Online live -tunnit

Liikutaan erikseen, mutta yhdessä.
Fyysistä etäisyyttä, henkistä läheisyyttä. 

Haluamme tarjota vaihtoehtoisen tavan toteuttaa liikuntaa, koska nyt me kaikki tarvitsemme mukavaa tekemistä ja iloa. Me teemme parhaamme, että liikunta ja hyvinvointi säilyvät arjessa tavalla tai toisella. Siksipä aloitimme Facebook Live -tunnit! Tuomme Liikuntastudio Luhtavillan teidän jokaisen olohuoneeseen!

Online live -tunnit ’45min

La 28.3.
10:00 LatinFusion (salsa), Jacqueline
11:15 Lempeä pilates, Jenna

Su 29.3.
18:00 Zumba, Maria (vaatii ilmoittautumisen)
19:30 Yinjooga, Karoliina

Ma 30.3.
17:30 Combat, Koray
19:00 Core & liikkuvuus, Anne

Ti 31.3.
18:00 Terve selkä, Kirsi
19:00 Barre, Tuuli

Ke 1.4.
17:30 Zumba, Victor (vaatii ilmoittautumisen)
18:30 Lempeä pilates, Jenna

To 2.4.
18:00 Vatsa-pakara, Tuuli
19:00 Flowjooga, Karoliina

MUUTOKSET MAHDOLLISIA!

Elämme tällä hetkellä päivä kerrallaan ja teemme töitä hartiavoimin. Päivitämme aikataulua pikkuhiljaa sitä mukaan, kun saamme tunnit sovittua.

Treenit Facebook livessä

 1. Varaustaudu mukavilla treenivaatteilla ja juomapullolla. Et tarvitse treeniin mitään välineitä. Jumppa vie tilaa vain olohuoneen maton verran.
 2. Kirjaudu sisään Facebookiin ja surffaile Liikuntastudio Luhtavillan sivuille.
 3. Facebook live pyörii uutisvirran ylimpänä, kun on tunnin aika. Aloitamme lähetyksen noin 5min ennen tunnin alkua.

Vapaaehtoinen maksu

Maksu tunneista on vapaaehtoinen. Haluamme mahdollistaa liikkumisen myös heille, joilla taloudellinen tilanne on erityisen hankala. Arvostamme kuitenkin suuresti, jos kykenet ja haluat auttaa meitä tässä haastavassa tilanteessa.

Maksutavat

 • Voit maksaa tunnin krediiteillä tai kertamaksun luottokortilla varauskalenterimme kautta. Rekisteröidy Glowfox -varauskalenteriimme ja ilmoittaudu mukaan päivän live-tunnille . Varauskalenterissa tunti löytyy nimellä “Videotunnin maksu”.
 • Voit maksaa haluamasi summan tilisiirtona.
  FI05 1112 3000 3136 40 / Luhtavilla Oy
  Viitenumero: 99804
  Käytäthän maksaessasi viitenumeroa, jotta kirjanpitäjän työ helpottuu.
 • Voit maksaa tunnin myös erilaisilla online liikuntaeduilla, kuten ePassi, EazyBreak, Smartum Pay. Maksu tapahtuu kirjautumalla kyseisen liikuntaedun verkkosivuille. Jos mahdollista, kirjoita viestiksi ”videotunnin maksu”.
 • Voit käyttää liikuntaseteleitä maksamiseen ja toimittaa selelit liikuntastudiollemme. Ota tällöin yhteyttä etukäteen: [email protected]

Jos haluat tukea toimintaamme ja auttaa meitä selviämään suurista kustannuksista, voit ostaa krediittejä tilillesi ennakkoon. Sarjakortit ovat voimassa pitkään (5/8kk). Yksi krediitti vastaa yhtä ryhmäliikuntatuntia.

Huom! Zumba-tunnit suljetussa ryhmässä

Zumba on Zumba Fitness, LLC:n rekisteröity tavaramerkki. Zumba Fitness on antanut uuden ohjeistuksen live-tunteja koskien ja tämän vuoksi maksuttomisa Facebook live -tunteja ei voida enää järjestää. Maksun takana olevien live tuntien järjestäminen on kuitenkin sallittua suljetuille ryhmille.

Tästä syystä Zumban online live -tunneille tulee ilmoittautua erikseen varauskalenterimme kautta maksaen tunnin kertamaksulla tai krediiteillä. Tunnille ilmoittautuneet saavat noin 15min ennen tunnin alkua linkin sekä salasanan, jolla pääset kirjautumaan mukaan live-tunnille nettisivujemme kautta. Varaathan siis tunnin ajoissa, jotta ehdit saada kirjautumislinkin ennen tunnin alkua!