Hot YIN-jooga

Yin jooga on staattisempi joogatyyli, jossa keskitytään syvävenytyksiin ja rentoutumiseen sidekudoksia stilmuloiden. Asanat vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta kuten nivelten ympärillä (lantionseutu, selkä, jalta & kädet). Asennot tehdään passiivisesti tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Asennoissa viivytään useiden minuuttien ajan (3-6min).

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa keho, mieli ja hengitys liittyvät toisiinsa. Yin jooga tukee muuta liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan ja avautumaan.

Harjoittelu sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Ota mukaan joustavat vaatteet, iso pyyhe joogamaton päälle sekä juomapullo.

Kaikki YIN-joogat lämmitetyssä salissa!

Hotjoogaharjoitus tapahtuu noin 26-30 asteiseiksi lämmitetyssä salissa. Käytämme infrapunalämmittimiä, jotta ilma on edelleen miellyttävää hengittää eikä lämpö tunnu ahdistavalta. Lämpimässä lihakset ovat rennompia ja siksi lämpimässä harjoittelu lisää kehon liikkuvuutta.

YIN-joogaan mukaan etänä?

Lämpötilaa emme tietenkään voi lähettää online live -tunnille osallistuville koteihin zoomin kautta, mutta seesteisen ja rentouttavan tunnelman voimme!

YIN-joogaharjoitus on täydellinen tunti etätreenaajalle, sillä kotona omassa rauhassa joogaharjoitukseen keskittyminen sekä mielen ja lihasten rentouttaminen on monesti erityisen helppoa. Lisäksi kotona joogaharjoitukseen riittää pieni tila, sillä jooga on rauhallista kun syvärentouttavissa asanoissa viivytään pitkään. Kehoa avaava ja samaan aikaan rentouttava YIN-jooga helpottaa myös nukahtamista, joten etätreenaajaat hyötyvät myös siitä, että harjoituksen jälkeen peiton alle on lyhyt matka!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ohjaaja: Karoliina Kangaskolkka

Karoliina on avoin ja huumorintajuinen ohjaaja, joka tutustuttaa sinut lempeästi joogaan. Karoliina huolehtii tarkasti, että kaikki tekevät asanat turvallisesti, mutta huomioi samalla, että jokaisen keho on erilainen eikä ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa linjata sitä. Tärkeintä on, että jooga tuntuu itselle hyvältä.

Ohjaaja: Kati Ruoko

Kati on joogaohjaajana lempeä eikä kikkaile turhia. Helposti lähtestyttävän Katin tunneilla on helppo rentoutua! Katilla on laaja koulutustaustallaan laajasti ravitsemukseen liittyvää osaamista ja lisäksi hän on ohjannut ryhmäliikuntatunteja yli 15 vuoden ajan.