|

Liikuntatilojen sulku jatkuu – liikutaan yhdessä etänä!

Päivitys 31.1.2022

Liikuntapaikkojen sulku päättyy. Avaamme ovemme tiistaista 1.2.2022 alkaen!
Lue lisää tuoreimmasta uutisesta.

Päivitys 21.1.2022

Liikuntapaikkojen sulkua on jatkettu 7.2 asti. Jatkamme kursseja kurssiehtojemme mukaisesti livestreamin välityksellä. Ilmajoogakurssien ym. muiden kurssien, jotka eivät sovelu livrestreamin välityksellä lähettetäväksi, aloitus siirtyy edelleen kaksi viikkoa. Pääsemme tämän hetkisen tiedon mukaan liikkumaan paikan päälle yhdessä ti 8.2. alkaen. 

Artikkeli julkaistu 5.1.2022

Koronatilanteesta johtuen Etelä-Suomen aluehallintovirasto määrää liikuntatilat suljettaviksi edelleen 24.1.2022 saakka.

Aloitamme maanantaina 10.1. kurssit livestreamin välityksellä kurssiehtojemme mukaisesti. Tämän hetkisen tiedon perusteella tiistaista 25.1. alkaen kurssit jatkuvat suunnitelmien mukaan hybridinä eli paikan päällä pienryhmissä ja etänä livestreamin välityksellä.

Lähetämme tarkempia ohjeita ja tietoja kursseille ilmoittautuneille kurssikohtaisesti sähköpostilla tämän viikon aikana (9.1.2022 mennessä). Maltathan odottaa tiedotustamme, sillä emme mitenkään ehdi vastata erikseen jokaisen kyselyihin. Kiitos maltista! 🙏

Bonus! kiitoksena sinulle!

Olemme erittäin kiitollisia siihen, että olette luottaneet meihin kuluneen kahden korona-vuoden keskellä. Ajat ovat olleet haastavat meille, kuten varmasti ihan jokaiselle teistäkin. 

Kiitos, kun olemme saaneet tuoda teille hyvää oloa ja olette olleet matkassamme hankalinakin aikoina.

  • Se kertoo meille vahvasti teidän luottamuksestanne, että Luhtavillassa huolehditaan hygieniasta ja meillä voi suhteellisen turvallisin mielin liikkua pienryhmissä.
  • Se kertoo myös siitä, että kurssiehtomme ovat selkeästi esillä ja ilmoittautuneilla on jo etukäteen tiedossa, miten mahdollisen sulkutilanteen aikana tunnit toteutetaan tai hyvitetään.

Olemme saaneet rohkaisevaa ja kannustavaa palautetta teiltä, mikä lämmittää suuresti mieltä – on tähän panostettukin ihan hulluna! Ja kyllähän me teidän luottamuksen arvoisia halutaan olla jatkossakin – meillä on EXTRAyllätys paikan päälle pidettäville kursseille paikan varalle nyt, kun tunnit alkavat pelkän livestreamin välityksellä.

Mama-kurssit sekä muut kurssit, joissa livestream mahdollisuus

Pääset osallistumaan varaamallesi kurssille livestreamin välityksellä ja saat lisäksi käyttöösi tallenteet. Lisäksi saat valita yhden ylimääräisen livestream-kurssin ilmaiseksi käyttöösi koko 1. jakson ajaksi! Saat sähköpostiisi kuponkikoodin, jolla voit lunastaa ilmaisen kurssisi (koodi voimassa 16.1.2022 saakka). Kun rajoitukset poistuvat, liikutaan taas yhdessä paikan päällä!

Baby-kurssit

Pääset osallistumaan varaamallesi kurssille livestreamin välityksellä ja saat käyttöösi tuntien tallenteet. Lisäksi saat pääsyn kaikkien Baby-kurssiemme livestream-tunteihin!
 
Pääset halutessasi liikkumaan kanssamme siis neljästi viikossa eri lajien parissa: BabyYoga, BabyPilates, BabyBarre, BabyPower. Livestream-tunnit ovat kestoltaan 30min, sillä kokemuksemme mukaan vauvat jaksavat kotona jumppailla vähän vähemmän aikaa kuin paikan päällä studiolla.
 
Kun rajoitukset poistuvat, liikutaan taas yhdessä ja tallenteet jäävät sinulle käyttöösi koko kurssin ajaksi!
 

Kurssit, joita ei voi toteuttaa etänä

Niiden kurssien, joiden ydinsisältöön kuuluu olennaisesti jonkin liikuntavälineen käyttö ja eivät siten sovellu helposti etäharjoitteluun, aloitusta siirretään kahdella viikolla. Näitä kursseja ovat mm. ilmajooga, ilmapilates sekä spiraalistabilaatio.
 
Jotta liikunta jatkuu sulusta huolimatta, saat sähköpostitse kaksi ilmaista treenitallennetta kotiharjoittelua varten.

Similar Posts