LatinFusion

LatinFusion on koreografinen tanssitunti, joka johdattaa sinut hauskalle tanssimatkalle trooppisiin tunnelmiin. LatinFusion -tunnilla tanssitaan erilaisiin lattarityyleihin ja maustetaan koreografioita myös muilla tanssi- ja musiikkityyleillä. Koko tunnin ajan pysytään liikkeessä, nautitaan musiikista ja saadaan samalla hikinen ja hauska treeni.

Tunnin alussa lämmitellään vartin verran pehmeämpään tanssilajiin (kuten bachata, kizomba, merengue) yhdistellen yksinkertaisia askelia ja kuvioita. Lopputunti käytetään yhden vauhdikkaamman tanssilajin harjoitteluun. Kauden aikana lajeina ovat esimerkiksi salsa, reggaeton, chacha, jive, afrolajit tai burleski.

Koreografian tekniikkatreenissä harjoitellaan perusaskeleita ja erilaisia askelkuvioita sekä kiinnitetään huomiota mm. lantion ja käsien liikkeisiin. Koreografia harjoitellaan pala palalta pitäen keho samaanaikaan koko ajan liikkessä ja lämpimänä. Askeleita kerrataan paljon, jotta koreografia on helppo oppia toiston kautta. Tunnin loppuun jätetään aina aikaa koreografian fiilistelyyn, jotta askeleet opittuasi pääset todella nauttimaan tanssin luomasta ilosta!

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tanssilajeista! Pääpaino on iloisessa ja hikisen hauskassa tanssissa.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ohjaaja: Jacqueline Villa Millan

Jacqueline on aurinkoinen ohjaaja, jonka sydän sykkii lattarirytmeille. Jacqueline on valoisa persoona, joka tempaisee mukaansa ja jonka tunnilla ei voi olla hymyilemättä! Jacquelinen kanssa saat nauttia musiikin rytmeistä, pääset liitelemään tanssiaskeleiden pyörteissä ja saat samalla hikisen treenin.