Online live -tunnit

Haluatko liikkua kotoasi käsin?

Karsia turhat kontaktit ja säästää matkoihin kuluvan ajan?

Kaipaatko liikunnalta jotain muuta kuin lisää väsymystä ja kuormitusta?

Online live -tuntimme ovat sinulle, joka haluat

 • voida fyysisesti paremmin

 • jaksaa arjessa ja olla virkeämpi

 • lempeämpää liikettä kamalan rääkin sijaan

 • liikunnan tuottavan hyvää fiilistä – ei maitohappoja tai kipua

 • tuntea olosi hyväksi omassa kehossasi

 • ryhdikkäämmän olemuksen ja itsevarmemman olon

 • Tämä ei ole sinulle, joka haluat treenata hampaat irvessä, rääkätä kehoa ja pakottaa itsesi liikkumaan tosi-tv:n painonpudotusohjelmien lailla.

Online live -tunnit tuovat Liikuntastudio Luhtavillan rennon asenteen ja iloiset ryhmäliikuntatunnit sinne, missä sinä olet! Ammattitaitoiset ohjaajamme tarjoavat sinulle liikunnan iloa, itsensä ylittämistä ja kehoa hellivää liikettä.

Tunnit on suunniteltu perusliikkujille eli juuri meille tavallisille ihmisille, joilla ei välttämättä ole vahvaa liikuntataustaa ja jotka haluamme liikkua yksinkertaisesti siitä syystä, että se tekee hyvää ja tuntuu hyvältä.

Tuntitarjonnasta löytyy useita erilaisia kehonhuoltolajeja, joita kokeilemalla löydät oman suosikkisi. Kun treeni on monipuolinen, sopivan tasoinen ja sinua itseäsi motivoiva, tulee liikunnasta helpommin osa arkea. Palaat liikunnan pariin omasta halustasi joka viikko.

Miksi valita juuri online live -tunnit?

 • Voit osallistua tunneille, missä ikinä oletkin!

 • Liiku kotonasi karsien turhat kontaktit

 • Säästä matkoihin kuluva aika

 • Liikut omassa rauhassa ja muiden katseilta suojassa, jolloin uskallat kokeilla myös sinulle vieraita lajeja

 • Et ole kuitenkaan yksin! Treenaat samaan aikaan yhdessä muiden vertaistesi joukossa

 • Live-tunneilla liikkuessa treenejä ei tule lykättyä myöhemmäksi (ja jätettyä sitten lopulta tekemättä)

Ja ihan käytännössä…

Maksat vain yksittäisistä tunneista eikä sinua ole sidottu mihinkään kuukausimaksuihin tai suurempiin kertaostoihin. Yhden online live -tunnin hinta on 10€  – säästät 5 euroa verrattuna liikuntastudiolla paikan päällä liikkumiseen. Voit myös innostuessasi ostaa edullisempia sarjakortteja ja säästää selvää rahaa sitoutumatta kuitenkaan liikaa.

Tunnit lähetetään Zoom-alustalla. Osallistuaksesi tunneille sinun tarvitsee vain ladata ilmainen Zoom-sovellus mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi. Sitten vain ilmoittautumaan varauskalenterimme kautta mukaan tunneille! Saat ilmoittautuessasi linkin, jolla pääset seuraamaan live-tuntia.

Online tunneilla ei kuulu taustamusiikki vaan keskitymme tarjoamaan miellyttävän treenihetken ohjaajan äänen kuuluessa hyvin.

Aikataulu

Keväkauden 2021 aikataulu on voimassa 11.1.-23.5.2021

Kesän 24.5.-23.6. 2021 aikatauluuun tästä

Maanantai

 • 17:00 Lempeä pilates 55min, Jenna

Tiistai

 • 18:45 Barre 55min, Jannina

Keskiviikko

 • 18:45 PowerPilates 55min, Anne

Torstai

 • 19:00 Vatsa-pakara 55min, Satu

Lauantai

 • 10:30 Lempeä pilates 55min, Jenna S.
 • 11:30 LatinFusion 55min, Jacqueline

Sunnuntai

 • 19:00 Yinjooga 75min, Karoliina

Aikataulu on voimassa toistaiseksi ja muutokset ovat mahdollisia.

