Tervetuloa aikuisten viikkotunneille!

Varauskalenteria (Glofox) käytetään aikuisten viikkotuntien varaamiseen. Meiltä ei osteta jäsynyyksiä vaan voit käydä tunneilla joustavasti juuri silloin, kun sinulle sopii. Voit tulla tunneille kertamaksulla tai ostaa sähköisen sarjakortin eli krediittejä.

Ikäraja aikuisten tunneille on 15 ikävuotta.

Tunneille ilmoittautuminen

Rekisteröityminen

Jotta voit ilmoittautua tunneille, sinun tulee rekisteröityä varauskalenteriimme. Rekisteröityminen on helppoa ja se tapahtuu täällä. Tunneille ilmoittautuminen käy rekisteröitymisen jälkeen näppärästi kirjautumalla sisään järjestelmään.

Katso ohjevideo! Videon saa kokonäytöntilaan klikkaamalla oikean alakulman neliötä.

Tuntien varaaminen

 • Aikuisten viikkotunneille varataan paikka krediiteillä varauskalenteristamme. Voit varata tunteja enintään kahden viikon päähän. Kun varaat paikan tunnille, käytät krediitin. Jos perut ilmoittautumisen viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua, krediitti palautuu takaisin.
 • Voit varata paikan tunneille myös ilman krediittejä, valitsemalla ”Pay later” vaihtoedon maksutavaksi varausta tehdessäsi. Huomaathan, että jos jätät tulematta varaamallesi tunnille, olet silti velvoitettu maksamaan tunnista. Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua.

Katso ohjevideo! Videon saa kokonäytöntilaan klikkaamalla oikean alakulman neliötä.

Ilmoittautuminen jonotuslistalle

Jos tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle.

 • Kun paikka tunnille vapautuu, saat tiedon tästä sähköpostilla TAI mobiilisovellukseen (Glofox aplikaatio), jos olet ottanut sen käyttöön. Vapautunut paikka on kaikkien varattavissa. Nopeimmin tunnin varannut, pääsee nappaamaan vapautuneen paikan!

Katso ohjevideo! Videon saa kokonäytöntilaan klikkaamalla oikean alakulman neliötä.

Tuntien maksaminen ja krediitit

Voit maksaa tunnin kertamaksulla tai ostaa sähköisen sarjakortin (5, 10 tai 15 krediittiä).

Kertamaksu

 • Voit varata tunnin varauskalenterista ja maksaa kertamaksun etukäteen verkossa luottokortilla ostamalla yksittäisen krediitin.
 • Vaihtoehtoisesti voit myös valita maksuvaihtoehdoksi ”Pay later” ja maksaa kertamaksun vastaanottoon ennen tunnin alkua.

Sarjakortit

 • Voit ostaa sähköisen sarjakortin eli joko 5, 10 tai 15 krediitin paketin.
 • Tällöin krediitit lisätään tilillesi ja varauskalenteri veloittaa krediitin automaattisesti tehdessäsi varauksen. Jos perut varauksen viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua, krediitti palautuu takaisin.
 • Krediitit käyvät paikan päällä pidettäville tunneille sekä online live-tunneille.
 • Voit tarkastella jäljellä olevien krediittien määrää sekä voimassaoloa omalta käyttäjätililtäsi.

Kuukausipaketti

 • Jos käyt tunneilla kolme kertaa viikossa tai useammin, sinun kannattaa hyödyntää edullista kuukausipakettia.
 • Kuukausipaketti sisältää 20 krediittiä, jotka ovat voimassa kuukauden ajan ostopäivästä lähtien. Kuukausipaketin voimassaoloa ei voi erikseen pidentää.
 • Huomaa: Ennen kuukausipaketin ostamista tehdyt varaukset veloittuvat varaushetken krediiteistä.
 • Krediitit käyvät paikan päällä pidettäville tunneille sekä online live-tunneille.

