Dynaaminen jooga

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, jossa keho, mieli ja hengitys liittyvät toisiinsa. Harjoittelu sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Jooga lisää liikkuvuutta, kohentaa kokonaisterveyttä, opettaa rentoutumista ja parantaa keskittymiskykyä. Joogan virtaavat ja avaavat liikkeet antavat joustavuutta ja eloa koko olemukseen.

Dynaaminen jooga -tunneilla tehdään klassisia asanoita, joissa yhdistyy hatha-, astanga- ja flowjooga. Jooga lisää liikkuvuutta, vahvistaa kehoa, opettaa rentoutumista ja parantaa keskittymiskykyä.

Tunnin alussa hiljennytään rauhoittumaan ja keskitytään hengitystekniikkaan. Tämän jälkeen vartalo valmistetaan harjoituksiin aurinkotervehdysten avulla. Tunti etenee monipuolisiin asanoihin, jotka vahvistavat ja venyttävät, harjoittavat tasapainoa sekä lisäävät liikkuvuutta. Tunti päättyy rentoutukseen, joka edelleen tehostaa joogaharjoittelun positiivisia vaikutuksia.

Kaikki joogatuntimme sopivat myös aloittelijoille ja ensikertalaisille.

Ohjaaja: Karoliina Kangaskolkka

Karoliina on avoin ja huumorintajuinen ohjaaja, joka tutustuttaa sinut lempeästi ja sopivan haastavasti joogaan. Karoliina huolehtii tarkasti, että kaikki tekevät asanat turvallisesti, mutta huomioi samalla, että jokaisen keho on erilainen eikä ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa linjata sitä. Tärkeintä on, että jooga tuntuu itselle hyvältä.

Ohjaaja: Tuuli Luhtalampi

Tuuli  lähestyy opetuksessaan joogaa lempeästi ja maanläheisesti turvallisen tekniikan kautta. Tuuli näkee joogan fyysisenä harjoituksena, josta voi oppia myös paljon tapoja mielen rauhoittamiseen, lempeyteen ja itsetuntemukseen. Tuulin tunneilla leikitellään eri teemoilla, jotta harjoittelu ei käy tylsäksi ja saat joogaharrastukseen erilaisia lähestymiskulmia.