Tutustu meihin

Liikuntapaikkamme sydän on osaavat ja tuttavalliset ohjaajat!

Liikuntastudion lämminhenkinen ilmapiiri, osaavat ohjaajat sekä tehokkaat ja hauskat tunnit takaavat viihtyvyyden sekä tavoitteiden ja tulosten saavuttamisen. Oli toiveenasi löytää liikunnan ilo, monipuolistaa treeniä tai pudottaa painoa, meiltä saat tukea ja apua matkasi varrella.

”Liikuntastudio Luhtavilla on pieni ja persoonallinen ryhmäliikuntasali, joka syntyi omasta intohimostani rentoon ja hauskaan liikkumiseen sekä rakkaudesta aivan tavallisiin liikkujiin.

Yhdessä ohjaajien ja teidän ihanien asiakkaiden kanssa olemme onnistuneet luomaan liikuntastudiosta lämminhenkisen paikan, jossa on rento ilmapiiri ja jokaisella mahdollisuus olla oma itsensä.

Liikunnan ei tulisi olla suorittamista vaan enemminkin mahdollisuus nauttia elämästä, kokeilla uusia asioita sekä saada onnistumisen ja itsensä ylittämisen kokemuksia.

Kun innostuksen kipinä on aitoa, tulevat liikunnan muutkin positiiviset vaikutukset kuten parempi terveys, hyvä kunto ja tulosten saavuttaminen kuin itsestään.”

Tuuli Luhtalampi
Liikuntastudio Luhtavillan omistaja

Henkilökuntamme

Jotain yleistä sekä studion että fysion henkilöstöstä?

Yrityksen taustasta

Luhtavilla Oy on perustettu vuonna 1997 ja sen on kahden sukupolven yritys. Alkuun yritys toimi lasten päivähoidon alalla, kunnes liiketoiminta myytiin. Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen muutoksen tuulet puhalsivat vuoden vaihteessa 2010-2011, kun Luhtavilla Oy siirtyi äidiltä tyttärelle Tuuli Luhtalammen omistukseen. Samalla yrityksen toiminta keskittyi liikuntapalveluihin.

”Jos voittaisin lotossa, ostaisin oman liikuntastudion”

Noh – lottovoittoa ei tullut, mutta Tuuli lähti silti toteuttamaan unelmaansa. Luhtavilla Oy oli toiminut parin vuoden ajan Leppävaarassa ennen omaan tilaan muuttoa. Tunteja pidettiin lähialueen kouluilla sekä kauppakeskus Galleriassa. Vihdoin kuitenkin löysimme sopivan tilan, johon pääsimme remontin jälkeen muuttaman tammikuussa 2013. Kaikki tunnit siirtyivät saman katon alle ja tunteja vetämään saatiin muitakin huippuohjaajia.