|

Keväinen tuulahdus: ilmoittautuminen kesäkursseille on käynnissä, livestream-kurssit jäävät tauolle, maskisuosituksesta luovutaan

Ilmoittautuminen kesäkursseille on käynnissä!


Kesäkurssit alkavat nykyisten kurssien päätyttyä (16.5. alkaen) ja ne päättyvät juhannusta edeltävään viikkoon kesäkuussa. Yhteensä kursseilla on 5 kertaa (torstain kurssilla 4, kun helatorstaina ei pidetä tuntia).

Bonus nopealle varaajalle!

Kun varaat paikkasi kesäkursseille pe 6.5.2022 mennessä, saat juhannuslahjaksi kehonhuollon verkkokurssin ilmaiseksi keskikesääsi ilahduttamaan! 

Maskisuosituksesta luovutaan


Yleiset maskisuositukset ovat vihdoin muuttuneet myös pääkaupunkiseudulla, joten Luhtavillassakin luovutaan aula- ja pukuhuonetiloja koskevasta maskisuosituksesta.

Tiloihimme saa siis tulla oman valintansa mukaan maskin kanssa tai ilman. 🙂 Salissa on edelleen tarjolla muovipusseja, mikäli valitset käyttää kasvomaskia ja haluat sen riisua tunnin ajaksi pois.

Liikumme edelleen paikan päällä pienryhmissä, joten kontaktien määrä on maltillinen.

Livestream -kurssit jäävät tauolle


Olemme nauttineet livestream -tunneista jo kahden vuoden ajan rinnakkain paikan päällä liikkuvien asiakkaiden kanssa.

Koska tunnelma studiolla on erityisen lämmin niillä kursseilla, joilla kamera ei ole ollut läsnä, jätämme hetkeksi livestream -kurssit tauolle ja keskitymme täysillä pelkästään paikan päällä oleviin asiakkaisiimme. 

Muutamalla kursseista tunnit kuvataan, jotta osallistujat saavat tuntien tallenteet hyödynnettäväksi poissaolojen varalta. Muilla kursseilla jatkuu sama tuttu käytäntö korvaustuntien suhteen.

Oletko nauttinut tunneistamme etänä? Ei hätää! Etänä liikkuville on tiedossa kesäksi uusia, innostavia verkkokursseja ja olemme siirtymässä lisäksi uudelle kurssialustalle entistä paremman kokemuksen tarjoamiseksi. 

Similar Posts