Commercial Dance 13-15 -vuotiaille

Liikuntastudiomme lasten tuntien pohjana on halu luoda liikuntapaikka, jossa lapset ja nuoret voivat kokea ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Harrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja haluamme mahdollistaa sen myös ilman aiempaa kokemusta vastaavista lajeista.

Tärkeintä on tanssin ilon ja hyvän fiiliksen löytäminen!

Commercial dance -tunneilla harjoitellaan kuumimmat muuvit ja hittibiisien tahtiin! Tiukan teknisen harjoittelun sijaan ilmaisu, hyvän fiiliksen löytäminen tanssin kautta sekä tanssityyleille ominaisen liikekielen omaksuminen ovat kuitenkin suuremmassa roolissa. Jokaisella tanssitunnilla tehdään lämmittelyn lisäksi hieman tekniikkaharjoitteita, mutta pääpaino on koreografioiden harjoittelussa, jotta tanssin ilosta päästään todella nauttimaan.

Tanssilajit:

Commercial Dance -tunnilla rakennetaan räväköitä koreografioita musiikkivideoiden tyyliin. Tunti yhdistää show- ja streetlajeja vauhdikkaiksi koreografioiksi musiikkivideoiden tyyliin. Commercial Dance on siis nimensä mukaisesti kaupallista tanssia ja tunnilla yhdistellään rohkeasti mm. show- ja streettanssin tekniikoita.

Commercial Dance sopii loistavasti myös aloittelijoille.

Kurssin osallistujamäärä:

Ryhmän enimmäisosallistujamäärä on 10, jolloin salissa säilyvät lähes 2m turvaetäisyydet muihin osallistujiin. Ryhmät pidetään pieninä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ajoissa. Jos koronatilanne helpottuu jossain vaiheessa, saatetaan jonosta pystyä ottamaan pari osallistujaa lisää mukaan kurssille.

Kevätkausi 2021

Commercial Dance 13-15v.

255
 • 11.1.-17.5.2021
 • 17 x 55min
 • Maanantaisin klo 16:30-17:25
 • Ohjaaja: Aino Ryynänen
 • Lime-sali (Timpurinkuja)
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan Commercial Dance 13-15v. –kurssille. Kurssi pidetään Luhtavillan Lime-salissa osoitteessa Timpurinkuja 3, noin 450 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.  

Ota mukaan kurssille

 • Joustavat vaatteet 
 • Paljain jaloin tai tanssikengillä (sisäurheilukengät käyvät, jos niissä ei ole liikaa pitoa) 
 • Juomapullo, täytä mielellään se jo kotona 
 • Kännykät jätetään tunnin ajaksi lukollisiin pukukaappeihin 

Tuntia ei pidetä loma- ja pyhäpäivinä

 • Talviloma 22.2.
 • Pääsiäismaanantai 5.4.

Poissaolot

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Yksittäisistä poissaoloista sinun ei tarvitse ilmoittaa meille erikseen 

Liikutaan yhdessä terveinä

Puhtaus ja hygienia on meille nyt entistäkin tärkeämpää, joten siivoamme tehostetusti tilojamme, ja henkilökuntamme on ohjeistettu tilanteen mukaisesti. Täältä voit lukea asiakkaan ohjeen poikkeustilanteen huomiointiin: https://luhtavilla.fi/2020/08/liikutaan-yhdessa-terveina/ 

Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti streettanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!