Juhannustaikoja tanssien
– vatsatanssin kesäkurssi

Kesäkurssilla itämainen tanssi kohtaa Pohjolan yöttömät yöt!

Tällä neljän kerran mittaisella kurssilla tanssitaan kohti juhannustaikoja mystisen ja kalevalaishenkisen musiikin tahtiin. Koreografiassa  yhdistyvät Zar-transsitanssin sekä fuusioestradin liikekielet vatsatanssin perusliikkeisiin. Kurssi sopii kaikille vatsatanssin perusteet osaaville, mutta haastetta ja uudenlaisia viboja on tarjolla myös edistyneemmille tanssijoille!

Juhannustaikoja tanssien -kesäkurssi

56
  • 27.5.-17.6.2019
  • 4 x 55min
  • Maanantaisin klo 20:00-21:00
  • Ohjaaja: Riitta Hintikka
  • Lime-sali (Timpurinkuja)
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tummia sävyjä ja mystiikkaa

Kesäkurssin koreografian liikekieli yhdistää tummansävyistä Zar-transsitanssia ja kepeämpää fuusioestradia. Vatsatanssin perusliikkeiden lisäksi kurssilla harjoitellaan erilaisia ympärimenoja, linjoja ja käsiliikkeitä. Pääset tanssimaan sekä isoilla ja näyttävillä että pienillä ja viehkeillä liikeradoilla. Kyseessä on hyvin kokonaisvaltainen, jopa hieman salaperäinen, mutta voimaannuttava ja vahva tanssi.  Harvemmin opetettava Zar-transsitanssi on esityksenä hienon näköistä, varsinkin ryhmätanssina!

Kurssin koreografia harjoitellaan tähän vahvaan musiikkiin:

Opettaja: Riitta Hintikka

Riitta on opettajana innostava ja kokeekin tärkeimpänä tanssin ilon ja riemun välittämisen oppilailleen. Riittaa on kehuttu täsmällisestä tanssitekniikan opettamisesta sekä kannustavasta ja positiivisesta asenteesta. Riitan tunneilla jätetään arki pihalle, nautitaan tanssista ja musiikista sekä löydetään uusia ulottuvuuksia itsestä – huumorilla höystettynä tietenkin.

Ilmoittaudu mukaan täältä!