Commercial Dance 13-15 -vuotiaille

Liikuntastudiomme lasten tuntien pohjana on halu luoda liikuntapaikka, jossa lapset ja nuoret voivat kokea ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Harrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja haluamme mahdollistaa sen myös ilman aiempaa kokemusta vastaavista lajeista.

Tärkeintä on tanssin ilon ja hyvän fiiliksen löytäminen!

Commercial dance -tunneilla harjoitellaan kuumimmat muuvit ja hittibiisien tahtiin! Tiukan teknisen harjoittelun sijaan ilmaisu, hyvän fiiliksen löytäminen tanssin kautta sekä tanssityyleille ominaisen liikekielen omaksuminen ovat kuitenkin suuremmassa roolissa. Jokaisella tanssitunnilla tehdään lämmittelyn lisäksi hieman tekniikkaharjoitteita, mutta pääpaino on koreografioiden harjoittelussa, jotta tanssin ilosta päästään todella nauttimaan.

Tanssilajit:

Commercial Dance -tunnilla rakennetaan räväköitä koreografioita musiikkivideoiden tyyliin. Tunti yhdistää show- ja streetlajeja vauhdikkaiksi koreografioiksi musiikkivideoiden tyyliin. Commercial Dance on siis nimensä mukaisesti kaupallista tanssia ja tunnilla yhdistellään rohkeasti mm. show- ja streettanssin tekniikoita.

Commercial Dance sopii loistavasti myös aloittelijoille.

Syyskausi 2020

Commercial Dance 13-15v.

225
  • 24.8.-7.12.2020
  • 15 x 55min
  • Maanantaisin klo 16:30-17:30
  • Ohjaaja: Aino Ryynänen
  • Lime-sali (Timpurinkuja)
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti streettanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!