Tutustu tunteihin

Lajit on esitelty järjestyksessä kevyimmästä hieman raskaampaan.

Lempeä pilates

Tunti on perustason pilatesta ja sopii erinomaisesti ensikertalaisille. Pilates kehittää voimaa ja liikkuvuutta. Menetelmä vahvistaa erityisesti keskivartalon syviä, hyvää ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Liikkeet tehdään rauhassa keskittyen ja oman hengityksen tahdissa.

Lue lisää täältä!

Flowjooga

Flowjooga on reipastempoisempi joogatunti, jossa liikkeet eli asanat yhdistetään toisiinsa hengityksen avulla. Harjoitus kehittää joustavuutta, voimaa ja tasapainoa sekä haastaa positiivisella tavalla ylittämään omia rajoja.

Tunti on toistaiseksi tauolla valikoimastamme.

Lue lisää täältä!

yin jooga

Yin joogassa keskitytään syvävenytyksiin ja rentoutumiseen sidekudoksia stilmuloiden. Asanat vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta kuten nivelten ympärillä (lantionseutu, selkä, jalta & kädet). Asennot tehdään passiivisesti tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen. Asennoissa viivytään useiden minuuttien ajan (3-6min).

Lue lisää täältä!

PowerPilates

Harjoituksessa edetään liikkeestä toiseen virtaavasti ja perustason tuntia vauhdikkaammin. Liikkeiden tehokkuus perustuu alkeistasoa edistyneempään kehonhallintaan. Lihaskuntoa ja kehonhallintaa vahvistavat liikkeet ovat pääroolissa.

Lue lisää täältä!

Barre

Barre on saanut innoituksensa tanssijoiden balettitangolla tehdyistä liikkeistä ja siinä yhdistyy pilatesmainen lihaskuntoharjoittelu. Tunti on tehokas yhdistelmä kehonhallinta- ja lihasvoimaharjoittelua. Barre-tunnille tarvitset korkeaselkänojallisen tuolin tai esim. keittiötason ”balettitangoksi”.

Lue lisää täältä!

LatinFusion

LatinFusion on helpohko koreografinen tanssitunti. Tunnin alussa lämmitellään pehmeämpään tanssilajiin kuten bachata, kizomba, merengue. Lopputunti käytetään yhden vauhdikkaamman tanssilajin harjoitteluun. Kauden aikana lajeina ovat esimerkiksi salsa, reggaeton, chacha, jive, afrolajit tai burleski.

Lue lisää täältä!

Vatsa-pakara

Vatsa-pakara -tunnilla tehdään tehokas lihaskuntotreeni keskittyen vatsan, pepun ja reisien alueelle. Tunti aloitetaan lyhyellä aerobisella lämmittelyllä ja lopussa venytellään. Lihaskuntoliikkeissä käytetään vastuksena pääasiassa omaa kehonpainoa, mutta myös välineitä kuten vastuskuminauhoja tai levypainoja.

Lue lisää täältä!

Nyt kun olet herättänyt mielenkiinnon kotona liikkumista kohtaan, älä anna sen mennä hukkaan!

Rekisteröidy heti varauskalenteriimme ja varaa itsellesi ensimmäinen tunti. Voit perua ilmoittautumisen vielä kolme tuntia ennen tunnin alkua, jos alkaa kaduttaa tai aikataulusi muuttuvat. Älä anna innostuksen kipinän hiipua vaan toimi saman tien.

Toimi näin

Rekisteröidy varauskalenteriin.

Rekisteröidy varauskalenteriin tästä!

Katso ohjevideo! Videon saa kokonäytöntilaan klikkaamalla oikean alakulman neliötä.

