Fysioterapeutti Jannina Karjalainen (os. Pylväläinen)

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, äitiysliikunnan ohjaaja ja klassisen pilateksen opettaja. Kiinnostukseni fysioterapiaan ja etenkin naisten terveyteen on alkanut jo hyvin varhain, sillä muistan raskauden ja synnytyksen kiehtoneen minua aina valtavasti. Opiskeluaikoina kirjoitin opinnäytetyön suorien vatsalihasten erkaumasta ja heti valmistuttuani fysioterapeutiksi vuonna 2017, lähdin lisäkouluttautumaan äitiysfysioterapian pariin. Olen käynyt lukuisia täydennykoulutuksia mm. lantionpohjaan ja keskivartaloon liittyen, opiskellut synnytyksen fysiologiaa ja aktiivista synnytystä sekä myös synnytyksen jälkeistä ja raskausajan hierontaa.

Vastaanotolla tärkein tavoitteeni on kohdata jokainen asiakas lämmöllä, kiireettömästi ja läsnäolevasti. Olen luotettava ammattilainen, kenelle uskallat kertoa kaikki mieltä askarruttavat asiat ja esittää ne ”hassuimmatkin” kysymykset. Toivon, että kanssani on helppo jutella myös vaikeista aiheista ja löytää armollisuutta itseään kohtaan.

Olen ammattilainen raskausajan ja synnytyksen jälkeisessä kuntoutuksessa. Ohjaan sinulle mielelläni turvallisia tapoja liikkua raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, autan kuntouttamaan lantionpohjan tai keskivartalon haasteita, ohjaan ymmärtämään suuria kokonaisuuksia, kuten kuormittavan vauva-arjen vaikutuksia koko kehon toimintakykyyn ja autan ymmärtämään, mitä kaikkea keholla voikaan tehdä, sen sijaan, mitä ”pitäisi välttää”. Monet äidit ovat peloissaan oman kehon kuormittamisesta synnytyksen jälkeen ja koenkin että yksi tärkein osa työtäni on turvallisesti rohkaista äitejä käyttämään kehoa!

Luonteeltani olen empaattinen, lämmin ja helposti lähestyttävä. Kotona kanssani asustaa aviomies ja kaksi ihanaa koiraa. Harrastan aktiivisesti boulderointia ja minulla on myös pitkä tanssitausta. Nautin hurjasti kaikesta luovasta tekemisestä kuten sisustamisesta, askartelusta ja neulomisesta. Matkustelu on myös suuri intohimoni.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Palvelut