Koronaohjeet

Liikutaan yhdessä terveinä ja taataan mukava treenikokemus kaikille

Saavu paikalle vain terveenä

Jos sinulla on pieniäkin flunssan tai sairastumisen oireita, jätä treenikerta väliin tai osallistu mukaan livestream-tunnille etänä kuntosi mukaan.

Käytä kasvomaskia

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aula- ja pukuhuonetiloissa, joissa ei ole mahdollista säilyttää isompia turvavälejä. Maskin käyttäminen tai käyttämättä jättäminen on kuitenkin jokaisen oma valinta emmekä enää edellytä tätä asiakkailtamme. Salissa on pieniä pusseja, joihin voit laittaa maskin liikunnan ajaksi. Lue lisää 1.10.2021 tulleista muutoksista täältä.

Säilytä turvaväli

Jätä tilaa kanssatreenajalle ja pidä turvaväliä myös pukuhuoneessa. Salissa on merkityt pisteet, johon matto laitetaan.

Pese kätesi

Tullessasi studiolle pese välittömästi kädet käsienpesupisteellä olevien ohjeiden mukaisesti. Pese kädet tai käytä käsidesiä myös treenin jälkeen. Käsidesiä on saatavilla ja esillä ”joka nurkalla”.

Pidä käyttämäsi välineet puhtaana

  • Käytä ensin käsidesiä ja tartu vasta sitten desinfiointipulloon suhkuttaaksesi maton ja muut käyttämäsi välineet. Jumppakuminauhat voit heittää suoraan pyykkipussiin, me pesemme kuminauhat puolestasi.
  • Käytä mahdollisuuksien mukaan omaa mattoa tai ota mukaasi kylpypyyhkeen kokoinen pyyhe lainamaton suojaksi.

Siivoustamme on tehostettu

Siivoamme tehostetusti tilojamme ja varsinkin ovenkahvat sekä muut pinnat, joihin tartutaan usein, puhdistetaan illan aikana useammin.