Zumba

Zumba® on energinen ja vauhdikas fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Tunnin kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Zumban on kehittänyt kolumbialainen Alberto ”Beto” Perez.

HAUSKAA!
Zumban on suosio on valtaisaa. Sekä vanhat että nuoret nauttivat iloisesta ja innostavasta Zumba-tunnelmasta. Merengue, salsa, swing, cumbia, reggaeton, bollywood, flamenco… Anna latinalaisten rytmien tempaista mukaansa! Nauti musiikista!

HELPPOA!
Zumba on helppoa, sillä et tarvitse tunnille osallistuaksesi aikaisempaa tanssikokemusta. Zumba-tunnilla ei rakenneta koko tunnin mittaista koreografiaa vaan tunti etenee reippaasti fitness-tunneille tutulla tavalla. Mikä parasta, kaikki tanssivat omalla tyylillään!

TEHOKASTA!
Zumba on kaloreita kuluttava ja kuntoa kohottava tunti, jossa yhdistyy aivan huomaamatta myös lihaskuntoharjoittelu. Tunti on intervalliharjoittelua, jossa suorituksen intensiteetti vuorotellen nousee ja laskee. Keinuvat tanssiliikkeet antavat kunnon kyytiä koko vartalolle.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ohjaaja: Victor Armendariz

Victor tuo tunneille aitoa lattaritunnelmaa ja hänen ohjauksessaan huomaat polven nousevan ylemmäs, lantion keinuvan itsestään ja hymyn nousevan korviin. Victor täyttää salin hurmoksellisella tunnelmalla.

Ohjaaja: Maria Väkiparta

Maria on herttainen ja hurmaava ohjaaja, joka tempaisee sinut mukaansa lattarifiiliksen pyörteisiin. Kun musiikki alkaa soimaan, ei sanoja tarvita, vaan antaa hyvän fiiliksen ja mahtavan meiningin puhua puolestaan.