Tutustu meihin

FysioLuhtavilla tukee liikkuvan ihmisen hyvinvointia. Meiltä saat apua niin istumatyöläisen hartiavaivoihin, himotreenaajan kremppoihin kuin ennaltaehkäisevästi terveen ja liikkuvan kehon ylläpitämiseen! Olemme erikoistuneet äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Meiltä saat tukea ja helpotusta mm. raskausajan turvotuksiin ja kipuihin, synnytyksen jälkeiseen palautumiseen ja lantionpohjan toimintahäiriöihin.

Luhtavilla Oy vuokraa tiloja ja välineistöä sekä tarjoaa vuokraan kuuluvana ajanvarauksen, maksujärjestelmät ja asiakasrekisterin hoitohenkilökunnalle, jotka toimivat itsenäisinä ammatinharjoittajina.

Tuuli Luhtalampi Fysioterapeutti, ryhmäliikunnan ohjaaja, pienen pojan äiti

”FysioLuhtavilla kyti unelmana mielessäni pitkään.

Olin muutama vuosi aikaisemmin toteuttanut villin unelmani oman liikuntastudion perustamisesta, joka silloin sopivan liiketilan löytymisen ja sinnikkään työn tuloksena avautui tammikuussa 2013 Leppävaaraan. Liikuntastudio syntyi omasta intohimostani rentoon ja hauskaan liikkumiseen ja halusin luoda paikan, jossa on rento ilmapiiri ja jokaisella mahdollisuus olla oma itsensä.

Halusin osata auttaa ihmisiä vieläkin enemmän kuin mitä liikunnan ohjaajana kykenin. Aloin opiskella fysioterapiaa ja opintojeni aikana minulle nousi selkeä mielikuva siitä, miten halusin ihmisiä auttaa. Kokonaisvaltaisesti. Ei pelkästään tuijottaen yhtä kehonosaa, ei noudattaen yhtä ainoaa suuntausta, ei kiireellä ja resurssipulassa.

FysioLuhtavilla saikin tulta alleen jo aikaisemmin kuin uskalsin haaveilla. Liikuntastudio kaipasi vierelleen toisen salin ja sopivien tilojen löydyttyeä samaan yhteyteen rakennettiin myös viihtyisät hoitohuoneet. Sain vierelleni jälleen ihania ihmisiä, jotka jakavat saman intohimon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen.”