Osteopaatti Anni Tornberg

Olen valmistunut osteopaatiksi Metropolia ammattikorkeakoulun 4-vuotisesta koulutusohjelmasta. Hoitotyylini on lempeä sekä kehoa kuunteleva ja kunnioittava. Tavoitteeni on kehon oman toiminnan ja paranemismekanismien tukeminen ja näin oireiden helpottuminen. Käytän erilaisia hoidollisia lähestymistapoja asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa esimerkiksi hengityksen, hermoston, veri- ja nestekierron sekä nivelten ja pehmytkudosten toiminnan huomioimista. Hoidossa on aina läsnä myös biopsykososiaalinen näkökulma ja huomioin ihmisen kokonaisvaltaisesti. Pyrin hoidossa kivuttomuuteen ja usein asiakkaat kokevat vastaanottokäynnit rentouttavina.

Pidemmät jatkokoulutukseni koskevat tällä hetkellä lasten osteopatiaa ja biodynaamista osteopatiaa. Uuden oppiminen syventää osaamistani ja tekee työstä mielekästä. Osteopatian lisäksi olen opiskellut tanssi- ja liiketerapiaa, erilaisia somaattisia menetelmiä ja kiinalaista lääketiedettä. Aikaisemmalta koulutukseltani olen luonnontieteiden kandidaatti. Koen itseni onnekkaaksi saadessani tehdä merkityksellistä työtä ihmisten ja terveyden parissa.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, jotka apuani tarvitsevat, myös raskaana olevat, synnytyksestä palautuvat sekä vauvat ja lapset.
Hoitoon hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi erilaiset jännitys- ja kiputilat kuten selkä- ja päänsärky, tuoreet tai vanhemmat vammat, kehon toiminnalliset häiriöt kuten suoliston oireet ja univaikeudet sekä palautumiseen ja kuormitukseen liittyvät haasteet, jotka voivat näkyä esimerkiksi stressinä, vaikeutena rentoutua tai hampaiden yhteen puremisena. Lapsilla ja vauvoilla yleisiä tulosyitä ovat unen, imetyksen ja vatsan toiminnan haasteet, itkuisuus ja vartalon puolierot. Hoito voi olla myös ennaltaehkäisevää ja hyvinvointia ylläpitävää tai toimia rinnakkaishoitona muun hoidon lisänä.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle.

Palvelut