Koronaohjeet

Liikutaan yhdessä terveinä ja taataan mukava treenikokemus kaikille

Saavu paikalle vain terveenä

Jos sinulla on pieniäkin flunssan tai sairastumisen oireita, jätä treenikerta väliin tai osallistu mukaan Online -tunnille etänä kuntosi mukaan.

Käytä kasvomaskia

Edellytämme kasvomaskin käyttöä aula- ja pukuhuonetiloissa.  Tunneilla maskia käytetään mahdollisuuksien mukaan . Jos et käytä maskia tunnilla, voit laittaa sen pieneen pussiin. Koskethan käytettyä maskin vain reunoista/naruista. Pusseja on saatavilla salista.

Säilytä turvaväli

Jätä tilaa kanssatreenajalle ja pidä turvaväliä myös pukuhuoneessa. Salissa on merkityt pisteet, johon matto laitetaan tai johon palaat esim tanssillisten tuntien biisien välissä.

Pese kätesi

Tullessasi studiolle pese välittömästi kädet käsienpesupisteellä olevien ohjeiden mukaisesti. Pese kädet tai käytä käsidesiä myös treenin jälkeen. Käsidesiä on saatavilla ja esillä ”joka nurkalla”.

Pidä käyttämäsi välineet puhtaana

  • Käytä ensin käsidesiä ja tartu vasta sitten desinfiointipulloon suhkuttaaksesi maton ja muut käyttämäsi välineet. Jumppakuminauhat voit heittää suoraan pyykkipussiin, me pesemme kuminauhat puolestasi.
  • Käytä mahdollisuuksien mukaan omaa mattoa tai ota mukaasi kylpypyyhkeen kokoinen pyyhe lainamaton suojaksi.
  • Cross training -tunnilla on kiertoharjoittelua, joten pyydämme kaikkia käyttämään hanskoja välineiden kanssa treenatessa.

Siivoustamme on tehostettu

Siivoamme tehostetusti tilojamme ja varsinkin ovenkahvat sekä muut pinnat, joihin tartutaan usein, puhdistetaan illan aikana useammin.