USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Vastaus sinua askarruttavaan asiaan löytyy todennäköisesti täältä

Liikuntaedut ja muut maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa kurssisi suoraan Visma Pay -maksupalvelun kautta kortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Dinersclub) lompakkopalveluilla tai verkkopankin kautta.

Kun haluat ilmoittautua kurssille ja käyttää maksamiseen liikuntaetua, toimi näin:

1) Ilmoittaudu kurssille ja valitse kassalla maksutavaksi ”liikuntaseteli tai liikuntaedun verkkomaksu”.

2) Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa saat ohjeet liikuntaedulla maksamiseen:

 • Voit maksaa kurssin paikan päällä vastaanotossa ensimmäisen tunnin yhteydessä (esim. liikuntasetelit)
 • Voit tehdä maksun verkossa liikuntaedun omien sivujen tai sovelluksen kautta. Löydät meidät palveluntarjoajien valikosta nimellä ”Luhtavilla Oy” tai ”Liikuntastudio Luhtavilla”. Toimita meille sähköpostilla kuitti, tieto maksupäivästä tai vahvistuskoodi maksusta JA kerro, mitä kurssia maksu koskee.

Onnistuu tottakai! Voit maksaa osan kurssista millä tahansa liikuntaetuudella (setelit, mobiilimaksu) ja loput muulla maksutavalla (käteinen, pankki- tai luottokortti, lasku) ensimmäisen tunnin yhteydessä tai laskulla jo ennakkoon.

Toimi näin:

1) Ilmoittaudu ensin kurssille ja valitse maksutavaksi ”liikuntaseteli tai liikuntaedun verkkomaksu”.

2) Voit kirjoittaa lisätietokenttään:

 • Millä liikuntaetuudella maksat ja minkä arvoisen summan?
 • Miten haluat maksaa loput kurssista? Esim. laskulla tai paikan päällä ensimmäisen tunnin yhteydessä. 
 • Jos et ilmoittautuessa muistanut täyttää lisätietoja, oletuksenamme on, että maksat vastaanottoon ensimmäisen tunnin yhteydessä. 🙂

3) Saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa saat ohjeet liikuntaedulla maksamiseen:

 • Voit maksaa kurssin paikan päällä vastaanotossa ensimmäisen tunnin yhteydessä (esim. liikuntasetelit)
 • Voit tehdä maksun verkossa liikuntaedun omien sivujen tai sovelluksen kautta. Löydät meidät palveluntarjoajien valikosta nimellä ”Luhtavilla Oy” tai ”Liikuntastudio Luhtavilla”. Toimita meille sähköpostilla kuitti, tieto maksupäivästä tai vahvistuskoodi maksusta JA kerro, mitä kurssia maksu koskee.

Muista ensin ilmoittautua kurssille ja varata siten paikkasi. Valitse kassalla maksutavaksi ”liikuntaseteli tai liikuntaedun verkkomaksu”.

Voit tehdä maksun verkossa liikuntaedun omien sivujen tai sovelluksen kautta.

 • Löydät meidät palveluntarjoajien valikosta nimellä ”Luhtavilla Oy” tai ”Liikuntastudio Luhtavilla”.
 • Toimita meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected] kuitti, tieto maksupäivästä tai vahvistuskoodi maksusta JA kerro, mitä kurssia maksu koskee.
 • Teemme tämän jälkeen tarvittavat toimenpiteet manuaalisesti.

Voit myös maksaa online liikuntaedulla vastaanotossamme, jolloin autamme sinua maksun tekemisessä. Vastaanottomme on auki iltaisin kurssien aikana. Osassa liikuntaeduista maksun pystyy tekemään vastaanotossa myös puhelinnumeron avulla.

Kyllä käy. Meillä voit maksaa seuraavilla seuraavilla liikuntaetuuksilla:

 • Liikuntasetelit: Smartum, Virike, Tyky
 • Online liikuntaedut: Epassi, Smartum Pay, Edenred

Huomaathan, että liikuntaetuus on aina henkilökohtainen, jolloin sitä voi käyttää vain oman osallistumisen maksamiseen (eikä esim. perheenjäsenten kursseihin).

Vastaanottomme on auki arki-iltaisin tuntien aikana. Voit maksaa liikuntaseteleillä ensimmäisen kurssikerran yhteydessä tai tarvittaessa myöhemminkin tullessasi kurssille. 

Jos kyseessä on livestream -kurssi TAI vastaanoton ollessa kiinni, voit lähettää setelisi meille postilla tai tiputtaa pääoven postiluukustamme.

Ohjeet paperisten liikuntaseteleiden postitusta varten:

 • Osoite: Luhtavilla Oy, Timpurinkuja 3 E, 02650 Espoo.
 • Tarkista, että kaikki liikuntasetelit ovat voimassa ja että jokaisessa setelissä on nimesi. Muistathan, että setelit ovat henkilökohtaisia eikä esim. perheenjäsenen seteleitä voi käyttää maksamiseen.
 • Varmista vielä, että kuoressa on oikea määrä seteleitä.
 • Laita kuoreen liikuntasetelien lisäksi myös tieto siitä, mitä kurssia maksu koskee sekä nimesi ja yhteystietosi (puhelinnumero + sähköpostiosoite).
 • Kun haluat ilmoittautua kurssille ja käyttää maksamiseen lahjakorttia, toimi näin:

1) Ilmoittaudu kurssille ja valitse kassalla maksutavaksi ”muu ennakkoon sovittu maksutapa”.

