Lasten ja nuorten tunnit & perheliikunta

Liikuntastudio Luhtavillan lasten tuntien pohjana on halu luoda liikuntapaikka, jossa lapset voivat kokea ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Harrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja haluamme mahdollistaa sen myös ilman aiempaa kokemusta vastaavista lajeista.

Monipuolisesta tuntivalikoimasta löytyy jokaiselle mieleisensä tunti!

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Perheliikuntatunnit

Perheen pienimmät voivat aloittaa liikuntaharrastuksen yhdessä aikuisen kanssa.

TaaperoTemmellys 10kk-1,5v. + aikuinen

Kun lapsi lähtee liikkumaan ja “kasvaa Baby-tunneista ulos”, on tämä tunti seuraava askel. Tunnilla huomioidaan liikkumaan opettelevan lapsen kehitysvaihe ja samalla aikuinenkin saa pienen hien pintaan. Lue lisää täältä!

  • 10 kk – 1,5v.

Satuseikkailu 1,5-3v. + aikuinen

Lapsen ja aikuisen yhteisellä Satuseikkailu -tunnilla liikutaan mielikuvituksen matkassa. Tunneilla tutustutaan myös erilaisiin välineisiin sekä harjoitellaan perus- liikuntataitoja ja temppuja mielikuvitusta ja musiikkia hyödyntäen. Lue lisää täältä! 

  • 1,5-3v.

Lasten ja nuorten tunnit

Satutanssi

Satutanssi johdattaa lapset erilaisten tanssilajien pariin lennokkaasti mielikuvituksen siivittämänä. Satutanssissa harjoittelemme tanssin alkeita innostavasti liikuntaleikkien avulla. Lue lisää täältä!  

  • 4-6v.

Zumba Kids ®

Lasten oma lattaritunti, jossa yhdistyvät mukaansatempaava musiikki, helpot ja hauskat tanssisarjat sekä leikinomaisuus. Lue lisää täältä! 

  • 7-12v.

Show-tanssi

Monipuolinen tanssitunti, jossa yhdistyy showtanssin vauhdikkuus, jazztanssin dynaamisuus ja luovan tanssin virtaavuus. Lue lisää täältä! 

  • 7-9v.
  • 10-12v.

Street-tanssi

Energinen tanssitunti, joka sekoittaa katutanssin ja hip hopin eri tyylejä sekä pursuaa rytmikästä musiikkia ja iloista asennetta. Lue lisää täältä! 

  • 7-9v.
  • 10-12v.

Commercial Dance

Commercial Dance -tunnilla rakennetaan räväköitä koreografioita musiikkivideoiden tyyliin. Tunti yhdistää show- ja streetlajeja. Lue lisää täältä! 

  • 13-15v.

Girl Fit! -treenit

Kohotetaan kuntoa hymyssä suin! Opetellaan kehonhallintaa ja perusliikkeiden oikeaa, turvallista tekniikkaa. Vaihtuvat teemat! Lue lisää täältä! 

  • 13-15v.

Positiivinen, kannustava ilmapiiri

Liikuntastudion lasten tuntien pohjana on halu luoda liikuntapaikka, jossa lapset voivat kokea ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. Harrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja haluamme mahdollistaa sen myös ilman aiempaa kokemusta vastaavista lajeista.

Tunneilla jokainen lapsi huomioidaan yksilöllisesti, minkä vuoksi ryhmäkoot ovat pieniä (ryhmäkoko max 15-20 lasta). Tuntien tavoitteena on kehittää liikunnallisia taitoja, kehonhallintaa ja ennen kaikkea löytää liikunnan riemu.

Ohjaajien vankka kokemus ja koulutus sekä innostunut ote toimintaan takaavat tuntien korkean laadun sekä luovat tunneille turvallisen ympäristön kokea ja kehittyä.

Ikärajat: Lasten tuntien ikärajat ovat suosituksia: niistä voidaan poiketa hieman. Nuorempien ryhmien tunneilla on enemmän leikkejä ja tanssin määrää tunneilla lisätään vanhempien lasten tunneilla. Voit siis valita ryhmän myös sillä perusteella, haluaako lapsesi enemmän leikkimuotoisia tanssiharjoituksia.

Ryhmäkoko: Lasten ja nuorten ryhmät ovat pääasiassa pieniä, jotta lapset voidaan huomioida mahdollisimman yksilöllisesti (ryhmäkoko max 12-18 lasta/nuorta ryhmästä riippuen).

Tuplatunnit: Mikäli lapsesi ilmoittautuu kahdelle kurssille / tunnille viikossa, tarjoamme 10 % alennuksen molemmista kursseista. Emme valitettavasti voi tarjota sisarusalennusta.

Ilmoittaudu mukaan täältä!