Barre

Barre-tunnilla tunnet olosi samaan aikaan vahvaksi, siroksi ja elegantiksi! Saat tehokkaan treenin, kauniin ryhdin ja itsevarmuutta. Tällä tunnilla ei nuttura kiristä vaan liikkeet tehdään hymyssä suin, kieli keskellä suuta (tai joskus poskella) tsemppaavan musiikin tahtiin.

Baletin parhaat puolet tehokkaana treeninä

Barre-tunti on suosittu trendilaji maailmalla – eikä suotta! Barre on saanut innoituksensa tanssijoiden balettitangolla tehdystä harjoittelusta ja siinä yhdistyy lisäksi pilatesmainen lihaskuntoharjoittelu. Tunti on tehokas yhdistelmä liikkuvuus- ja lihasvoimaharjoittelua. Tunnin jälkeen tunnet poltteen niin pakaroissa, reisissä kuin ylävartalossakin.

Barre-tunnilla tehtävät liikkeet tulevat balettimaailmasta, mutta ne on muokattu kuntoilijalle sopivaksi treeniksi. Tehokkaan treenin lomassa keskitytään hyvän ryhdin ylläpitämiseen, asennon hallintaan sekä tukilihasten vahvistamiseen. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja viehkeitä, mutta haastavat sopivasti niin koordinaatiota kuin tasapainoakin. Laajat liikeradat lisäävät myös kuin huomaamatta liikkuvuutta. Tsemppaavan musiikin tahdissa jaksaa treenata, vaikka jalat saattavat jo tutista.

Barre-tunti sisältää monipuolisen lämmittelyn, jalkatekniikkaan keskittyviä plie- ja tendusarjoja sekä balettitangolla tehtäviä liikkeitä. Koko tuntia ei treenata tangossa kiinni, vaan välillä harjoitteita tehdään lattialla ja toisinaan apuna käytetään erilaisia välineitä.

Tunnin jälkeen olo on ryhdikäs, lihaksissa sopivasti poltetta ja olemuksessa viehkeyttä!

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Ohjaaja: Jannina Pylväläinen

Jannina on koulukseltaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä tanssinopettaja. Ohjaajana Jannina on innostava ja persoonana ihastuttavan herttainen! Tehoa tunnista ei lempeästä olemuksesta huolimatta varmastikaan puutu!