TUNTITARJONTA

Olet lämpimästi tervetullut
innostaviin, kehoa ja mieltä helliviin liikunnan pienryhmiimme

– voit myös osallistua mukaan kotisi suojista verkkokursseillamme.

Kurssi-info pähkinänkuoressa

Olemme luoneet tuntitarjonnasta monipuolisen kattauksen erilaisia kehonhuoltotunteja. Kursseilla panostamme laadukkaaseen ohjaukseen, lempeään tunnelmaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Halusimme tehdä kursseista innostavia, jota ne tuovat myös elämyksiä katkaisten arjen.

Kurssit järjestetään noin kuuden viikon mittaisissa jaksoissa, jotka ovat pääasiassa saman tasoisia. Näin voit hypätä myös uusiin lajeihin mukaan aina uuden jakson alkaessa. Jaksot on numeroitu kurssinimen perään – numero ei kerro tasosta vaan kaikki jaksot ovat samantasoisia.

Ensikertalaiset ovat tervetulleita jokaiselle jaksolle. Voit siis ilmoittautua mille tahansa jaksolle, vaikka et olisi ollut mukana aiemmin. Jokaisella kurssilla on aina hieman eri sisältö, joten aikaisemmin mukana olleillekin on uutta luvassa.

Kurssit ovat muutaman viikon mittaisia (keskimäärin 6 vkoa), jolloin kurssijaksoihin on helppoa sitoutua. Kun lähdet kurssille mukaan, annat itsellesi lupauksen omistautua oman hyvinvointisi edistämiseen kerran tai pari viikossa. Siihen sitoutuminen kannattaa kyllä!

Kurssit ovat opetuksellisesti eteneviä, mikä antaa sinulle paremmin mahdollisuuden kehittyä harjoittelussa ja oppia uutta.

Jokainen kurssi on oma kokonaisuutensa. Voit yhdistellä kurssitarjonnasta oman näköisesi liikuntaelämyksen.

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Ei hätää – olemme huomioineet tämänkin! Saat joko tallenteet kaikista kurssikerroista tai voit korvata yhden poissaolon / kurssi muilla tunneillamme:

1. Tallenteet

Osa kursseista toteutetaan ns. ”hybridinä” eli osa osallistujista on paikan päällä ja toiset puolestaan osallistuvat mukaan etänä livestream -lähetyksen välityksellä. (Paikan päällä olevia osallistujia ei kuvata. Videotallenteessa näkyy vain ohjaaja.)

Jos sinulla jää jokin kurssikerta välistä, voit tehdä korvaavan tunnin tallenteelta. Tämä koskee sekä paikan päälle ilmoittautuneita että livestream-kurssille osallistuvia. Tallenteet ovat käytössäsi koko kurssin ajan ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden liikkua halutessasi myös useamman kerran viikossa saman tunnin parissa.

2. Korvaustunti

Niillä kursseilla, jotka toteutetaan ainoastaan paikan päällä, sinun on mahdollista korvata yksi poissaolo. Jos ilmoittaudut useammalle kurssille, saat korvata yhden poissaolon / kurssi. Korvaus on tehtävä viimeistään kuukausi kurssin loppumisen jälkeen.

Voi ilmoittautuessasi valita osallistutko kursseille paikan päällä vai etänä livestreamin välityksellä.

Osa kursseista toteutetaan ns. ”hybridinä” eli osa osallistujista on paikan päällä ja toiset puolestaan osallistuvat mukaan etänä livestream -lähetyksen välityksellä. (Paikan päällä olevia osallistujia ei kuvata. Videotallenteessa näkyy vain ohjaaja.)

Kurssit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina käyvät tilisiirto, maksukortit, lompakkopalvelut sekä joustolasku ja osamaksu.

Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut, mm. Smartum, ePassi, Edenred ja EazyBreak. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.