Fysioterapeutti Tuuli Luhtalampi

Olen liikuntastudion ja FysioLuhtavillan perustaja, fysioterapeutti, ryhmäliikunnan ohjaaja ja joogaopettaja.

Tieni fysioterapian pariin kulki yli kymmenen vuoden ryhmäliikunnan ohjaamisen sekä oikeustieteellisen tiedekunnan kautta koukaten. Halusin osata auttaa ihmisiä vieläkin enemmän kuin mitä liikunnanohjaajana kykenin. Aloin opiskella fysioterapiaa ja opintojeni aikana minulle nousi selkeä mielikuva siitä, miten halusin ihmisiä auttaa. Kokonaisvaltaisesti. Ei pelkästään tuijottaen yhtä kehonosaa, ei noudattaen yhtä ainoaa suuntausta, ei kiireellä ja resurssipulassa.

Kouluttaudun jatkuvasti, sillä haluni oppia uutta tuntuu olevan ehtymätön. Viimeisten vuosien aikana olen perehtynyt erityisesti naisten hyvinvointiin ja lempiaiheekseni onkin noussut raskauden ja synnytyksen vaikutukset kehoon. Olen oppinut jatkuvasti lisää lantionpohjan merkityksestä koko kehon optimaaliseen toimintaan ja aihe on mielestäni kiehtova.

Olen lukuisten koulutusten lisäksi hamstrannut hyllyyni melkoisen rivin alan kirjallisuutta ja käytänkin mielellään taapero-arjesta liikenevät pienet vapaahetket nenä kirjoissa ja koulutusmateriaaleissa kiinni.

Tuuli on ÄITIYSVAPAALLA helmikuusta 2021 alkaen.

Palvelut