|

Syksyn uudet tuulet ja kesän tunnit

Syksyllä liikumme vain yhdessä salissa

Rankka vuosi on verottanut meitäkin, minkä vuoksi syksyllä tulemme liikkumaan vain yhdessä salissa ja toiminta muuttuu kurssimuotoiseksi. Mahdollisuus osallistua tunneille kertamaksulla ja sarjakorteilla päättyy juhannukseen. Käytäthän krediittisi kokonaan pois ennen juhannusta! Muutoksista huolimatta tulemme elokuusta alkaen jälleen tarjoamaan laadukkaita liikunta- ja hyvinvointikursseja sekä workshoppeja!

Avoimet viikkotunnit päättyvät juhannukseen

Kesän aikataulu on voimassa 24.5. -23.6. ja voit osallistua tunneille paikan päällä tai onlinessa. Pääset aikatauluun tästä. Avoimet viikkotuntimme loppuvat  kokonaan 23.6. Halutessasi sinun on mahdollista käyttää krediittejä maksuna myös verkkokursseille sekä kesäkursseillemme, jolloin muunnamme krediittisi tässä poikkeustilanteessa ns. euro eurosta. Esim: jos olet ostanut viiden krediitin sarjakortin (=65€), on yhden krediitin arvo tällöin 13€ jonka voit käyttää valitsemiisi palveluihin. Käytäthän krediittisi kokonaan pois ennen juhannusta! Lämpimästi toivomme, että saat krediittisi hyödynnettyä.<3

Kertamaksu halpenee

Jos sarjakortin ostaminen tässä vaiheessa kevättä siis arveluttaa, voit sen sijaan tulla aiempaa edullisemmalla kertamaksulla tunneille. Koska sarjakortit ovat olleet edullisempia kuin kertamaksut, haluamme tarjota teille mahdollisuuden osallistua tunnille samaan hintaan, johon olette sarjakorttien kanssa tottuneet. Siksi alensimme kertamaksua kahdella eurolla eli pääset 55min tunneille 13€ hintaan.

Olemme haikeita siitä, että kertamaksujen ja sarjakorttien aika on ohi. Se on ollut yksi toimintamme helmistä yli kahdeksan vuotisen taipaleemme ajan. Mutta samalla nostamme katseen ylös ja olemme jännittyneinä ja innoissamme siitä, mitä kaikkea uutta voimme olla luomassa. Muutos on samalla myös mahdollisuuus! Luhtavillan tarina ei onneksi pääty. ?

Lisää tarkempaa tarkempaa tietoa uutiskirjeessämme.

Similar Posts

Vastaa