Tutustu meihin

FysioLuhtavillassa sinut toivottaa tervetulleeksi kuusihenkinen joukko hyvinvoinnin ammattilaisia.
Meillä on kattavaa osaamista, kuuntelevat korvat sekä lämmin ja kiireetön vastaanotto.

Palveluistamme löytyvät niin fysioterapia-, osteopatia- kuin hierontahoidot.

HENKILÖSTÖ

Tuuli Luhtalampi

Fysioterapeutti

Olen liikuntastudion ja FysioLuhtavillan perustaja, äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti, joogaopettaja, ryhmäliikunnan ohjaaja, imetysohjaaja sekä hyvinvointivalmentaja. 

Haluan auttaa naisia voimaan hyvin ja olla tukena niin pissan lirahtaessa, vauvamahan haastaessa ryhtiä kuin kehon hakiessa uomaansa synnytyksen jälkeen. Haluan myös enenevissä määrin keskittyä äitien ohella vauvojen hoitamiseen. Äiti ja vauva kun ovat melkoisessa symbioosissa ja uskon, että molempia hoitamalla saataisiin parhaiten helpotusta kaikkien arkeen.

Tuulin palvelut

Jannina Karjalainen (os. Pylväläinen)

Fysioterapeutti

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, äitiysliikunnan ohjaaja ja klassisen pilateksen opettaja. 

Vastaanotolla tärkein tavoitteeni on kohdata jokainen asiakas lämmöllä, kiireettömästi ja läsnäolevasti. Olen luotettava ammattilainen, kenelle uskallat kertoa kaikki mieltä askarruttavat asiat ja esittää ne ”hassuimmatkin” kysymykset. Toivon, että kanssani on helppo jutella myös vaikeista aiheista ja löytää armollisuutta itseään kohtaan.

Janninan palvelut

Karoliina Anttonen

Fysioterapeutti


Olen koulutukseltani fysioterapeutti. Lisäksi olen opiskellut raskausajan ja synnyttäneiden hierontaa sekä äitiysfysioterapiaa. Olen kouluttautunut myös mm. äänimaljahoitajaksi ja teen äänimaljarentoutuksia sekä yksilöhoitoina että ryhmille.

Tarjoan FysioLuhtavillassa hierontaa, raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa sekä äänimaljahoitoja. Hoidoissa haluan kohdata asiakkaat empatialla yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Karoliinan palvelut

Anni Tornberg

Osteopaatti

Olen Metropolia ammattikorkeakoulusta valmistunut osteopaatti. Pidemmät monivuotiset jatkokoulutukseni koskevat tällä hetkellä lasten osteopatiaa ja biodynaamista osteopatiaa. Lisäksi olen opiskellut tanssi- ja liiketerapian perusopinnot, kiinalaista lääketiedettä sekä tuina-hierontaa.

Hoitotyylini on lempeä sekä kehoa kuunteleva ja kunnioittava. Käytän erilaisia hoidollisia lähestymistapoja asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Tavoitteeni on kehon toiminnan ja paranemismekanismien tukeminen ja näin oireiden helpottuminen. Vastaanotolleni ovat lämpimästi tervetulleita kaikki jotka apuani tarvitsevat, myös raskaana olevat, lapset sekä vauvat.

Annin palvelut

Sari Järvinen

Osteopaatti

Olen Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut osteopaatti. Aiemmalta koulutukseltani olen restonomi, hotellialalla myynnin ja asiakaspalvelun parissa vierähtikin lähes vuosikymmen ennen alanvaihtoa osteopatian pariin.

Hoidan kaiken ikäisiä – myös raskaana olevia ja vauvoja. Hoitoni on kehoa kunnioittavaa ja käytössäni on monipuolisesti erilaisia hoitotekniikoita asiakkaan tarpeen mukaan. Vastaanotolleni voi tulla niin kroonisten kuin akuuttien oireiden kanssa.

Työssäni hyödynnän vuorovaikutuksellisia keinoja, manuaalista terapiaa ja annan mielelläni myös harjoitteita tai vinkkejä, joiden avulla voidaan tukea hyvinvointia.

Sarin palvelut

Saija Pohjanvirta (äitiyslomalla)

Fysioterapeutti

Olen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti sekä joogaopettaja.

Erityisosaamiseeni kuuluu mm. raskausajan liikunta ja kuntoutus, lantionpohjan toimintahäiriöiden ja suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus, raskausajan ja synnytyksen jälkeisten kipujen hoito, episiotomia- ja sektioarpien hoito sekä synnytyksestä palautuminen.

Näiden lisäksi selkä- ja lantion alueen kipujen kuntoutus ja erilaiset hengitykseen liittyvät toimintahäiriöt ovat erityisalaani. 

Saijan palvelut

YRITYKSEN TAUSTA

”FysioLuhtavilla kyti unelmana mielessäni pitkään.

Olin muutama vuosi aikaisemmin toteuttanut villin unelmani oman liikuntastudion perustamisesta, joka silloin sopivan liiketilan löytymisen ja sinnikkään työn tuloksena avautui tammikuussa 2013 Leppävaaraan. 

Halusin osata auttaa ihmisiä vieläkin enemmän kuin mitä liikunnan ohjaajana kykenin. Aloin opiskella fysioterapiaa ja opintojeni aikana minulle nousi selkeä mielikuva siitä, miten halusin ihmisiä auttaa. Kokonaisvaltaisesti. Ei pelkästään tuijottaen yhtä kehonosaa, ei noudattaen yhtä ainoaa suuntausta, ei kiireellä ja resurssipulassa.

FysioLuhtavilla saikin tulta alleen jo aikaisemmin kuin uskalsin haaveilla. Liikuntastudio kaipasi vierelleen toisen salin ja sopivien tilojen löydyttyeä samaan yhteyteen rakennettiin myös viihtyisät hoitohuoneet. Sain vierelleni jälleen ihania ihmisiä, jotka jakavat saman intohimon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen.”

Tuuli Luhtalampi

FysioLuhtavilla
y-tunnus: 3020195-4

FysioLuhtavilla vuokraa Luhtavilla Oy:ltä tiloja, välineistöä sekä maksureskontran. FysioLuhtavillassa työskentelevät ammattilaiset toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina.