YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita ja palveluita (jäljempänä “tuotteet”) myy Luhtavilla Oy (y-tunnus 1100221-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja mahdollisten postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääasiassa internetin välityksellä Liikuntastudio Luhtavillan kotisivujen verkkokaupassa.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen, asiakkaan kanssa viestintään ja yrityksen palveluiden mainostamiseen.

MAKSAMINEN

Liikuntastudio Luhtavillan verkkokaupassa tehdyn tilauksen voi maksaa hyväksytyillä kansainvälisillä luottokorteilla, suomalaisilla pankkitunnuksilla, liikuntaseteleillä tai verkossa maksettavalla liikuntaedulla (ePassi, Smartum, Tyky-online, EazyBreak, Edenred). Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
 
Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

PERUUTUSOIKEUS

Ilmoittautumalla varaat itsellesi kurssipaikan. Kurssipaikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautuminen on aina sitova. Alaikäisen osallistujan ilmoittautumisen ja perumisen tekee huoltaja. Ikäraja aikuisten tunneille on 16 vuotta.

Mahdollinen kurssipaikan peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected] viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksesta veloitamme toimistomaksun 20 euroa ja loppusumma palautetaan asiakkaalle. 

Jos kurssipaikka perutaan myöhemmin kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, olet velvollinen maksamaan kurssin kokonaisuudessaan, vaikka osallistuja keskeyttäisi kurssin tai peruuttaisi ilmoittautumisen. Maksua ei tällöin palauteta.

Pidemmissä sairastapauksissa ja muissa erikoistapauksissa peruutuksesta ja korvauksesta voidaan neuvotella erikseen, mutta aina etukäteen tai viipymättä sairastapauksen sattuessa lääkärintodistusta vastaan. Kurssipaikkaa ei voi perua eikä korvausta hakea jälkikäteen.

Käymättä jääneitä kurssikertoja ei korvata ellei korvausmahdollisuudesta ole kurssikuvauksessa erikseen ilmoitettu.

KÄYTTÄJÄTUNNUKSET JA KURSSIMATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Niissä kursseissa, joihin liittyy videototeutus tai muuta sähköistä kurssimateriaalia, luodaan asiakkaalle henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Asiakas saa kurssin käyttäjätunnuksen ja salasanan sen jälkeen kun kurssi on maksettu kokonaisuudessaan ja kurssin ennakkoon ilmoitettu ajankohta on käsillä.

Kukin käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta käytöstä. Käyttäjätunnuksen siirtäminen tai luovuttaminen sopimuksen ulkopuoliselle taholle on kielletty.

Kurssimateriaalin käyttäminen

Kurssin materiaali on asiakkaan käytettävissä kurssista riippuen 1-12 kuukauden ajan siitä päivämäärästä lukien kun asiakkaalle on toimitettu palvelun käyttäjätunnus/tunnukset ja salasanat. Kesto on ilmoitettu tuotekuvauksessa. Tämän jälkeen käyttäjätunnus sulkeutuu automaattisesti.

Laitteet, ohjelmat ja tietoliikenneyhteydet

Asiakas vastaa itse laitteistosta ja verkkoyhteydestä, joita verkkokurssin materiaalin käyttäminen edellyttää. Asiakas hankkii omalla kustannuksellaan verkkomuotoisten kurssien käytön edellyttämät laitteet, ohjelmat ja puhelinverkko- tms. tietoliikenneyhteydet sekä muut mahdolliset tarvittavat palvelut ja vastaa niiden käyttö- ja ylläpitokustannuksista, turvallisuudesta ja toimivuudesta.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Liikuntastudio Luhtavillan kurssien sisältöihin, videioihin ja muuhun kirjalliseen ja sähköiseen materiaaliin liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat Luhtavilla Oy:lle . Tällä sopimuksella ei siirretä mitään immateriaalioikeuksia asiakkaalle. Asiakkaalla on oikeus tulostaa kurssimateriaaleja ja harjoitteita omaan käyttöönsä kohtuullinen määrä.

Kurssimateriaali on tarkoitettu vain kyseisen kurssin ostaneiden asiakkaiden henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen, jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, käyttäjätunnus suljetaan. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

YLIVOIMAINEN ESTE

Työtaistelu, räjähdys, tulipalo, luonnonkatastrofi, tietoliikennehäiriö, viranomaisen määräys tai muu sopijapuolista riippumaton ylivoimainen este (force majeure), joka kohdistuu Liikuntastudio Luhtavillaan tai tämän toimittajaan tai alihankkijaan, vapauttaa sopijaosapuolen noudattamasta tämän sopimuksen velvoitteita esteen keston ja kohtuullisen ajan esteen poistumisen jälkeen, kunnes velvoitteiden täyttämisen edellytykset pystytään palauttamaan.

Mikäli esimerkiksi koronapandemian vuoksi toiminta paikan päällä estyy tai toiminta ei ylivoimaisesta esteestä johtuen ole mahdollista toteuttaa viranomaisten määräysten mukaisesti, siirrämme opetuksen soveltuvilta osin verkon välityksellä tapahtuvaksi. Tutustu yleisiin kurssiehtoihin, joissa on selvennetty toimintasuunnitelmaa ylivoimaisen esteen tilanteissa.

LUHTAVILLA OY:N VASTUUNRAJOITUKSET

Luhtavilla Oy ei vastaa mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyden tai internet-verkon mahdollisista toimintakatkoista. Luhtavilla Oy ei vastaa palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista eikä palvelun sisältämien tietojen käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Luhtavilla Oy ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, joka voi johtua palvelun toiminnasta tai siitä, ettei palvelu toimi. Kaikissa tapauksissa Luhtavilla Oy:n korvausvastuu rajoittuu sen asiakkaalta 12 kuukauden aikana saamiin maksuihin.

SOPIMUKSEN MUUTTAMINEN

Luhtavilla Oy:llä on oikeus tehdä muutoksia näihin sopimusehtoihin. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostilla tai verkkosivuilla vähintään 30 päivää ennen muutoksen voimaanastumista. Asiakkaalla on oikeus ennen muutoksen voimaantuloa irtisanoa sopimus päättymään muutoksen voimaantuloajankohtana. Käyttäjä hyväksyy muutokset, mikäli käyttää palvelua muutoksen voimaantulon jälkeen.

RIITATILANTEEN RATKAISEMINEN

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Mahdolliset riitatilanteet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus viedä riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ellei riitatilannetta saada ratkaistua neuvottelemalla, se ratkaistaan Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Päivitetty 21.6.2022