PARIJOOGA

Tervetuloa parijoogaan yhdessä puolison, kaverin tai vaikka kaiman kanssa!

Lempeää liikettä ja läsnäoloa!

Parijoogan tarkoituksena on liikkua lempeästi yhdessä oman parin kanssa ja olla aidosti läsnä. Joogalle tyypillisten liikkeiden tekeminen samaan tahtiin parin kanssa on hauskaa, rentouttavaa ja luo läheisyyden tunnetta.

Yhdessä tekeminen on hauskaa, mutta lisäksi parista on oikeasti hyötyäkin liikkeissä. Pari kehollaan vuoroin avustaa, ohjaa, syventää tai haastaa liikettä.

Parijoogassa olemme jooga-asennoissa kosketuksessa omaan pariin. Kosketus lisää ihmisen hyvinvointia. Se vähentää stressiä, vähentää ärtyneisyyttä ja levottomuutta, parantaa unen laatua, parantaa keskittymiskykyä ja rauhoittaa.

Lopputunnin parihieronta ja rentoutus antavat loppusilauksen yhteiselle kokemukselle.

Mitä parijoogassa tehdään?

1) Parijooga alkaa yksin sekä parin kanssa yhdessä tehtävillä hengitysharjoituksilla, jotka auttavat rauhoittumaan ja rentoutumaan.
2) Suurin osa tunnista keskittyy parin kanssa yhdessä tehtäviin joogaliikkeisiin ja -asanoihin. Joogaliikkeet kehittävät kehonhallintaa ja tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta ja samalla vahvistavat kehoa.

3) Päätämme tunnin pieneen parihierontaan ja loppurentoutukseen.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi notkea, ikinä joogannut tai tietää joogasta ennakkoon mitään. Kaikille löytyy varmasti sopiva variaatio liikkeistä.

 
Mukaan otetaan enintään 7 paria.

Kurssihinta 20€/hlö. Mainitse ilmoittautuessasi parisi nimi!

Voit myös maksaa erilasilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut mm. Smartum, ePassi, Edenred ja EazyBreak. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Ohjeita paritunnille ilmoittautumiseen:

  • Tee parisi kanssa kumpikin omat ilmoittautumiset tunnille ilmoittautumislomakkeen kautta.
  • Mikäli haluat pitää ilmoittautumisen yllätyksenä, voit ilmoittaa parisi samalla kertaa, kun ilmoittaudut itse mukaan (eli tehdä vain oman ilmoittautumisesi). Mainitse ilmoittautuessasi, että kyseessä on yllätys parillesi sekä parisi nimi. Parin osallistumismaksu tapahtuu paikalle saavuttaessa ennen tunnin alkua.

Ohjaaja

Heli Somero

Heli on ryhmäliikunnan ohjaajana konkari, kouluttautunut joogaohjaaja sekä harrastanut joogaa 15 vuotta. Heli on joogaopettaja ja on täydentänyt osaamistaan ilmajoogaohjaan koulutuksella. 

Parijoogassa Helin parina on hänen oma puolisonsa Petri.