vauvahieronta1

Tervetuloa opettelemaan vauvahierontaa pienryhmäohjauksessa koulutetun hierojan kanssa! Tällä kurssilla opit vauvahieronnan alkeita ja osaat hieroa vauvaa turvallisesti myös kotona.

 

Hieronta on stimuloivia sivelyjä ja helliä kosketuksia, jonka avulla vauva oppii ymmärtämään kehonsa rajat ja tiedostamaan kehon eri osia. Hieronta lisää myös vauvan turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta, ja vauhdittaa aineenvaihduntaa. Vauvahieronta soveltuu noin 1-10 kuukauden ikäisille.

 

Vauvahieronnan hyödyt

 • Helpottaa erilaisia vatsavaivoja ja kipuja (vatsakivut, ilmavaivat, refluksi)
 • Hieronta auttaa erityisesti hermoston rentoutumiseen ja lievittää vauvan stressiä (jännitystä ja stressiä voi aiheuttaa selällään ja vatsallaan olo, vatsakivut yms.)
 • Unen laatu paranee rentoutumisen myötä
 • Vauvan yleiskunto vahvistuu: verenkierto vilkastuu, hengitys syvenee ja ruuansulatus vauhdittuu.

 

Milloin?

Ryhmäohjauksessa on kerrallaan 4 äitiä/isää ja vauvaa. Ryhmäohjaus sisältää kaksi kurssikertaa.

Vauvahieronnan tiiviskurssi
Tortaina 16.2. & 23.2.2017
Klo 12:45-14:15
Kesto: 90min x 2
Hinta: 65 €

 

 

Kurssi sisältö

 • Vauvahieronnan opettaminen vanhemmalle (mukaan saavat halutessaan tulla molemmat vanhemmat tai tukihenkilö)
 • Teoriaopetusta ja materiaalia vauvahieronnasta
  • Hieronnan vaikutukset
  • Vatsaongelmien syyt ja hoito
  • Äidin ravitsemus

Vauvat jaksavat vastaanottaa hierontaa noin 30 minuuttia, joten kurssilla ehdimme rauhassa hieroa vauvat ja lisäksi käydä läpi teoriaa. Kurssilla ollaan vauvojen ehdoilla, joten vauvat saavat syödä, kun on nälkä ja kakkavaipat voi vaihtaa rauhassa.

Varaa kurssille vauvalle mukava peitto tai huopa, jonka päällä köllötellä, sekä vauvan mielestä mukavat vaatteet päälle.

 

Ohjaaja: Linda Kalpio

linda-1000px”Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Turun hierojakoulusta, TYA-oppilaitoksesta syksyllä 2013. Suoritin siellä myös urheiluhierojan ammattitutkinnon, johon kuului mm. urheiluhierontaa jalkapallon veikkausliigajoukkue Interin ja jääkiekon sm-liigajoukkue TPS:n organisaatioissa.

Tällä hetkellä opiskelen fysioterapiaa Metropolia-ammattikorkeakoulussa, jossa aloitin opinnot tammikuussa 2015. Tammikuussa 2017 kouluttauduin vauvahierojaksi.

Jatkuva lisäkouluttautuminen ja oman ammattitaidon lisääminen on minulle erittäin tärkeä asia ja pyrin aina tarjoamaan asiakkailleni juuri heille sopivinta ja parasta palvelua.”

 

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan täältä!