Twerk -workshop

Tervetuloa mukaan hauskaan ja innostavaan workshoppiin oppimaan twerkin perustekniikkaa ja yhdistämään opittuja perusliikkeitä naiselliseksi street-koreografiaksi! Ainon workshop ei jätä ketään kylmäksi!

Twerk -workshop

Lauantaina 1.2.2020 klo 13:15-15:15

Hinta: 40€
Ohjaaja: Aino Ryynänen
Paikka: Lime-sali (Timpurinkuja)

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Opi ”sheikkaamaan äässiä”!

Twerk on hykerryttävän hauska tanssilaji, joka tempaa mukaanasa ja on täynnä naisellista energiaa! Lajin ominaisliikkeisiin kuuluu erilaisia lantion liikkeitä sekä pakaroiden pyöritystä rytmikkäästi musiikkin tahdissa. Twerk-liikkeitä on mahdollista tehdä monissa eri tasoissa mm. seisten, makuulla ja nelinkontin.

Aimo annos tekniikan opetusta ja mukaansatempaava koreografia

Workshopissa harjoitellaan twerkin perustekniikkaa ja yhdistetään opittu hauskaksi tanssisarjaksi. Aluksi keho lämmitellään tekemällä erilaisia isolaatioharjoitteita, joissa kehonosia opetellaan liikuttamaan eriytetysti. Lämmittelyn jälkeen siirrytään tekniikkaharjoituksiin. Opeteltuja tekniikoita treenataan tämän jälkeen musiikkiin ja päästään yhdistelemään juuri opetelluista liikkeistä tanssisarja.

Kenelle workshop sopii?

Tämä workship sopii kaikille aloittelijoille! Voit tulla kurssille, vaikket olisi ikinä kokeillut lajia tai muutenkaan tottunut pyörittelemään peppua. Ainon kannustavassa ohjauksessa opit liikuttamaan lantiota kuin musiikkivideoiden tanssijat!

Kurssi sopii myös niille, jotka ovat jo joskus päässet kokeilemaan lajia, sillä kurssilla tanssitaan biiseihin ja harjoitellaan koreografiaa tekniikkatreenien lisäksi. Kurssi sopii siten hyvin myös edellisellä twerk-kurssilla mukana olleille. Tällä kertaa vuorossa on erittäin naisellinen street-koreografia.

Tunnilla tehdään jonkin verran harjoitteita kyykyssä, polvillaan sekä käsien varassa, joten suosittelemme polvi- tai rannekipuisia valitsemaan muita tunteja tarjonnastamme mielekkään treenin varmistamiseksi. Tunnille kannattaa laittaa päälle pitkälahkeiset housut sekä tanssi-/jumppakengät. Polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polviin nostettuna ovat myös suositeltavat, mutteivät lainkaan välttämättömät! Jos joku liike ei tunnu hyvältä, ohjaajan takataskusta löytyy paljon vaihtoehtoliikkeitä.

Ohjaaja: Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti tanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Ainon tunneilla tanssitaan hymy huulilla ja hiki otsalla. Aino luo kannustavalla ja positiivisella ohjaustyylillään tunnille rennon tunnelman, jolloin sinun on helppo oppia uutta, saaada tehokas treeni ja samalla tanssia sydämesi kyllyydestä!

Palautetta aikaisemmilta kursseilta

”Ihan huippuhyvä fiilis. Aino on ihana persoona ja taitava ohjaaja.”

”Kurssilla oli hyvä ilmapiiri ja Aino-ohjaajan positiivinen ja energinen olemus vaikutti tähän paljon. Kurssin etenemistahti ja vaativuustaso oli mielestäni sopiva eri tasoisille liikkujille.”

”Parasta oli tietenkin Aino, jolla on mahtava energia ja kyky luoda vanhemmallekkin väelle uskoa itseensä. Voi kunpa hänenlaisiaan olisi joka paikassa. Ihanan iloinen ja itsevarma, joka inspiroi näinkin lyhyellä tapaamisella! Parasta oli myös tietenkin se, että opin twerkkaamaan”

”Aino ja sen super ihana energia! Joka kerta oli kiva tulla tunnille kun hän osas luoda energisen, positiivisen ja kannustavan ilmapiirin. (En tosin oo luhtavillassa ollu tunnilla missä olis ilmapiiri jotain muuta..) Tiesin että twerk on rankkaa, mutta tunneilla oli otettu huomioon ettei kaikilla ole kokemusta ja kannustettiin silti pitää hauskaa vaikka ei menis ihan just niin kuin pitäis. Ehdottomasti suosittelisin kurssia ja ohjaajaa kaikille. ”

”Opin paljon ja Ainon asenne ja energinen ohjaus tyyli oli parasta, hiki tuli ja lihakset oli kovilla.”

Ilmoittaudu mukaan täältä!