Osta krediitti eli kertamaksu tai sarjakortti ennen kuin pääset ilmoittautumaan tunnille.

 • Kertamaksu on 10€, sarjakorttien kertahinnat tulevat edullisemmaksi.
 • Maksu onnistuu suoraan järjestelmästä luottokortilla.
 • Haluatko hyödyntää liikuntaetuja tai muita maksutapoja? Voit myös vaihtoehtoisesti olla meihin yhteydessä ennakkoon (vähintään päivää ennen) sähköpostilla [email protected], jos haluat käyttää liikuntaetuuksia tai muita maksutapoja. Liikuntaeduista maksutapoina käyvät ePassi, EazyBreak, Smartum, Edenred, Virike ja Tyky.
Osta kertamaksu tai sarjakortti

Katso ohjevideo! Videon saa kokonäytöntilaan klikkaamalla oikean alakulman neliötä.

Ilmoittaudu mukaan haluamallesi tunnille.

 • Saat sähköpostiisi linkin heti tunnille ilmoittauduttuasi.
 • Ilmainen Zoom-ohjelma kannattaa ladata jo etukäteen. Linkki aukeaa Zoom aplikaatioon mobiililaitteellasi tai tietokoneellasi.

Katso ohjevideo! Videon saa kokonäytöntilaan klikkaamalla oikean alakulman neliötä.

Liiku kanssamme live-lähetyksessä!

 • Varustaudu mukavilla treenivaatteilla ja juomapullolla.
 • Et useimmiten tarvitse tunnille erityisiä välineitä. Jos jotain välineitä käytetään, näet ne varaamasi tunnin lisätiedoista varauskalenterista.
 • Avaa Zoom-linkki. Seuraa tuntia mobiililaitteeltasi, tietokoneeltasi tai peilaa lähetys vaikka televisioosi!

Miksi ostaminen meiltä on turvallista ja fiksua?

 • Et ole sidottu suuriin kertamaksuihin tai juokseviin kuukausimaksuihin eli maksat vain niistä kerroista, kun oikeasti liikut.

 • Tarjoamme ryhmäliikuntaa suurella sydämellä ja sinun etuasi ajatellen. Emme lähde mukaan ihme-jippoihin vaan luotamme ammattitaitoon sekä monipuoliseen, innostavaan ja helposti lähestyttäviin liikuntamuotoihin.

 • Olemme jo lähes kahdeksan vuotta paikallisesti toiminut pieni ja yrittäjävetoinen liikuntastudio Espoosta. Sijoittamasi rahat eivät mene suurien yhtiöiden johtajien taskuihin vaan tuntien ohjaajille, muiden työllistämiseen ja pienyrityksen pyörittämiseen.

Liiku muutaman viikon ajan 1-3 kertaa viikossa kanssamme. Säilytä liikuntarutiini tuon ajan ja huomaat kyllä, miksi olemme hehkuttaneet lempeämmän ja järkevämmän liikunnan puolesta!

Tuntuuko, ettei aikaa löydy? Tunnin treeni on vain 6% yhden päivän hereillä oloajastasi. Luuletko, että voisit antaa hyvinvointia kehollesi tuon verran alkuun yhtenä tai myöhemmin jopa kolmena päivänä viikossa? Laita itsesi edes kerran viikossa etusijalle ja tule mukaan!

Oletko ehkä useammankin kerran aloittanut liikunnan innolla ja epäonnistunut, koska et jaksanut seurata ohjelmaa? Nyt sinulla on mahdollisuus välttää tämä sama tilanne!

 • Liikunta ei tällä kertaa ole rääkkiä vaan lempeämpää ja tuntuu hyvältä.

 • Et liiku sen takia, että olet tyytymätön itseesi, painoosi, kehoosi… vaan sen takia, että aidosti haluat itsellesi hyvää oloa ja terveyttä.

