Henkilökuntamme

Liikuntapaikkamme sydän on osaavat ja tuttavalliset ohjaajat!

Liikuntastudion lämminhenkinen ilmapiiri, osaavat ohjaajat sekä tehokkaat ja hauskat tunnit takaavat viihtyvyyden sekä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisen. Oli toiveenasi löytää liikunnan ilo, monipuolistaa treeniä tai pudottaa painoa, meiltä saat tukea ja apua matkasi varrella.

Tuuli Luhtalampi

Luhtavillan omistaja, Mama-&Babytunnit, jooga, Kuntoutakeskivartalo

Tuuli on liikuntastudion omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on vankka kokemus ja koulutus lasten ja aikuisten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tavoitteena on pitää liikuntahetket aina innostavina ja hauskoina. Ohjaajana Tuuli tarkka siitä, että teet liikkeet turvallisesti ja tarjoaa mielellään myös vaihtoehtoisia liikkeitä. (Äitiyslomalla)

Anne Luhtala

Liikuntastudion koordinaattori, Pilates, Spiraalistabilaatio, Baby-tunnit

Annella on monipuolinen ja pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta. Annen intohimona on liikkuvuus- ja kehonhuoltotunnit, joissa Anne on ohjaajana perusteellinen ja rauhallinen. Tekeminen ei kuitenkaan saa olla liian vakavaa!

Heli Somero

Ilmajooga
Heli on ryhmäliikunnan ohjaajana konkari ja harrastanut joogaa 15 vuotta. Heli valmistuu joogaopettajaksi ja täydensi juuri osaamistaan ilmajoogaohjaan koulutuksella. Ilmajooga on lähellä Helin sydäntä, sillä laji opettaa luottamusta ja rohkeutta sekä tuo joogaharjoitteluun hauskan, erilaisen kulman. Ohjaajana Heli pitää tärkeimpänä turvallisen ja sallivan ilmapiirin luomista, rentoa fiilistä ja itsensä kuuntelemista. Ilmajooga on ennen kaikkea hauskaa!

Jannina Pylväläinen

Barre, pilates (Mama- & Babytunnit)

Jannina on koulukseltaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä tanssinohjaaja. Ohjaajana Jannina on innostava ja persoonana ihastuttavan herttainen! Herttaisen ja ammattitaitoisen Janninan tunneilla on lajista riippuen keskittynyt ja rauhallinen tunnelma tai energinen ja hikinen fiilis!

Jenna Martikainen

Pilates, ilmapilates

Jenna on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hänellä on ohjauskokemusta useiden vuosien ajalta eri-ikäisistä liikkujista. Jennan selkeässä ja rauhallisessa ohjauksessa pääsevät kaikki pilateksen alkuun. Jennan tunnilla ilmapiiri on iloinen, rento ja kannustava, mutta myös haasteita on tarjolla niitä kaipaaville.

Kati Ruoko

Äijäjooga, flowjooga, ilmajooga

Kati on joogaohjaajana lempeä eikä kikkaile turhia. Helposti lähtestyttävän Katin tunneilla on helppo rentoutua! Katilla on laaja koulutustaustallaan laajasti ravitsemukseen liittyvää osaamista ja lisäksi hän on ohjannut ryhmäliikuntatunteja yli 15 vuoden ajan.

Joanna Mauno

Barre

Joanna on energinen tanssillisten ja vauhdikkaiden ryhmäliikuntatuntien ohjaaja. Iloa pursuava Joanna saa hyvän mielen tarttumaan ja raskaammankin treenin tuntumaan kevyeltä. Joanna pitää tärkeänä myös huolellisesti tehtyjä liikkeitä  ja liikunnan jälkeistä hyvä fiilistä.

Kirsi Frantsi

Terve selkä, Niska&hartia

Kirsi on pitkän kokemuksen omaava fysioterapeutti, jonka ydinosaamisaluetta on keskivartalon hyvinvointi. Kirsillä on vuosien kokemus niin vauhdikkaampien kuin rauhallistenkin ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Kirsillä on rauhallinen ja selkeä ohjaustyyli ja hän tuo sopivasti esiin myös liikkeiden hyötyjä, mikä motivoi entisestään!

Hannamaija Juuti

Yin jooga

Hannamaija on valoisa ja sydämellinen Yoga Yinful® -, rentoutus-, meditaatio -ohjaaja, jonka läsnäoloa vaalivissa ohjauksissa saat vain olla ja nollaantua ihanalla tavalla. Hänen ohjaustensa ytimessä on johdattaa sinut rauhaisaan sisäiseen tilaan, jossa Yin joogasta nauttiva saa avautua omalle sisäiselle viisaudelleen ja kehonsa tärkeille viesteille!

Riikka Pentinsaari

Ilmajooga

 Riikalla on  on vuosien kokemus joogan, ilmajoogan ja ilma-akrobatian ohjaamisesta. Ohjaajana Riikka on empaattinen ja kannustava ja pitää tärkeänä tarjota itsensä ylittämisen kokemuksia mutta myös rauhoittumista.  Ilmaelementin moniosaajana Riikka tarjoaa sinulle turvallisen ja uusia oivalluksia tarjoilevan ilmajoogaharjoituksen.

Janni

Vastaanotto

Monipuolista ja kansainvälistä asiakaspalvelukokemusta omaava Janni toivottaa sinut lämpimästi ja iloisesti tervetulleeksi studiollemme. Janni löytää ratkaisun asiaan kuin asiaan hymyn hyytymättä, joten kysy rohkeasti, jos joku mietityttää! 

Jenni

Vastaanotto

Jenni on innostava asiakaspalvelun ammattilainen ja hänellä on kokemusta monessa eri liikuntayrityksessä työskentelystä.  Aulatyön lisäksi hän toimii ajoittain oikeana kätenämme myös toimiston puolella sekä välittää tunnelmia studiolta somen kautta. Jenni inspiroituu uuden kehittämisestä. Kun näet Jennin vastaanotossa hänelle kannattaa esittää toiveita ja kertoa kokemuksia kehittämistyön tueksi. 

Riikka

Vastaanotto

Riikka on vastaanotto- ja asiakaspalvelutyön monipuolinen osaaja. Lisäksi hänellä on omakohtaista kokemusta juuri Luhtavillan asiakkaana olemisesta. Riikka nauttii uusien ihmisten tapaamisesta ja siksi työskentely vastaanotossa onkin luontevaa hänelle. Tule rohkeasti juttelemaan!