Tervetuloa rauhoittavaan ja elämykselliseen joulunajan villasukka- ja suklaameditaatioon. Jos et ole aikaisemmin tutustunut meditaatioon tai olet kenties pitänyt sitä hihhulointina – nyt sinulla on erinomainen tilaisuus kokeilla tietoisia läsnäolon harjoitteita hauskasti ja maistuvasti!

Joulun kuuluisi perinteisesti olla pysähtymisen ja rauhoittumisen aikaa. Joulun odotus tuo kuitenkin monesti mukanaan kiireitä ja odotamme kaikki sitä hetkeä, jolloin valmistelut on touhuttu ja vihdoin on tilaisuus pysähtyä ja nauttia pelkästä olemisesta ja läheisten seurasta.

Ota varaslähtö jouluun ja opi rentoutumaan jo ennen joululomille lähtöä!

 

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Villasukka- & suklaameditaatio

Lauantaina 9.12.2017
klo 14:30-15:30
Hinta: 15 €
Ohjaaja: Hanna Juuti

Kurssille otetaan enintään 15 osallistujaa.
Varaathan mukaasi lämpimät ja mukavat vaatteet, villasukat sekä avoimen mielen. Suklaa kuuluu hintaan.

 

 

Kenelle meditaatio sopii?

Meditaatio sopii kaikille. Sinun ei tarvitse olla tutustunut meditaatioon aikaisemmin tai tietää mitään joogasta tai muista itämaisista suuntauksista. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Aistimeditaatiossa palataan ajatuksista aistien kautta takaisin tähän hetkeen ja vahvistetaan rakastavaa läsnäoloa elämäsi tärkeimpään ihmiseen – sinuun itseesi. Harjoittelemme yksinkertaisia ja arjessa luontevasti toteutettavia tapoja pitää itsemme läsnä tässä ja nyt, paikasta ja tilanteesta riippumatta. Tavoitteena on luoda sisäistä rauhaa arjen keskelle, havaiten ajatustemme ja todellisuuden välisen eron sekä vaihtaen vastustavan asenteen hyväksyntään ja elämästä nauttimiseen.

Mitä kurssi pitää sisällään?

Villasukkameditaatio sisältää erillisen alkurentoutuksen, omien jalkojen kevyen hieronnan sekä kävelymeditaation. Hieronnassa hyödynnetään ohjatusti vyöhyketerapian heijastealueita, joka lisää rentoutumista ja aktivoi kehon omaa paranemisjärjestelmää.

Suklaameditaatio koostuu tietoisesta suklaan syömisen harjoitteesta ja kokemukseen hiljentymisestä. Taustalla soiva rauhallinen meditaatiomusiikki lisää aistikokemuksia ja helpottaa mielen hiljentymistä.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ohjaaja: Hanna Juuti

”Valmistuin joulukuussa 2016 meditaatio-ohjaajaksi, joka samalla loi todeksi pitkäaikaisen haaveeni päästä toteuttamaan läsnäoloa vahvistavaa toimintaa meditaatioiden, rentoutusten sekä aiheeseen liittyvien kurssien muodossa. Ammatiltani olen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja (2003), jonka kautta olen saanut vahvan kokemuksen yksilö -ja ryhmänohjauksesta sekä luovan tavan toimia erilaisissa tilanteissa, kunnioittaen jokaista ihmistä juuri sellaisena kuin hän on.”