Tervetuloa mukaan aikuisten avoimille viikkotunneille!

Aikuisten avoimilla viikkotunneilla voit käydä joustavasti juuri silloin, kun sinulle sopii.

HUOM! Avoimet viikkotunnit loppuvat 23.6.2021. Syksyllä jatkamme toimintaa kurssimuotoisena. Kertamaksulla tai sarjakortilla pääsee tunneille vielä ennen juhannusta. (tieto lisätty 12.5.2021)

  • Voit käydä tunneilla kertamaksulla tai ostaa sarjakortteja.
  • Huomaathan, että viikkotuntien lisäksi meillä on paljon erilaisia kursseja, jotka on merkattu aikatauluun liilalla värillä. Kursseille ilmoittaudutaan erikseen koko kurssiksi.

Tulossa ensimmäistä kertaa aikuisten avoimelle viikkotunnille? Toimi näin:

  1. Varataksesi tunnin, tulee sinun olla rekisteröitynyt varauskalenteriimme. Aloita siis rekisteröitymällä täältä.
  1. Kirjaudu varauskalenteriimme ja varaa mieleisesi tunti kohdasta ”Book”. Voit maksaa tunnin ilmoittautumisen yhteydessä tai valita maksutavaksi ”Pay later” ja näin maksaa vasta saapuessasi tunnille.
  1. Jos tunti on jo täynnä ja joudut jonotuslistalle, ei hätää! Jonosta vapautuvista paikoista tulee ilmoitus sähköpostiisi, nopein nappaa paikan. Lue lisää jonokäytänteistämme täältä.
  1. Nyt sinun täytyy vain saapua paikalle. Varmista onko varaamasi tunti Lime- vai Lumme-salissa, tule hyvissä ajoin ennen tunnin alkua ja ilmoittaudu nimelläsi vastaanottoon. Meiltä löytyvät kaikki tarvittavat välineet, vauhdikkaammilla lihaskuntotunneilla suosittelemme käyttämään kenkiä. Pukuhuoneissamme on myös lukolliset kaapit. Tervetuloa!
  1. Yllättikö flunssa tai muuttuiko aikataulu? Voit perua ilmoittautumisesi omasta profiilistasi viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. Huomaa, että peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan.
  1. Haluaisitko tehdä varauksesi jatkossa mobiilisovelluksessa? Lataa sovelluskaupasta Glofox-niminen sovellus ja etsi hausta Liikuntastudio Luhtavilla. Sovellukseen kirjaudutaan tunnuksilla, jotka loit rekisteröityessäsi.