Perheliikunta 2-4 v. + aikuinen

Tervetuloa temppuilemaan ja seikkailemaan mielikuvituksen johdattamana perheliikuntatunnille!

Monipuolisia ja mielikuvitusrikkaita liikuntahetkiä

Perheliikunnassa kehitetään lapsen liikunnallisia perustaitoja turvallisessa ympäristössä oman vanhemman, kummin tai vaikka mummin kanssa. Tunneilla toimitaan lasten ehdoilla, mutta myös vanhempien liikunnalliset tavoitteet on huomioitu yhteisissä tehtävissä. Tällä tunnilla myös aikuiset pääsevät heittäytymään ja hassuttelemaan!

Tunneilla temppuillaan, leikitään, tutustutaan erilaisiin välineisiin ja liikutaan musiikkiin. Liikuntavälineistä tutuksi tulevat mm. pallo, naru, huivi. Harjoitelemme yhteisten temppujen ja leikkien avulla vartalonhallintaa, tasapainoa ja tietysti myös ryhmässä toimimista.

Hyödynnämme useasti erilaisia temppurataja, joita lapset rakastavat! Tämän lisäksi liikumme myös paljon mielikuvituksen matkassa intiaaneina, viidakkoseikkailulla, merirosvoina, eläiminä liikkuen, maailman ympäri matkustaen, sirkuksessa temppuillen ja vuodenaikoihin tutustuen.

Miksi on tärkeää, että perhe liikkuu yhdessä?

Vanhemmat ovat lapsen tärkeimpiä roolimalleja. Lapset oppivat elämäntavat ja tottumukset jo varhain, minkä vuoksi myös liikkumisen malli saadaan kotoa. Liikunnallisen elämäntavan omaksuminen on helpompaa, kun myös vanhemmat suhtautuvat positiivisesti liikuntaan ja liikkuvat säännöllisesti. Toistuvat liikuntatuokiot ohjaavat koko perhettä kohti liikunnallisempaa ja terveempää elämäntapaa. Yhdessä liikkuminen lisää perheen yhteistä aikaa ja vahvistaa perheen sisäisiä suhteita.

Syyskausi 2020

Perheliikunta 2-4v. + aikuinen

195
  • 30.8.-13.12.2020
  • 13 x 40min
  • Sunnuntaisin klo 10:00-10:40
  • Lime-sali (Timpurinkuja)
  • Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi

Tuuli on liikuntastudion omistaja, fysioterapeutti ja hänellä on viidentoista vuoden kokemus ja koulutus erilaisten lasten tuntien ohjaamisesta. Tuulin tunneilla heittäydytään, hassutellaan ja liikutaan mielikuvituksen siivillä tunnelmasta toiseen. Tuuli innostaa niin aikuiset kuin lapsetkin heittäytymään ja pitämään hauskaa perheenä!