 • Et vaadi itseltäsi liikoja tai arjen kannalta liian kuormittavaa sitoutumista. Sen sijaan otat askeleen kerrallaan. Osallistut yhdelle tunnille kerrallaan.

 • Sinun ei tarvitse edes poistua kotoasi, mutta et myöskään lykkää treenejä myöhemmäksi sillä treeni pidetään live lähetyksenä.

Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua – entä parasta?

 • Pahinta, mitä voi tapahtua, on että käytit juuri tunnin ajastasi liikuntaan etkä saa tuota aikaa takaisin. Olet liikuttanut kehoasi, joka sinänsä kyllä tykkäsi tekemästään, mutta et ihan löytänyt vielä omaa lajiasi. Käytit juuri 10 euroa eli yhden lounaan verran rahaa.

 • Parasta, mitä voi tapahtua, on että olosi on vetreämpi ja mielesi virkeämpi. Selkä ei ole ihan niin kipeä, päätä ei särje, joka paikkaa ei kolota. Ryhtisi suoristui hieman ja jopa innostuit kokeilemastasi lajista. Se motivoi kokeilemaan muitakin lajeja. Säilytät oman pienen liikuntarutiinisi muutaman viikon ajan ja tunnet olosi virkeämmäksi. Kehosi voi paremmin ja asenteesi on positiivisempi. Itsevarmuutesi on saanut ansaitun taputuksen olalle. Olet terveempi ja näytät myös ulkoapäin hyvinvoivalta.

Tiesitkö, että kevyemmällä liikunnalla saatat saavuttaa parempia tuloksia kuin kovalla rääkillä ja suurilla harjoitusmäärillä?

Täysillä liikkuminen ja kehon puskeminen hurjasti sykettä nostaviin liikuntasuorituksiin saattaa joskus aiheuttaakin päinvastaisia vaikutuksia kuin, mitkä sinulla on tavoitteena. Kehosi tuntuukin väsyneemmältä, stressitasosi nousevat ja vääränlaisesta kuormituksesta saattaa syntyä erilaisia kiputiloja tai jopa rasitusvammoja.

Arjessa meillä riittää stressi- ja kuormitustekijöitä aivan tarpeeksi. Ethän tee liikunnasta taas yhtä suoritettavaa asiaa vaan opettelet liikkumaan tavalla, joka tuo arkeesi jaksamista sen sijaan, että se väsyttäisi sinua enemmän.

Kun liikut järkevästi ja arjen kokonaiskuormituksen huomioiden, voit fyysisesti paremmin. Keho on vetreämpi, lihaksia ei kolota, jaksat säilyttää hyvän ryhdin pidempään ja huomaat muutoksen myös mielialassasi. Enää et pode jatkuvaa väsymystä vaan jaksat tehdä niitä asioita, joista nautit – ja huolehtia myös niistä vähemmän nautinnollisista pakollisista työ- ja kotitehtävistä kepeämmin.

Kehomme ja mielemme ovat jatkuvasti yhteydessä – ne ovat yhtä ja samaa, erottamattomat. Kun kohtelet kehoasi hyvin ja teet asioita, jotka ovat keholle hyväksi, myös mieli virkistyy ja positiiviset ajatukset pääsevät nousemaan paremmin pintaan. Olet jaksavampi, ryhdikkäämpi ja itsevarmempi. Koko olemus muuttuu hyvän ryhdin ja vetreämmän kehon myötä! Sinulla on lupa tuntea itsesi hyväksi omassa kehossasi.

Palautetta online live -tunneista

”Tuntuu kuin olisi oikeasti tunnilla mukana eikä vaan tietokoneen ruudun ääressä.”

”Nämä virtuaalitunnit ovat ollut minulle ihan pelastus.

Normaalisti minulla ei olisi mitenkään aikaa tulla paikan päälle joka päivä näille tunneille. Mutta nyt on aikaa ja helppoa kun ei tarvitse lähteä minnekään, siirtää vain olohuoneen pöydän vähän sivuun.”

