Show-tanssi 7-12 -vuotiaille

Liikuntastudiomme lasten tuntien pohjana on halu luoda liikuntapaikka, jossa lapset voivat kokea ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Harrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja haluamme mahdollistaa sen myös ilman aiempaa kokemusta vastaavista lajeista.

Tärkeintä on tanssin ilon ja hyvän fiiliksen löytäminen!

Showtanssin tunneilla harjoitellaan tekniikkaa sekä koreografioita. Tiukan teknisen harjoittelun sijaan ilmaisu, hyvän fiiliksen löytäminen tanssin kautta sekä tanssityyleille ominaisen liikekielen omaksuminen ovat kuitenkin suuremmassa roolissa. Jokaisella tanssitunnilla tehdään tekniikkaharjoitteiden lisäksi koreografiaa, jotta tanssin ilosta päästään todella nauttimaan.

Tanssilajit:

Show-tanssituntimme perutuvat jazz-tanssin tekniikkaan, jota on maustettu erilaisilla showelementeillä. Tuntiin otetaan vaikutteita myös mm. baletista, nykytanssista ja lattareista. Tunneilla tehdään vauhdikkaita ja näyttäviä koreografioita uusimpiin radiohitteihin sekä lasten toivekappaleisiin. Koreografian lisäksi harjoittelemme myös jalkatekniikkaa, lattian poikki tehtäviä askelsarjoja, piruettiharjoituksia, hieman akrobatiaa sekä paljon muuta.

Syyskausi 2019

Showtanssituntimme on alkeis- ja perustason tunteja, joille ovat tervetulleita kaikki! Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa.

Showtanssi 7-9v.

192
  • 22.8.-12.12.2019
  • 16 x 45min
  • Torstaisin klo 18:00-18:45
  • Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi
  • Lumme-sali (Muurarinkuja)

Showtanssi 10-12v.

192
  • 22.8.-12.12.2019
  • 16 x 45min
  • Torstaisin klo 16:15-17:00
  • Ohjaaja: Hedvig Lundsten
  • Lime-sali (Timpurinkuja)
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Ohjaajat

Hedvig Lundsten

Hedvig on iloinen monitaituri, jonka ensisijaisena harrastuksena tanssi on ollut viidentoista vuoden ajan. Hedvig on tutustunut tanssilajeihin laidasta laitaan. Päälajina oli pitkään showtanssi, mutta myöhemmin myös streetdance ja dancehall. Hedvigin tanssitunnilla tärkeintä on hauskanpito – monipuolinen liikunta tulee kaupan päälle.

Hedvig on koulutukseltaan myös fysioterapeutti ja pilatesohjaaja.

Tuuli Luhtalampi

Tuuli on liikuntastudion omistaja, koulutukseltaan fysioterapeutti ja hänellä on viidentoista vuoden kokemus ja koulutus erilaisten lasten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tunneilla heittäydytään ja vähän hassutellaankin. Tanssiminen ja uuden oppiminen on ennen kaikkea hauskaa!

Liikuntastudion lasten tuntien pohjana on Tuulin halu luoda liikuntapaikka, jossa lapset voivat kokea ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Tanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja haluamme mahdollistaa tanssiharrastuksen aloittamisen myös ilman aiempaa kokemusta vastaavista lajeista.

Ilmoittaudu mukaan täältä!