Perheliikunta 2-4 v. + aikuinen

Tervetuloa temppuilemaan ja seikkailemaan mielikuvituksen johdattamana perheliikuntatunnille!

Monipuolisia ja mielikuvitusrikkaita liikuntahetkiä

Perheliikunnassa kehitetään lapsen liikunnallisia perustaitoja turvallisessa ympäristössä oman vanhemman, kummin tai vaikka mummin kanssa. Tunneilla toimitaan lasten ehdoilla, mutta myös vanhempien liikunnalliset tavoitteet on huomioitu yhteisissä tehtävissä. Tällä tunnilla myös aikuiset pääsevät heittäytymään ja hassuttelemaan!

Tunneilla temppuillaan, leikitään, tutustutaan erilaisiin välineisiin ja liikutaan musiikkiin. Liikuntavälineistä tutuksi tulevat mm. pallo, naru, huivi. Harjoitelemme yhteisten temppujen ja leikkien avulla vartalonhallintaa, tasapainoa ja tietysti myös ryhmässä toimimista.

Hyödynnämme useasti erilaisia temppurataja, joita lapset rakastavat! Tämän lisäksi liikumme myös paljon mielikuvituksen matkassa intiaaneina, viidakkoseikkailulla, merirosvoina, eläiminä liikkuen, maailman ympäri matkustaen, sirkuksessa temppuillen ja vuodenaikoihin tutustuen.

Miksi on tärkeää, että perhe liikkuu yhdessä?

Vanhemmat ovat lapsen tärkeimpiä roolimalleja. Lapset oppivat elämäntavat ja tottumukset jo varhain, minkä vuoksi myös liikkumisen malli saadaan kotoa. Liikunnallisen elämäntavan omaksuminen on helpompaa, kun myös vanhemmat suhtautuvat positiivisesti liikuntaan ja liikkuvat säännöllisesti. Toistuvat liikuntatuokiot ohjaavat koko perhettä kohti liikunnallisempaa ja terveempää elämäntapaa. Yhdessä liikkuminen lisää perheen yhteistä aikaa ja vahvistaa perheen sisäisiä suhteita.

Kevätkausi 2021

Perheliikunta 2-4v. + aikuinen PERUTTU

240
 • 17.1.-23.5.2021
 • 16 x 40min
 • Sunnuntaisin klo 10:00-10:40
 • Lime-sali (Timpurinkuja)
 • Ohjaaja: Janette Kontio

Tervetuloa kurssille!

Lämpimästi tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Perheliikunta –kurssille. Kurssi pidetään Luhtavillan Lime-salissa Timpurinkujalla, noin 450 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.  

Ota mukaan kurssille

 • Joustavat vaatteet 
 • Pehmeät tossut tai paljain jaloin 
 • Juomapullo, täytä mielellään se jo kotona

Tuntia ei pidetä loma- ja pyhäpäivinä

 • Talviloma 28.2.
 • Pääsiäinen 4.4.
 • Äitienpäivä 9.5.

Poissaolot

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Yksittäisistä poissaoloista sinun ei tarvitse ilmoittaa meille erikseen 

Liikutaan yhdessä terveinä

Puhtaus ja hygienia on meille nyt entistäkin tärkeämpää, joten siivoamme tehostetusti tilojamme, ja henkilökuntamme on ohjeistettu tilanteen mukaisesti. Lue täältä asiakkaan ohje poikkeustilanteen huomiointiin: https://luhtavilla.fi/2020/08/liikutaan-yhdessa-terveina/ 

Kurssin osallistujamäärä

Ryhmän enimmäisosallistujamäärä on 9, jolloin salissa säilyvät lähes 2m turvaetäisyydet muihin osallistujiin. Ryhmät pidetään pieninä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ajoissa. Jos koronatilanne helpottuu jossain vaiheessa, saatetaan jonosta pystyä ottamaan pari osallistujaa lisää mukaan kurssille.

Janette Kontio

Janette on hyväntuulinen ja tuo myös kaikista pienimmille zumbaajille tanssin iloa. Janette on peruskoulutukseltaan kielten opettaja, mutta on kouluttautunut myös lasten tanssien ohjaajaksi ja onkin ohjannut lasten Zumba Kids -tunteja usean vuoden ajan ja kokemusa löytyy myös perheliikunnan ohjaamisesta.