”Kuulkaapas nyt. Arvatkaas mitä olette saaneet aikaiseksi? Olette nimittäin saaneet sammaloituneen sohvaperunan jumppaamaan kotona kahtena päivänä peräkkäin eli suunnilleen enemmän kuin elämässäni koskaan tähän asti.

Mun lajit on olleet jo parikymmentä vuotta paritanssi ja luonnonvesissä uinti ja olen inhonnut ryhmäliikuntaa (ja oikeastaan kaikkea muuta liikuntaa myös).

Nyt olen todennut, että en ole inhonnut sitä liikunta-osaa siinä kuten olen luullut, vaan niitä olosuhteita. Nyt kun olen ryhmäliikkunut yksin kotona, se on ollut tositosi kivaa! 🙂 Mahtavaa kun ei tarvitse poistua kotoa ja saa jumpata niissä todellisissa pierukalsareissa, joissa ei todellakaan poistuta kotoa.

Lisäksi on mahtavaa, kun tällaisena hikisammiona matka tunnin jälkeen suihkuun on noin kolme metriä, eli ei ehdi tulla matkalla kylmä. Eikä jää jumppasalin lattialle lätäkköä ja kosteusvauriota…”

Online live -tuntien hinnasto

Kertamaksu

10
 • Voimassa yhden kuukauden (1kk)

Sarjakortti: 5 krediittiä

45
 • Voimassa kaksi kuukautta (2kk)

Sarjakortti: 10 krediittiä

80
 • Voimassa kaksi kuukautta (2kk)
Osta kertamaksu tai sarjakortti

Online krediitit käyvät ainoastaan online live -tunneille.

Normaalihintaiset ”tavalliset” krediitit käyvät sekä online liveen että paikan päällä pidettäville tunneille.

Huomaathan, että jos sinulla on sekä online krediittejä että tavallisia krediittejä, järjestelmä käyttää aiemmin vanhentuvia maksuun. Esim. Jos tavalliset krediittisi vanhenevat kahden viikon päästä ja olet juuri ostanut 1kk voimassaolevia online krediittejä, ottaa järjestelmä tuntivarauksen yhteydessä maksun tavallisista krediiteistä.

Lähde mukaan nyt!

Maksat vain yksittäisistä tunneista eikä sinua ole sidottu mihinkään kuukausimaksuihin tai suurempiin kertaostoihin.

 • Maksu onnistuu helposti ja turvallisesti luottokortilla.
 • Voit myös halutessasi maksaa liikuntaeduilla! Meillä käyvät kaikki yleisimmät liikuntaedut, mm. Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike ja Tyky. Kun haluat maksaa liikuntaedulla, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Kaikissa kysymyksissä autamme sinua,
ota rohkeasti yhteyttä:

[email protected]

Tee pieni teko hyvinvointisi eteen – ota askel kerrallaan!

Varaa ensimmäinen online tuntisi nyt!

Kun liikut järkevästi ja arjen kokonaiskuormituksen huomioiden, voit fyysisesti paremmin. Keho on vetreämpi, lihaksia ei kolota, jaksat säilyttää hyvän ryhdin pidempään ja huomaat muutoksen myös mielialassasi. Enää et pode jatkuvaa väsymystä vaan jaksat tehdä niitä asioita, joista nautit.

 • Voit osallistua tunneille, missä ikinä oletkin!

 • Liiku kotonasi karsien turhat kontaktit

 • Säästä matkoihin kuluva aika

 • Liikut omassa rauhassa ja muiden katseilta suojassa, jolloin uskallat kokeilla myös sinulle vieraita lajeja

 • Et ole kuitenkaan yksin! Treenaat samaan aikaan yhdessä muiden vertaistesi joukossa

 • Live-tunneilla liikkuessa treenejä ei tule lykättyä myöhemmäksi (ja jätettyä sitten lopulta tekemättä)

Osta kertamaksu tai sarjakortti