Mitä saadaan aikaan, kun modernia fuusio-vatsatanssia maustetaan suomalaisin ja itämaisin kansantanssielementein? Tule ottamaan selvää!

 

Vatsatanssin kesäkurssi tulee jälleen! Tänäkin vuonna tarjolla on hieman erikoisempi ja taatusti mukaansatempaava koreografia, joka tehdään Lauri Tähkän ja Elastisen Lempo-kappaleeseen.

Mukaan ovat tervetulleita niin vatsatanssia aiemmin harrastaneet kuin uudet tulokkaat. Taso on siis avoin ja vaikka kurssilla opetellaankin myös tekniikkaa, pääosassa on tanssin ilo. Kurssin lopuksi koreografia kuvataan tuttuun tapaan halukkaiden kanssa hienoksi videotallenteeksi.

 

Vatsatanssin kesäkurssi 2017

Keskiviikkoisin klo 18:00-19:10
31.5.-21.6.2017, 4 x 70min
Hinta: 56 €
Opettaja: Marinka Nyqvist

 

marinka2015Opettaja: Marinka Nyqvist

Marinkan päälaji, itämainen tanssi, koukutti Marinkan heti ensimmäisestä tunnista lähtien, kun hän vuonna 1997 aloitti lajin harrastamisen. Marinka on suorittanut Seitsemän hunnun itämaisen tanssin opettajakoulutuksen sekä ammattiopettajan pätevyyden ja käy jatkuvasti niin kotimaisten- kuin ulkomaisten opettajien opissa.

Marinkaa on kiitelty hänen innostavista ja monipuolisista koreografioistaan. Kiitosta on tullut myös Marinkan kyvystä selittää aluksi vaikealtakin tuntuvat liikkeet selkeästi. Vaikka Marinka on teknisesti tarkka opettaja, hän pitää ehdottomasti tärkeimpänä asiana tanssin iloa. Marinka on innostava ja kannustava sekä iloinen opettaja, joka tanssii, opettaa ja esiintyy täydestä sydämestään.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä!

 


Kesän 2017 vatsatanssin tekniikkatunnit

Järjestämme lisäksi kesällä kaikille avoimia vatsatanssin tekniikkatunteja. Yksittäisille tekniikkatunneille ilmoittaudutaan viikkotuntien varauskalenterin kautta.

Perusliikkeiden oikea tekniikka ja hyvä hallinta ovat pohja uuden oppimiselle! Siksipä on hyvä palata välillä perusteisiin ja hioa niitä huolellisesti ajatuksella.

Nämä tunnit on tarkoitettu kaikille vatsatanssia harrastaville (tasosta riippumatta) tai muille lajista kiinnostuneille, jotka haluavat keskittyä huolella lajin perusasioiden opetteluun tai syventämiseen.

Mielekkäiden haasteiden takaamiseksi liikkeitä lähestytään myös uudenlaisin harjoituksin, kuten mattoa ja pariharjoituksia hyödyntäen.

 

Vatsatanssin tehotekniikkatunnit
Keskiviikkoisin klo 19:15-20:15
31.5.-21.6.2017
Hinta: 12 € / krt tai rei’itys sarjakortista

 

Teemat

  • 31.5.2017 Kauniit kädet – kauniisti kannatellut kädet ja linjaukset, yleisimpiä itämaisen tanssin käsiliikkeitä ja pari uutta jippoa, käsien kannatteluharjoituksia sekä miten isoloida käsiliikkeitä muista liikkeistä
  • 7.6.2017 Kasit – Keskivartalo töihin! Peruskasien harjoittelua ja kertausta ajatuksella ja uusin harjoituksin, lisäksi liikkumista kaseilla sekä pari uutta jippoa. Pohditaan ja harjoitellaan myös sitä, kuinka yhdistä värinää kahdeksikkoihin
  • 14.6.2017 Jalkatekniikkaa – Harjoituksia jalkatekniikan parantamiseen, aukikiertoihin ja ”juurten” kasvattamiseen. Oikea jalkatekniikka helpottaa kaikkea tanssimista. Harjoitellaan myös pyörähdyksiä ja kivoja askelluksia, myös vähän uusia jippoja luvassa!
  • 21.6.2017 Toiveteematunti – Tällä tunnilla käydään läpi kaikkia osallistujien toivomia liikkeitä, osin uudenlaisin harjoituksin. Toiveet on hyvä esittää etukäteen, mutta tunnillakin voi vielä toivoa. Mikäli erityisia toiveita ei tule, tunnilla käydään open valitsemia lajin perusliikkeitä läpi ja opetellaan taas myös jotain uutta kivaa.

 

Ilmoittaudu tekniikkatunneille varauskalenterin kautta. Ohjeet löydät täältä!