Fysioterapeutti Linda Kalpio

Olen ammatiltani fysioterapeutti, hieroja ja urheiluhieroja sekä lisäkoulutukselta vauvahieroja. Mielenkiintoni fysioterapeuttina on kohdistunut naisten hyvinvointiin ja terveyteen. Erityisesti lantionpohjan – ja vatsakapselin toiminta sekä hengitys ovat suuria mielenkiinnon kohteitani. Opinnäytetyöni olen kirjoittanut aiheesta Lantionpohjan rentoutusmenetelmät fysioterapiassa.

Haluan kehittää itseäni ja oppia uutta työhöni liittyen. Fysioterapia maailma päivittyy jatkuvasti ja haluan olla ajantasalla uusista opeista ja tekniikoista. Vuodessa käyn joko muutaman lyhyen koulutuksen tai pidemmän projektin. Vuonna 2018 TAMK:n kautta kävin laajemman koulutuskokonaisuuden lantionpohjan fysioterapiaan ja toimintahäiriöihin liittyen ja vuonna 2019-2020 kävin suuremman Moving body -koulutuskokonaisuuden.

Fysioterapeuttina sekä hierojana koen tärkeimpänä asiana työssäni asiakkaan/sinun kuuntelemisen sekä olon helpottamisen hoidon alkuvaiheessa. Pyrin aina tekemään hoitotilanteesta rauhallisen ja mukavan, jotta asiakkaalla/sinulla on hyvä ja turvallinen olo.

FysioLuhtavillassa työskentelyn lisäksi toimin Tapiolan Hongan naisten Korisliiga joukkueen fysioterapeuttina.

Vapaa-ajallani harjoittelen triathlonia varten, pelailen koripalloa naisten harrasteporukassa, käyn koirani kanssa agilityssä sekä talvisin hiihdän. Omien harrastuksien lisäksi seuraan innokkaasti eri urheilu lajeja.

Linda on ÄITIYSVAPAALLA tammikuusta 2021 alkaen.

Palvelut