zumbakids-esitys

Zumba Kids®
– lasten oma lattaritunti

Lapset rakastavat hulluttelua ja tanssimista! Zumba Kids® on lapsille kehitetty Zumba-tunti, jossa yhdistyvät helpot tanssilliset sarjat, leikki ja liikunnan riemu.


Liikuntastudiomme lasten tuntien pohjana on halu luoda liikuntapaikka, jossa lapset voivat kokea ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Harrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja haluamme mahdollistaa sen myös ilman aiempaa kokemusta vastaavista lajeista.

zumbatomic_lapsetMiksi aloittaa Zumba Kids -harrastus?

Zumba Kids -tuntien tavoitteena on tarjota lapselle onnistumisen elämyksiä, jonka kautta lapsi voi löytää liikunnan ilon. Tunti kehittää erityisesti koordinaatiota, tasapainoa, rytmitajua sekä monipuolisesti kehonhallintaa. Tavoitteena on kehittää lapsen motorisia ja sosiaalisia taitoja. Lisäksi se on äärettömän hauskaa!

Zumba Kids pohjautuu liikkeiltään paljolti lattarirytmeihin sekä hiphopiin ja sopii siten niin tytöille kuin pojillekin. Tunnit antavat sopivasti haastetta ja hauskanpitoa niin ensikertalaisille kuin jo pidempään tanssia harrastaneille.

Miten lasten tunti eroaa aikuisten Zumbasta?

Zumba Kids poikkeaa aikuisten Zumba-tunneista monellakin tapaa. Lasten tunneilla tanssikoreografiat koostetaan mielikuvituksella maustettuna ja harjoittelemalla liikkeet ensin ilman musiikkia. Tunneilla huomioidaan eri ikäisten lasten kehitystaso ja liikkeet mukautetaan ikäryhmälle sopivaksi.

Lasten Zumban perusidea on kuitenkin sama: jokainen tanssii omalla ainutlaatuisella tavallaan ja tärkeintä on nauttia musiikin rytmeistä ja liikunnan riemusta. Zumba Kids on hauskanpitoa iloisen musiikin tahdissa. Se sekoittaa leikin, tanssin ja liikunnallisten perustaitojen harjoittelun.

Kevätkausi 2021

Zumba Kids® 7-12v.

208
 • 17.1.-23.5.2021
 • 16 x 45min
 • Sunnuntaisin klo 10:45-11:30
 • Lime-sali (Timpurinkuja)
 • Ohjaaja: Janette Kontio
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Zumba Kids 7–12 v. –kurssille. Kurssi pidetään Luhtavillan Lime-salissa Timpurinkujalla, noin 450 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.  

Ota mukaan kurssille

 • Joustavat vaatteet 
 • Paljain jaloin tai tanssikengillä (sisäurheilukengät käyvät, jos niissä ei ole liikaa pitoa) 
 • Juomapullo, täytä mielellään se jo kotona 
 • Kännykät jätetään tunnin ajaksi lukollisiin pukukaappeihin

Ohjeita saattajille:

 • Käytäthän aula – ja pukuhuonetiloissa maskia
 • Lapsen tarvitessa rohkaisua ensimmäisillä kerroilla, voit jäädä sisälle tueksi
 • Emme kuitenkaan suosittele vanhempia odottelemaan tarpeettomasti studion tilossa jatkossa. Käy esim pienellä kävelyllä tms. tunnin aikana.

Tunteja ei pidetä loma- ja pyhäpäivinä

 • Talviloma 28.2.
 • Pääsiäinen 4.4.
 • Äitienpäivä 9.5.

Poissaolot

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Yksittäisistä poissaoloista sinun ei tarvitse ilmoittaa erikseen. 

Liikutaan yhdessä terveinä

Puhtaus ja hygienia on meille nyt entistäkin tärkeämpää, joten siivoamme tehostetusti tilojamme, ja henkilökuntamme on ohjeistettu tilanteen mukaisesti. Lue täältä asiakkaan ohje poikkeustilanteen huomiointiin: https://luhtavilla.fi/2020/08/liikutaan-yhdessa-terveina/ 

Kurssin osallistujamäärät

Ryhmän enimmäisosallistujamäärä on 10, jolloin salissa säilyvät lähes 2m turvaetäisyydet muihin osallistujiin. Ryhmät pidetään pieninä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ajoissa. Jos koronatilanne helpottuu jossain vaiheessa, saatetaan jonosta pystyä ottamaan pari osallistujaa lisää mukaan kurssille.

Ohjaaja: Janette Kontio

Janette on hyväntuulinen ja tuo myös kaikista pienimmille zumbaajille tanssin iloa. Janette on peruskoulutukseltaan kielten opettaja, mutta on kouluttautunut myös lasten tanssien ohjaajaksi ja onkin ohjannut lasten Zumba Kids -tunteja usean vuoden ajan.

Videoita tunneilta

Ilmoittaudu mukaan täältä!