kahvakuulaKahvakuula

Kahvakuula -harjoittelun avulla lisätään voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Tunnilla tehdään monipuolisesti liikkeitä päälihasryhmille ja harjoitellaan tekniikkaa. Tunnilla käytetään välineenä 4-24 kg kahvakuulia.

Ota mukaan hikipyyhe ja juomapullo! Tunnilla voi olla paljain jaloin tai sisäliikuntakengissä.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ohjaaja: Mirva Ohralahti

Mirvan tunneilla harjoitellaan perustekniikkaa ja huolellisten toistojen vuoksi siitä saa myös erinomaisen voimatreenin. Mirvan tunti sopii ensikertalaisille, jotka eivät ole vielä paljoa kuulailleet, sekä kokeneemmille kuulailijoille tekniikan hiomiseen.

Mirva on innostava ja teknisesti tarkka ohjaaja, joka pitää huolen siitä, että jokainen treenaa turvallisesti. Mirvan tunneilla saat takuulla hien pintaan ja uskallat tarttua isompaankin kuulaan.

Ohjaaja: Koray Kuran

Korayn tunneilla tehdään perusliikkeitä sekä monipuolisesti myös muita yhdistelmäliikkeitä. Korayn kanssa syke nousee ja liikkeet tehdään noin 30 sekunnin pattereissa. Varsinainen treeni tapahtuu patteriharjoituksessa ja pattereiden välissä on sykeosuudet. Tehokas tunti sopii aloittelijoille sekä kokeneemmille kuulailijoille.

Koray on karismaattinen tsemppari ja saa sinut jaksamaan läpi kovankin treenin. Korayn tunneilla syke nousee korkealle voimaharjoittelun lomassa.