset- ja lihaskuntotunnit sekä lasten kurssit pois.

Meille on tärkeää, että jokainen asiakkaamme liikkuu jossain myös jatkossa. Olemmekin tarjonneet ohjaajille mahdollisuutta vuokrata salia halutessaan omia ryhmiään varten. Lisäksi tulemme tiedottamaan, missä paikoissa suosikkiohjaajienne tunnit mahdollisesti jatkuvat.

Odotamme innolla uutta

Olemme tehneet viimeisen vuoden aikana valtavasti töitä sen eteen, että toiminta on pystytty pitämään käynnissä koronasta huolimatta. Myös ohjaajat ja taustajoukkomme ovat venyneet tässä myllerryksessä – kiitos heille siitä! Lopulta kuitenkin jouduimme myöntämään, että eteenpäin on mentävä ja valintoja tehtävä, jotta voimme liikuttaa teitä jatkossakin. Toinen vaihtoehto olisi ollut lakkauttaa Luhtavillan toiminta kokonaan. Vaikka uudistukseen liittyy haikeuttakin, olemme silti iloisia ja innoissamme, että meillä on mahdollisuus päästä luomaan jotakin uutta. Emme melkein malta odottaa syksyä, kun pääsemme starttaamaan kurssit kanssanne uudennäköisessä Luhtavillassa! <3

Terveisin,
Tuuli ja Anne

Muista käyttää kaikki krediitit juhannukseen mennessä!

Mahdollisuus osallistua tunneille kertamaksulla ja sarjakorteilla päättyy juhannukseen, jonka jälkeen Glofox-varausjärjestelmä poistuu käytöstämme. Kehoitamme  siis käyttämään krediittisi juhannukseen mennessä! Halutessasi sinun on myös mahdollista käyttää jo ostamiasi krediittejä maksuna verkkokursseille sekä kesäkursseillemme.

Jos sinusta tuntuu, että krediitit jäävät muutoin käyttämättä, voit vaihtaa niitä nyt myös kursseihimme sekä verkkokursseihin.

  • Yhden krediitin arvo määräytyy tosiasiallisen arvon mukaan ns. euro eurosta. Esim: jos olet ostanut viiden krediitin sarjakortin (=65€), on yhden krediitin arvo tällöin 13€.
  • Jos kurssista jää vielä krediittiesi jälkeen maksettavaa, lähetämme kurssista sinulle sähköpostiisi laskun, jonka voit maksaa verkkopankissasi tai paikan päällä.

Krediittien vaihto verkkokurssiin

Toimi näin:
1. Tutustu verkkokursseihin: www.liikuntastudio.fi
2. Tilaa valitsemasi kurssi sivuston kautta. Valitse maksutavaksi ”Maksu krediiteillä”
3. Laita meille tämän jälkeen sähköpostia osoitteeseen [email protected], jossa pyydät maksun veloittamista krediiteistäsi.

Krediittien vaihto kesäkurssiin:
paikan päällä TAI livestream

Toimi näin:
1. Tutustu kursseihin: https://luhtavilla.fi/aikuisten-kurssit
2. Ilmoittaudu haluamallesi kurssille, jolla on tilaa. Valitse maksutavaksi ”Muu ennakkoon sovittu maksutapa”. Kirjoita ”Muuta huomioitavaa” -kohtaan, että haluat käyttää maksuun krediittejäsi
Mikäli kurssi on täynnä, voit myös ilmoittautua jonoon ilman sitoutumista. Jos kurssille vapautuu paikkoja, olemme sinuun yhteydessä.

Asiakastietojen poisto

Glofox -varausjärjestelmästä poistetaan kaikki varaustiedot sekä kaikki asiakastiedot juhannuksen jälkeen kesäkuun loppuun mennessä. Emme siirrä asiakastietojasi muihin järjestelmiin.

Similar Posts

Vastaa