Online -krediitit

 • Edullisemmat online -krediitit käyvät ainoastaan online live -tunneille eivät siis paikan päällä pidettäville tunneille.
 • Huomaathan, että jos sinulla on sekä online krediittejä että tavallisia krediittejä, järjestelmä käyttää aiemmin vanhentuvia maksuun. Esim. Jos tavalliset krediittisi vanhenevat kahden viikon päästä ja olet juuri ostanut 1kk voimassaolevia online krediittejä, ottaa järjestelmä tuntivarauksen yhteydessä maksun tavallisista krediiteistä.

Näin ostat krediittejä

1) Voit ostaa krediittejä suoraan verkossa kirjautumalla sisään varauskalenteriin omilla käyttäjätunnuksillasi. Verkossa maksaminen onnistuu luottokortilla. Krediitit latautuvat välittömästi käyttäjätilillesi maksun jälkeen.

Katso ohjevideo! Videon saa kokonäytöntilaan klikkaamalla oikean alakulman neliötä.

2) Voit ostaa krediittejä vastaanotosta. Maksutapana käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit sekä yleisimmät liikuntaedut.

 • Liikuntasetelit: Smartum, Virike, Tyky
 • Liikuntakortit ja online-maksut: ePassi, EazyBreak, Smartum, Edenred
  Huom! Liikuntaedun tarjoajan omien sivujen/aplikaation kautta tehty online-maksu ei ole suoraan yhteydessä varauskalenteriimme. Jos teet online maksun, toimitathan meille kuitin maksusta sähköpostitse ja pyydät lisäämään krediitit käyttäjätilillesi. Muista rekisteröityä varauskalenteriin, jotta pääsemme manuaalisesti lisäämään krediitit käyttöösi. 

Sähköisten sarjakorttien voimassaolo

Sähköisten sarjakorttien voimassaoloaika on pitkä (3kk ), jotta ehdit varmasti käyttää kortin flunssista ja aikatauluhaasteista huolimatta.

Sairaustapaukset

Mikäli olet kuitenkin ollut sairaana yli kuukauden ajan, ja siksi estynyt käyttämään korttiasi, ota yhteyttä [email protected] Varaudu näissä tapauksissa esittämään yhtenäinen sairaustodistus tältä ajalta.

Kortin pidentäminen & vanhentuminen

Jos et ole ehtinyt käyttää korttiasi eli ostettuja krediittejä ja ne uhkaavat vanhentua, voit ostaa kuukauden lisää käyttöaikaa kortillesi 25€ hintaan. Maksu voimassaolon pidentämisestä suoritetaan vastaanottoon ja vastaanottohenkilö laittaa sähköiseen korttiisi lisäaikaa. Voimassaoloa voidaan pidentää myös etänä, olethan silloin yhteydessä meihin sähköpostilla ([email protected]), niin sovitaan maksutavasta. Ota yhteyttä tarvitsemastasi jatkoajasta ennen kuin korttisi umpeutuu ja poistuu järjestelmästä. Vanhentuneita krediittejä ei voi enää palauttaa käyttöön.

Peruutusehdot

 • Peruutus on tehtävä viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua.
 • Peruuttamattomista varauksista perimme täyden hinnan.
 • Kolmesta peruttamattomasta tunnista (eli kolme ”hutia”) tulee varauskielto, jonka purkua voi pyytää vastaanotosta. Varauskiellon purku maksaa 10€. ”Hudit” nollautuvat kolmen kuukauden välein, jolloin laskeminen alkaa puhtaalta pöydältä.

Mikäli osallistujia on vähemmän kuin 5 henkilöä, tunti saatetaan perua. Tästä ilmoitetaan varauksen tehneille sähköpostilla ja tekstiviestillä sekä varauskalenterissa noin kaksi tuntia ennen tunnin alkua.

Tunti saatetaan perua myös, jos tunnille ei löydy ohjaajaa sairastumisen tai muun syyn vuoksi. Myös tällöin peruutuksesta tiedotetaan erikseen ilmoittautuneille sekä varauskalenterissa.

Lataa mobiiliaplikaatio

Varauskalenteri toimii myös mobiilisovelluksella! Glofox sovelluksen voit ladata Appstoresta tai Google Play -kaupasta.

Huom! Kun olet ottanut itsellesi aplikaation käyttöön, saat jatkossa ilmoituksen esim. jonotuspaikan vapautumisesta suoraan aplikaatioon sähköpostin sijaan.