Flowjooga

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa keho, mieli ja hengitys liittyvät toisiinsa. Joogan virtaavat ja avaavat liikkeet antavat joustavuutta ja eloa koko olemukseen.

Flowjooga on reipastempoisempi dynaaminen joogatunti, jossa liikkeet eli asanat yhdistetään toisiinsa hengityksen avulla. Harjoitus kehittää joustavuutta, voimaa ja tasapainoa sekä haastaa positiivisella tavalla ylittämään omia rajoja. Flowjoogassakaan ei silti olla otsa rypyssä vaan tunti on huumorilla sävytetty.

Jos jooga on aikaisemmin tuntunut liian rauhalliselta tai vaikealta lähestyä, tällä reipastempoisemmalla tunnilla saatat saada jutun jujusta helpommin kiinni. Flowjooga sopii myös ensikertalaisille eikä aiempaa joogakokemusta tarvitse olla. Tunnilla tehdään harjoitteita lattialla käsiin nojaten, joten suosittelemme polvi- tai rannekipuisia valitsemaan kevyemmän joogatunnin valikoimastamme.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ohjaaja: Karoliina Kangaskolkka

Karoliina on avoin ja huumorintajuinen ohjaaja, joka tutustuttaa sinut lempeästi joogaan. Karoliina huolehtii tarkasti, että kaikki tekevät asanat turvallisesti, mutta huomioi samalla, että jokaisen keho on erilainen eikä ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa linjata sitä. Tärkeintä on, että jooga tuntuu itselle hyvältä.