| |

Osteopaatti Sari Järvinen täydentää tiimiämme elokuusta alkaen – aloitustarjous -20%

Tiimimme täydentyy, kun Sari Järvinen aloittaa osteopatian vastaanoton FysioLuhtavillassa.

Osteopatia-ajat ovat olleet kovin suosittuja ja vapaat ajat ovat yleensä menneet useamman viikon päähän. Nyt voimme iloisena tiedottaa, että osteopaattimme Sari aloittaa elokuun alusta lähtien.

Sarin vastaanotolle ovat tervetulleita niin raskaana olevat, synnyttäneet kuin muutkin aikuiset sekä lapset ja vauvat.

Olemme iloisia saadessamme Sarin mukaan tiimiin! Voimme sanoa ylpeänä, että Sarilla on todellakin sydän paikallaan ja osaavat kädet tarjoamassa lempeää ja vaikuttavaa hoitoa.

TARJOUS

Kun varaat osteopatiakäynnin Sarin vastaanotolle elokuulle, saat käynnistä -20% alennuksen.

Tervetuloa! 

“Olen Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut osteopaatti. Aiemmalta koulutukseltani olen restonomi, hotellialalla myynnin ja asiakaspalvelun parissa vierähtikin lähes vuosikymmen ennen alanvaihtoa osteopatian pariin.

Pelasin nuoruudessani jalkapalloa kilpatasolla ja kävin läpi useita leikkaushoitoa vaatineita loukkaantumisia. Pitkien kuntoutusjaksojen aikana heräsi valtava sisäinen kipinä ymmärtää ihmisen toimintaa paremmin. Koin, että kuntoutus keskittyy pitkälti fyysiseen puoleen, mutta kaipasin itse kokonaisvaltaisempaa otetta. Lopulta päätin lähteä opiskelemaan osteopatiaa oppiakseni ymmärtämään itseäni ja sitä kautta auttamaan muita.

Hoitoni on kehoa kunnioittavaa ja käytössäni on monipuolisesti erilaisia hoitotekniikoita asiakkaan tarpeen mukaan. Vastaanotolleni voi tulla niin kroonisten kuin akuuttien oireiden kanssa. Työssäni hyödynnän vuorovaikutuksellisia keinoja, manuaalista terapiaa ja annan mielelläni myös harjoitteita tai vinkkejä, joiden avulla voidaan tukea hyvinvointia.”

– Sari Järvinen

Similar Posts