Henkilökuntamme

Liikuntapaikkamme sydän on osaavat ja tuttavalliset ohjaajat!

Liikuntastudion lämminhenkinen ilmapiiri, osaavat ohjaajat sekä tehokkaat ja hauskat tunnit takaavat viihtyvyyden sekä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisen. Oli toiveenasi löytää liikunnan ilo, monipuolistaa treeniä tai keskittyä hetki omaan hyvinvointiisi, meiltä saat tukea ja apua matkasi varrella.

Tuuli Luhtalampi

Luhtavillan omistaja, Mama-& Babytunnit, Ilmajooga, FysioCore

Tuuli on liikuntastudion omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on vankka kokemus ja koulutus lasten ja aikuisten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tavoitteena on pitää liikuntahetket aina innostavina ja hauskoina. Ohjaajana Tuuli tarkka siitä, että teet liikkeet turvallisesti ja tarjoaa mielellään myös vaihtoehtoisia liikkeitä. 

Anne Luhtala

Pilates, Ilmapilates, Fascia kehonhuolto, Mama-&Babytunnit, Spiraalistabilaatio

Annella on monipuolinen ja pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Tekeminen ei kuitenkaan saa olla liian vakavaa!

Heli Somero

Ilmajooga, MamaYoga Aerial

Heli on ryhmäliikunnan ohjaajana konkari ja harrastanut joogaa 15 vuotta. Heli valmistuu joogaopettajaksi ja täydensi juuri osaamistaan ilmajoogaohjaan koulutuksella. Ilmajooga on lähellä Helin sydäntä, sillä laji opettaa luottamusta ja rohkeutta sekä tuo joogaharjoitteluun hauskan, erilaisen kulman. Ohjaajana Heli pitää tärkeimpänä turvallisen ja sallivan ilmapiirin luomista, rentoa fiilistä ja itsensä kuuntelemista. Ilmajooga on ennen kaikkea hauskaa!

Jannina Karjalainen

Mama- & Babytunnit, Ilmapilates

Jannina on koulutukseltaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä tanssinohjaaja. Ohjaajana Jannina on innostava ja persoonana ihastuttavan herttainen! Herttaisen ja ammattitaitoisen Janninan tunneilla on lajista riippuen keskittynyt ja rauhallinen tunnelma tai energinen ja hikinen fiilis!

Kati Ruoko

Ilmajooga, Yinjooga

Kati on joogaohjaajana lempeä eikä kikkaile turhia. Helposti lähtestyttävän Katin tunneilla on helppo rentoutua! Katilla on laaja koulutustaustallaan laajasti ravitsemukseen liittyvää osaamista ja lisäksi hän on ohjannut ryhmäliikuntatunteja yli 15 vuoden ajan.

Anita Cuadra

Barre, MamaBarre

Anita on koulutukseltaan tanssinopettaja (AMK) ja barre-ohjaaja. Anita valmistuu syksyllä 2022 äitiysliikuntavalmentajaksi (neliosainen täydennyskoulutus). Anita on opettanut päätoimisesti tanssia lähes 20 vuoden ajan. Anita on ohjaajana tarkka, kannustava ja iloinen. 

Janni

Vastaanotto

 Monipuolista ja kansainvälistä asiakaspalvelukokemusta omaava Janni toivottaa sinut lämpimästi ja iloisesti tervetulleeksi studiollemme. Janni löytää ratkaisun asiaan kuin asiaan hymyn hyytymättä, joten kysy rohkeasti, jos joku mietityttää!