Osteopaatti Anni Tornberg

Olen osteopaatti ja valmistunut Metropolia ammattikorkeakoulusta. Olen opiskellut myös tanssi- ja liiketerapian perusopinnot sekä erilaisia itämaisia hoitoperinteitä kuten tuina-hierontaa. Lisäksi minulla on luonnontieteiden kandidaatin tutkinto pääaineenani maantiede.

Hoitotyylini on lempeä sekä kehoa kuunteleva ja kunnioittava. Käytän erilaisia hoidollisia lähestymistapoja asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Tavoitteeni on kehon omien paranemismekanismien tukeminen ja voimavarojen vahvistaminen. Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita kaiken ikäiset, myös raskaana olevat, vauvat sekä lapset. Hoitoon hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi erilaiset jännitys- ja kiputilat, kehon toiminnalliset häiriöt tai palautumiseen ja kuormitukseen liittyvät haasteet. Hoito voi olla myös ennaltaehkäisevää.

Pidän luonnossa liikkumisesta erityisesti marjastaen. Rentoudun ja virkistyn saunoen ja luonnonvesissä uiden ympäri vuoden. Myös erilaiset somaattiset kehollisuutta ja läsnäoloa tutkivat menetelmät ovat kiinnostuksenkohteenani ja tukevat hyvinvointiani. Koen itseni onnekkaaksi saadessani tehdä merkityksellistä työtä ihmisten ja terveyden parissa.

Palvelut