Mama-tunnit raskausaikaan

Haluatko liikkua raskausaikana turvallisesti ja järkevästi?

Kaipaatko helpotusta tai ennaltaehkäisyä raskausajan vaivoihin?

Haluatko voida hyvin raskausaikana ja edistää synnytyksen jälkeistä palautumista jo nyt?

Mama-kurssimme on luotu sinulle, joka haluat

  • Liikkua ja harrastaa myös raskausaikana

  • Turvallisia treenejä ammattilaisten ohjauksessa

  • Treenata lantiopohjan lihaksia ja syviä vatsalihaksia kyllästymättä

  • Edistää synnytyksestä palautumista jo raskausaikana

  • Keskittyä omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi

  • Saada helpostusta raskausvaivoihin tai ennaltaehkäistä niitä

  • Ylläpitää kuntoa ja saada lisää energiaa raskausaikaan

  • Tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia

Liikunnasta hyvinvointia raskausaikaan

Kasvava vatsa ei ole ainoa muutos kehossasi. Sen olet todennäköisesti jo huomannutkin. Samalla kun nivelet muuttuvat liikkuvammiksi, tiettyihin osiin kehoa tulee vastaavasti jännittyneisyyttä. Hengitys ja verenkiertokin tulee huomioida uudella tavalla. Puhumattakaan lantionpohjan ja vatsalihasten muutoksista. Mama-kurssimme on suunniteltu raskaana olevan tarpeisiin juuri näitä muutoksia silmällä pitäen. Kurssien ohjaajat ovat äitiysfysioterapeutteja, joten saat huolella suunniteltuja tunteja ja laadukasta ohjausta.

Jos kärsit raskauden aiheuttamista kivuista, ei välttämättä kannata jäädä paikoilleen. Tässäkin asiassa liike on lääke.

Opi kuuntelemaan kehoasi

Raskausajan ei tarvitse olla sananmukaisesti ”raskas” vaan voit pienillä teoilla helpottaa oloasi ja edistää synnytyksen jälkeistä palautumista jo raskausajan teoilla. Nyt on aika keskittyä sinun ja vauvan hyvinvointiin. Vaikka tämä raskaus ei olisikaan ensimmäisesi, on jokainen raskaus erilainen ja saatat yllättyä kehosi tuntemuksista.

Turvallisuus on ykkönen raskausliikunnassa!

Mama-kursseillamme sinun ei tarvitse enää murehtia itseksesi, millä tavalla voit liikkua turvallisesti ja järkevästi. Kurssien ohjaajat ovat äitiysfysioterapeutteja ja liikunta-alan ammattilaisia, joten tunnit on rakennettu ammattitaidolla raskausajan monet tarpeet huomioiden. Tarkkasilmäiset ohjaajamme myös tarvittaessa antavat yksilöllistä ohjausta tuntien aikana.

Vaikka teemme liikkeet huolella, eivät kurssimme suinkaan ole tylsiä! Tunnit ovat monipuolisia ja innostavia. Voit valita itsellesi mieluisimman tavan treenata ja kokeilla uusiakin lajeja.

Tämä kurssi sopii sinulle

Mama-kurssimme sopivat kaikille odottaville äideille. Voit aloittaa kurssin jo heti alkuraskaudesta tai tulla mukaan vasta loppuraskaudesta, sillä harjoituksia voi tehdä aivan synnytykseen saakka.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajeista. Jos olet harrastanut kyseistä lajia jo ennen raskautta tai jatkanut sitä entiseen tapaan alkuraskaudesta, valmistaudu nyt rauhoittamaan hieman harjoittelua. Kursseilla opit muokkaamaan sinulle jo ennestään tuttuja liikkeitä raskauteen sopivaksi.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tutustu Mama -kursseihin

MamaPilates

MamaPilates on odottaville äideille suunnattu tunti, joka vahvistaa ja elvyttää kehoa sekä rauhoittaa mieltä. Harjoittelussa hyödynnetään palloja, kuminauhoja sekä pilatesrengasta. Lue lisää täältä! 

MamaYoga

MamaYoga on odottaville äideille suunnattu joogatunti. Nämä tunnit ovat yhdistelmä kehon vahvistamista, avaamista ja rauhoittumista. Lue lisää täältä! 

MamaBarre

MamaBarre on odottaville äideille suunnattu lihaskuntoa ja liikkuvuutta ylläpitävä ja kehittävä tunti. Lempeät ja samalla tehokkaat balettimaiset harjoitteet tarjoavat odottavalle äidille erinomaisen liikuntamuodon.  Lue lisää täältä! 

Ilmoittaudu mukaan täältä!