Twerk + dancehall
lyhytkurssi aikuisille

Opi ”sheikkaamaan äässiä”!

Twerk on hykerryttävän hauska tanssilaji, joka tempaa mukaansa ja on täynnä naisellista energiaa! Lajin ominaisliikkeisiin kuuluu erilaisia lantion liikkeitä sekä pakaroiden pyöritystä rytmikkäästi musiikkin tahdissa. Twerk-liikkeitä on mahdollista tehdä monissa eri tasoissa mm. seisten, makuulla ja nelinkontin.

Tunnilla harjoitellaan tanssillista twerkkiä. Aluksi keho lämmitellään tekemällä erilaisia isolaatioharjoitteita, joissa kehonosia opetellaan liikuttamaan eriytetysti. Lämmittelyn jälkeen siirrytään tekniikkaharjoituksiin. Opeteltuja tekniikoita treenataan tämän jälkeen musiikkiin ja päästään twerkkaamaan 2-4 biisin ajan juuri opeteltuja liikkeitä. Lopuksi liikkeistä yhdistellään vielä hauska koreografia.

Kenelle kurssi sopii?

Tämä kurssi sopii kaikille aloittelijoille! Voit tulla kurssille, vaikket olisi ikinä kokeillut lajia tai muutenkaan tottunut pyörittelemään peppua. Ainon kannustavassa ohjauksessa opit liikuttamaan lantiota kuin musiikkivideoiden tanssijat!

Kurssi sopii myös niille, jotka ovat jo joskus päässet kokeilemaan lajia, sillä kurssilla tanssitaan biiseihin ja harjoitellaan koreografiaa tekniikkatreenien lisäksi. Kurssi sopii siten hyvin myös edellisellä twerk-kurssilla mukana olleille. Edellinen kurssi yhdisti twerkkiä hiphop-tyyppiseen musiikkiin ja tanssityyleihin. Tällä kertaa musiikki ja liikekieli tulevat dancehallin puolelta! Opit siis uutta vaihtuvien koreografioiden myötä ja pääset kertaamaan twerkin perustekniikoita.

Tunnilla tehdään jonkin verran harjoitteita kyykyssä, polvillaan sekä käsien varassa, joten suosittelemme polvi- tai rannekipuisia valitsemaan muita tunteja tarjonnastamme mielekkään treenin varmistamiseksi. Tunnille kannattaa laittaa päälle pitkälahkeiset housut sekä tanssi-/jumppakengät. Polvisuojat tai esimerkiksi säärystimet polviin nostettuna ovat myös suositeltavat, mutteivät lainkaan välttämättömät! Jos joku liike ei tunnu hyvältä, ohjaajan takataskusta löytyy paljon vaihtoehtoliikkeitä.

Kurssien osallistujamäärät

Ryhmän enimmäisosallistujamäärä on 10, jolloin salissa säilyvät lähes 2m turvaetäisyydet muihin osallistujiin. Ryhmä pidetään pieninä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ajoissa. Jos koronatilanne helpottuu jossain vaiheessa, saatetaan jonosta pystyä ottamaan pari osallistujaa lisää mukaan kurssille.

Mahdollisuus korvata poissaolo

Kurssilla on mahdollista korvata yksi poissaolo liikuntastudion avoimilla viikkotunneilla juhannukseen mennessä.

Mikäli esimerkiksi koronapandemian vuoksi toiminta paikan päällä estyy, siirrämme opetuksen verkon välityksellä tapahtuvaksi. Annamme lisäohjeistusta, jos tilanne tulisi ajankohtaiseksi.

Twerk + dancehall KESÄKURSSI

60
 • 31.5.-21.6.2021
 • 4 x 55 min
 • Maanantaisin klo 19:45-20:45
 • Ohjaaja: Aino Ryynänen
 • Lime-sali (Timpurinkuja)

Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Twerk & dancehall –kesäkurssille. Kurssi pidetään Luhtavillan Lime-salissa Timpurinkujalla, noin 500 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.

Ota mukaan kurssille

 • joustavat vaatteet
 • hikipyyhe
 • Juomapullo, täytä mielellään se jo kotona
 • jonkinlaiset polvisuojat, jos löytyy

Liikutaan yhdessä terveinä

Puhtaus ja hygienia on meille nyt entistäkin tärkeämpää, joten siivoamme tehostetusti tilojamme, ja henkilökuntamme on ohjeistettu tilanteen mukaisesti.  Lue täältä asiakkaan ohje poikkeustilanteen huomiointiin: https://luhtavilla.fi/info/koronaohjeet/

Korvaustunti

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa meille. Jos sinulla jäi jokin kurssikerta välistä, voit korvata yhden poissaolon aikuisten avoimilla viikkotunneilla. Korvauskerta on käytettävä viimeistään kuukausi kurssin päättymisestä. 

 • Rekisteröidy varauskalenteriin: www.luhtavilla.fi/varauskalenteri  
 • Ilmoittaudu paikan päällä pidettävälle tunnille ja valitse maksutavaksi “Pay later”. Voit myös käyttää korvauskerran online-tuntiin, jolloin “Pay later” vaihtoehtoa ei ole – laita silloin meille sähköpostia, mille tunnille haluat osallistua niin lisäämme sinut manuaalisesti. 
 • Tullessasi tunnille, kerro vastaanottoon, miltä kurssilta olet tulossa korvaamaan poissaoloa. Muista tarvittaessa perua varauksesi viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. 

Ohjaaja: Aino Ryynänen

Aino on kuplivan energinen tanssin- ja liikunnanohjaaja, jonka oma tausta on vahvasti tanssin ja kamppailulajien puolelta. Luonteeltaan Aino on räiskyvä persoona, jonka hyvä fiilis tarttuu ja joka positiivisuudellaan tsemppaa ja kannustaa.

Ainon tunneilla tanssitaan hymy huulilla ja hiki otsalla. Aino luo kannustavalla ja positiivisella ohjaustyylillään tunnille rennon tunnelman, jolloin sinun on helppo oppia uutta, saaada tehokas treeni ja samalla tanssia sydämesi kyllyydestä!

Palautetta aikaisemmalta kurssilta

”Ihan huippuhyvä fiilis. Aino on ihana persoona ja taitava ohjaaja.”

”Kurssilla oli hyvä ilmapiiri ja Aino-ohjaajan positiivinen ja energinen olemus vaikutti tähän paljon. Kurssin etenemistahti ja vaativuustaso oli mielestäni sopiva eri tasoisille liikkujille.”

”Parasta oli tietenkin Aino, jolla on mahtava energia ja kyky luoda vanhemmallekkin väelle uskoa itseensä. Voi kunpa hänenlaisiaan olisi joka paikassa. Ihanan iloinen ja itsevarma, joka inspiroi näinkin lyhyellä tapaamisella! Parasta oli myös tietenkin se, että opin twerkkaamaan”

”Aino ja sen super ihana energia! Joka kerta oli kiva tulla tunnille kun hän osas luoda energisen, positiivisen ja kannustavan ilmapiirin. (En tosin oo luhtavillassa ollu tunnilla missä olis ilmapiiri jotain muuta..) Tiesin että twerk on rankkaa, mutta tunneilla oli otettu huomioon ettei kaikilla ole kokemusta ja kannustettiin silti pitää hauskaa vaikka ei menis ihan just niin kuin pitäis. Ehdottomasti suosittelisin kurssia ja ohjaajaa kaikille. ”

”Opin paljon ja Ainon asenne ja energinen ohjaus tyyli oli parasta, hiki tuli ja lihakset oli kovilla.”

Ilmoittaudu mukaan täältä!