Satuseikkailu 1,5-3v. + aikuinen

Tervetuloa seikkailemaan mielikuvituksen johdattamana sadunomaiselle perheliikuntatunnille!

Monipuolisia ja mielikuvitusrikkaita liikuntahetkiä

Lapsen ja aikuisen yhteisellä Satuseikkailu -tunnilla liikutaan mielikuvituksen matkassa. Tunneilla pyörähdellään intiaaneina, viidakkoseikkailulla, merirosvoina, eläiminä liikkuen, maailman ympäri matkustaen, sirkuksessa temppuillen ja vuodenaikoihin tutustuen. Tunneilla liikutaan paljon musiikkiin  ja tutustutaan sadun lomassa myös erilaisiin liikuntavälineisiin (pallo, naru, huivi, yms.) sekä harjoitellaan vartalonhallintaa, tasapainoa, erilaisia temppuja ja ryhmässä toimimista.

Satuseikkailussa kehitetään lapsen liikunnallisia perustaitoja turvallisessa ympäristössä oman vanhemman, kummin tai vaikka mummin kanssa. Tunneilla toimitaan lasten ehdoilla, mutta myös vanhempien liikunnalliset tavoitteet on huomioitu yhteisissä tehtävissä. Tällä tunnilla myös aikuiset pääsevät heittäytymään ja hassuttelemaan!

Miksi on tärkeää, että perhe liikkuu yhdessä?

Vanhemmat ovat lapsen tärkeimpiä roolimalleja. Lapset oppivat elämäntavat ja tottumukset jo varhain, minkä vuoksi myös liikkumisen malli saadaan kotoa. Liikunnallisen elämäntavan omaksuminen on helpompaa, kun myös vanhemmat suhtautuvat positiivisesti liikuntaan ja liikkuvat säännöllisesti. Toistuvat liikuntatuokiot ohjaavat koko perhettä kohti liikunnallisempaa ja terveempää elämäntapaa. Yhdessä liikkuminen lisää perheen yhteistä aikaa ja vahvistaa perheen sisäisiä suhteita.

Kevätkausi 2020

Satuseikkailu 1,5-3v. + aikuinen

210
  • 19.1.-17.5.2020
  • 15 x 40min
  • Sunnuntaisin klo 10:00-10:40
  • Lime-sali (Timpurinkuja)
  • Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi

Tuuli on liikuntastudion omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on viidentoista vuoden kokemus ja koulutus erilaisten lasten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tunneilla heittäydytään, hassutellaan ja liikutaan mielikuvituksen siivillä tunnelmasta toiseen. Tuuli innostaa niin aikuiset kuin lapsetkin heittäytymään ja pitämään hauskaa perheenä!