|

Päivitetyt koronaohjeet

4.12.2021 astui voimaan uusia rajoitteita sekä velvoitteita myös liikunta- ja harrastuspaikkoja koskien.

AVI:t ovat antaneet uusia päätöksiä mm. tartuntatautilain 58 d §:n käyttöönotosta. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella annettu TTL 58 d §:n mukainen päätös, joka kohdistuu laajasti eri toimijoihin ja myös koko liikuntakenttään. Kyse on velvoitteesta toteuttaa tiloissa sellaisia toimia, joilla lähikontaktin aiheuttamaa tartuntariskiä voidaan ehkäistä.

Luhtavillassa olemme jo pitkään toimineet näiden rajoitteiden mukaan ja osallistujamäärä ryhmissä on ollut jo miltei kahden vuoden erittäin maltillinen. Ryhmissä on enintään 10-13 henkeä ja jokaiselle on merkitty paikka saliin noin kahden metrin turvaetäisyydellä muista. Suurta muutosta näiden uusien rajoitteiden myötä ei toimintaamme tule.

Emme näe tässä vaiheessa tarpeelliseksi ottaa koronapassia käyttöön. Pyydämme huomioimaan, että koronapassin mahdollisuus saattaa olla edessä, jos koronatilanne muuttuu tai uusia ohjeistuksia annetaan.

Asiakkaamme ovat suhtautuneet hyvin ennakoiviin toimiimme, käyttävät maskia (tunnin aikana ei pakollinen) ja yhdessä olemme saaneet luotua Luhtavillasta turvallisen paikan liikkua rennommalla mielellä.

Ja loppuun vielä yleinen muistutus: pestään kädet, käytetään maskia ja kipeänä jäädään kotiin lepäämään (tai jumppaillaan livestreamin tai tallenteiden välityksellä).

Similar Posts

Vastaa