vauvahieronta1

Vauvahieronnan workshop

Tervetuloa opettelemaan vauvahierontaa pienryhmäohjauksessa koulutetun hierojan ja fysioterapeutin kanssa! Tällä kurssilla opit vauvahieronnan perusteita ja osaat hieroa vauvaa turvallisesti myös kotona.

Ensimmäinen kurssi oli valtavan suosittu, joten varaa paikkasi ajoissa!

Milloin?

Vauvahieronnan workshoppiin otetaan enintään 6 vanhempaa vauvoineen. Molemmat vanhemmat voivat halutessaan osallistua kurssille samalla kurssimaksulla.

Vauvahieronnan workshop
Perjantaina 11.10.2019 klo 10-12

Hinta: 60 € (2h)
Ohjaaja: Linda Kalpio (fysioterapeutti, hieroja)
Paikka: Lumme-sali (Muurarinkuja 1)

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Vauvahieronnan hyödyt

 • Helpottaa erilaisia vatsavaivoja ja kipuja (vatsakivut, ilmavaivat, refluksi)
 • Hieronta auttaa erityisesti hermoston rentoutumiseen ja lievittää vauvan stressiä (jännitystä ja stressiä voi aiheuttaa selällään ja vatsallaan olo, vatsakivut yms.)
 • Unen laatu paranee rentoutumisen myötä
 • Vauvan yleiskunto vahvistuu: verenkierto vilkastuu, hengitys syvenee ja ruuansulatus vauhdittuu.

Hieronta on stimuloivia sivelyjä ja helliä kosketuksia, jonka avulla vauva oppii ymmärtämään kehonsa rajat ja tiedostamaan kehon eri osia. Hieronta lisää myös vauvan turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta, ja vauhdittaa aineenvaihduntaa. Vauvahieronta soveltuu noin 1-10 kuukauden ikäisille.

Kurssi sisältö

 • Vauvahieronnan opettaminen vanhemmalle (mukaan saavat halutessaan tulla molemmat vanhemmat tai tukihenkilö)
 • Teoriaopetusta ja materiaalia vauvahieronnasta
  • Hieronnan vaikutukset
  • Vatsaongelmien syyt ja hoito
  • Äidin ravitsemuksen vaikutus imetettävään vauvaan

Vauvat jaksavat vastaanottaa hierontaa noin 30 minuuttia, joten kurssilla ehdimme rauhassa hieroa vauvat ja lisäksi käydä läpi teoriaa. Kurssilla ollaan vauvojen ehdoilla, joten vauvat saavat syödä, kun on nälkä ja kakkavaipat voi vaihtaa rauhassa.

Varaa kurssille vauvalle mukava peitto tai huopa, jonka päällä köllötellä, sekä vauvan mielestä mukavat vaatteet päälle.

Ohjaaja: Linda Kalpio

Linda on fysioterapeutti, koulutettu hieroja sekä lisäkoulutukseltaan vauvahieroja. Linda on helposti lähestyttävä ja lämmin persoona, jonka kanssa opit niksit vauvan olon helpottamiseen ja rentoutukseen.

”Jatkuva lisäkouluttautuminen ja oman ammattitaidon lisääminen on minulle erittäin tärkeä asia ja pyrin aina tarjoamaan asiakkailleni juuri heille sopivinta ja parasta palvelua.”

Ilmoittaudu mukaan täältä!