2) Kirjoita lisätiedot -kenttään, että maksat kurssin lahjakortilla. Jos lahjakortin arvo ei riitä, kerro:

 • Miten haluat maksaa loput kurssista? Esim. laskulla tai paikan päällä ensimmäisen tunnin yhteydessä. 
 • Jos et ilmoittautuessa muistanut kertoa loppusumman maksutapaa, oletuksenamme on, että maksat vastaanottoon ensimmäisen tunnin yhteydessä

Poissaolon korvaaminen

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Ei hätää – olemme huomioineet tämänkin!  Voit korvata kaksi poissaoloa / kurssi (alkaen syksy 2022) muilla kursseillamme. Sinulla on myös halutessasi mahdollisuus korvata poissaoloja aiempien livestream-tuntitallenteiden muodossa. 

1. Korvaustunnit
Sinun on mahdollista korvata kaksi poissaoloa (alkaen syksy 2022) per kurssi. Korvaukset on tehtävä viimeistään kuukausi kurssin loppumisen jälkeen.  Halutessasi tulla korvaamaan poissaoloa käy tekemässä varaus korvaustunnille  TÄSTÄ. Varauslomakeessa on lisää ohjeita, mille kurssille voit varata kovauskertoja.

2.  Tallenteet
Sinulla on vaihtoehtoisesti mahdollisuus korvata poissaoloja myös aiempien livestream -tallenteiden muodossa. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse ([email protected]) ja kerro toiveestasi saada pääsy tallenteisiin poissaolon korvaamiseksi.

On todella harmillista, jos et pystytään osallistumaan kurssille kuten olit suunnitellut. Elämässä sattuu ja tapahtuu eikä ihan kaikkea voi ennakoida.

Ilmoittautumisen yhteydessä hyväksymissäsi kurssiehdoissa olemme avanneet korvauskäytäntömme. Kunkin kurssin osalta sovellettava korvauskäytäntö löytyy kunkin kurssisivun kuvauksesta ja saamastasi info-/tervetulokirjeestä.

Pääasiassa jokaisella on mahdollisuus kahteen korvauskertaan / kurssi. Korvauskäytäntö on kaikille asiakkaillemme tasapuolinen.

Pidemmissä sairastapauksissa (tapaturmat, yllättävät leikkauskutsut, vakavat sairastumiset) ja muissa erikoistapauksissa korvauksesta voidaan neuvotella erikseen, mutta aina etukäteen tai viipymättä sairastapauksen sattuessa lääkärintodistusta vastaan.

Jälkikäteen kurssipaikkaa ei voi perua eikä korvausta hakea. Laita meille siis välittömästi viestiä tilanteestasi, niin sovimme, miten etenemme.

Toivomme, että ilmoitat poissaolostasi, jos tiedät sen esimerkiksi jo edellisenä päivänä tai aiemmin. Tällöin pystymme vapauttamaan ilmoituksesi perusteella tunnilta paikan korvaajille. Vaikka et ilmoittaisi poissaolostasi, ei tämä vaikuta korvausoikeuteesi vaan voit edelleen korvata kaksi poissaoloa / kurssi.

 

Baby-kurssit

Tähän vaikuttaa paljon oma palautumisesi sekä vauvan kehitys ja tarpeet ja siksi tarkkaa ohjetta on vaikea antaa. Yleisesti suosittelemme, että vauva olisi n. 2 kk ikäinen, jotta äidin palautuminen on saanut edetä alkuun lempeästi, olette ehtineet tottua uuteen arkeen ja vauva osaa jo hieman kannatella päätään.

Tilanteet ovat hyvin yksilöllisiä. Toki osa on tullut mukaan kursseille jo ennen 2kk ikäsuositusta ja kaikki on sujunut hyvin. Ihan pienten kanssa suosittelemme aloittamaan lempeimmistä lajeista kuten BabyPilates ja BabyYoga.

Käytännössä olemme huomanneet, että yleensä vauvan lähestyessä 9 kuukauden ikää, on äidin vaikeampi keskittyä tunnilla tekemiseen, sillä vauvalla on tuolloin jo kova tarve tutkia ympäristöä.

Vauvat ovat kuitenkin yksilöitä! Ryhmissä on ollut myös reilun vuoden ikäisiä, jotka ovat viihtyneet mainiosti tunnilla mukana.

Kovin aktiivisen ja uteliaan vauvan kanssa haasteena on yleensä se, että äiti joutuu tunnin aikana juosta vauvan perässä. Toisaalta paikallaan lelujen ääressä viihtyvän lapsen kanssa voi kurssilla olla vaikka reilun vuoden ikäisenä.