Wake Up Yoga

– aamujoogan kesäkurssi

Ravistele unihiekat silmistä ja tule mukaan heräämään kesäpäivään! Kehon ja mielen herättelevä napakka aamuharjoitus sekä kevyt aamiainen yhdistettynä kesäaamun tunnelmaan on täydellinen päivän aloitus!

Wake Up Yoga

60
  • 10.6.-12.6.2019
  • 3 x 55min
  • Ma-Ke klo 7:00-8:00
  • Ohjaaja: Karoliina Kangaskolkka
  • Lumme-sali (Muurarinkuja)
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Herättele keho dynaamisella joogalla

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa keho, mieli ja hengitys liittyvät toisiinsa. Jooga lisää liikkuvuutta, kohentaa kokonaisterveyttä, opettaa rentoutumista ja parantaa keskittymiskykyä. Joogan virtaavat ja avaavat liikkeet antavat joustavuutta ja eloa koko olemukseen.

Dynaaminen jooga -tunneilla tehdään klassisia asanoita, joissa yhdistyy hatha-, astanga- ja flowjooga. Jooga lisää liikkuvuutta, vahvistaa kehoa, opettaa rentoutumista ja parantaa keskittymiskykyä.

Tunnin alussa hiljennytään rauhoittumaan ja keskitytään hengitystekniikkaan. Tämän jälkeen vartalo valmistetaan harjoituksiin aurinkotervehdysten avulla. Tunti etenee monipuolisiin asanoihin, jotka vahvistavat ja venyttävät, harjoittavat tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta. Tunti päättyy rentoutukseen, joka edelleen tehostaa joogaharjoittelun positiivisia vaikutuksia.

Tarjoamme kevyen aamupalan

Wake Up Yogan jälkeen tarjoamme hieman aamupalaa. Hedelmät, pähkinät, luonnonjugurtti, mysli sekä kahvi tai tee joogan päätteeksi terästävät tunnin tehoa ja voit energisenä lähteä jatkamaan päivääsi.

Miten valmistaudun aamujoogaan?

  • Ennen tuntia suositelemme juomaan vettä, vaikka jättäisitkin varsinaisen aamupalan syömisen myöhemmäksi.
  • Ota mukaasi helposti riisuttava pitkähihainen paita ja hikipyyhe
  • Voit tulla tunnile juuri heränneenä, omana itsenäsi ?
  • Oman joogamaton voit tuoda mukanasi, mutta liikuntastudioltakin löytyy kaikille osallistujille joogamatot.

Ohjaaja: Karoliina Kangaskolkka

Karoliina on avoin ja huumorintajuinen ohjaaja, joka tutustuttaa sinut lempeästi ja sopivan haastavasti joogaan. Karoliina huolehtii tarkasti, että kaikki tekevät asanat turvallisesti, mutta huomioi samalla, että jokaisen keho on erilainen eikä ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa linjata sitä. Tärkeintä on, että jooga tuntuu itselle hyvältä.

Ilmoittaudu mukaan täältä!