Twerkin lyhytkurssi aikuisille

Opi ”sheikkaamaan äässiä”!

Twerk on hykerryttävän hauska tanssilaji, joka tempaa mukaanasa ja on täynnä naisellista energiaa! Lajin ominaisliikkeisiin kuuluu erilaisia lantion liikkeitä sekä pakaroiden pyöritystä rytmikkäästi musiikkin tahdissa. Twerk-liikkeitä on mahdollista tehdä monissa eri tasoissa mm. seisten, makuulla ja nelinkontin.

Tunnilla harjoitellaan tanssillista twerkkiä. Aluksi keho lämmitellään tekemällä erilaisia isolaatioharjoitteita, joissa kehonosia opetellaan liikuttamaan eriytetysti. Lämmittelyn jälkeen siirrytään tekniikkaharjoituksiin. Opeteltuja tekniikoita treenataan tämän jälkeen musiikkiin ja päästään twerkkaamaan 2-4 biisin ajan juuri opeteltuja liikkeitä. Lopuksi liikkeistä yhdistellään vielä hauska koreografia.

Kenelle kurssi sopii?

Tämä kurssi sopii kaikille aloittelijoille! Voit tulla kurssille, vaikket olisi ikinä kokeillut lajia tai muutenkaan tottunut pyörittelemään peppua. Ainon kannustavassa ohjauksessa opit liikuttamaan lantiota kuin musiikkivideoiden tanssijat!

Kurssi sopii myös niille, jotka ovat jo joskus päässet kokeilemaan lajia, sillä kurssilla tanssitaan biiseihin ja harjoitellaan koreografiaa tekniikkatreenien lisäksi.

Tunnilla tehdään jonkin verran harjoitteita kyykyssä, polvillaan sekä käsien varassa, joten suosittelemme polvi- tai rannekipuisia valitsemaan muita tunteja tarjonnastamme mielekkään treenin varmistamiseksi. Tunnille kannattaa laittaa päälle pitkälahkeiset housut sekä tanssi-/jumppakengät. Polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polviin nostettuna ovat myös suositeltavat, mutteivät lainkaan välttämättömät! Jos joku liike ei tunnu hyvältä, ohjaajan takataskusta löytyy paljon vaihtoehtoliikkeitä.

Twerkin lyhytkurssi aikuisille

56
  • 17.9.-8.10.2019
  • 4 x 55 min
  • Tiistaisin klo 20:00-21:00
  • Ohjaaja: Aino Ryynänen
  • Lime-sali (Timpurinkuja)
Ilmoittaudu mukaan täältä!

Ohjaaja: Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti tanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Ainon tunneilla tanssitaan hymy huulilla ja hiki otsalla. Aino luo kannustavalla ja positiivisella ohjaustyylillään tunnille rennon tunnelman, jolloin sinun on helppo oppia uutta, saaada tehokas treeni ja samalla tanssia sydämesi kyllyydestä!