LIVESTREAM Mama-tunnit raskausaikaan

Haluatko liikkua raskausaikana turvallisesti ja järkevästi?

Kaipaatko helpotusta tai ennaltaehkäisyä raskausajan vaivoihin?

Haluatko voida hyvin raskausaikana ja edistää synnytyksen jälkeistä palautumista jo nyt?

Mama-kurssimme on luotu sinulle, joka haluat

 • Liikkua ja harrastaa myös raskausaikana

 • Turvallisia treenejä ammattilaisten ohjauksessa

 • Treenata lantiopohjan lihaksia ja syviä vatsalihaksia kyllästymättä

 • Edistää synnytyksestä palautumista jo raskausaikana

 • Keskittyä omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi

 • Saada helpostusta raskausvaivoihin tai ennaltaehkäistä niitä

 • Ylläpitää kuntoa ja saada lisää energiaa raskausaikaan

Liikunnasta hyvinvointia raskausaikaan

Kasvava vatsa ei ole ainoa muutos kehossasi. Sen olet todennäköisesti jo huomannutkin. Samalla kun nivelet muuttuvat liikkuvammiksi, tiettyihin osiin kehoa tulee vastaavasti jännittyneisyyttä. Hengitys ja verenkiertokin tulee huomioida uudella tavalla. Puhumattakaan lantionpohjan ja vatsalihasten muutoksista. Mama-kurssimme on suunniteltu raskaana olevan tarpeisiin juuri näitä muutoksia silmällä pitäen. Kurssien ohjaajat ovat äitiysfysioterapeutteja, joten saat huolella suunniteltuja tunteja ja laadukasta ohjausta.

Jos kärsit raskauden aiheuttamista kivuista, ei välttämättä kannata jäädä paikoilleen. Tässäkin asiassa liike on lääke.

Opi kuuntelemaan kehoasi

Raskausajan ei tarvitse olla sananmukaisesti ”raskas” vaan voit pienillä teoilla helpottaa oloasi ja edistää synnytyksen jälkeistä palautumista jo raskausajan teoilla. Nyt on aika keskittyä sinun ja vauvan hyvinvointiin. Vaikka tämä raskaus ei olisikaan ensimmäisesi, on jokainen raskaus erilainen ja saatat yllättyä kehosi tuntemuksista.

Turvallisuus on ykkönen raskausliikunnassa!

Mama-kursseillamme sinun ei tarvitse enää murehtia itseksesi, millä tavalla voit liikkua turvallisesti ja järkevästi. Kurssien ohjaajat ovat äitiysfysioterapeutteja ja liikunta-alan ammattilaisia, joten tunnit on rakennettu ammattitaidolla raskausajan monet tarpeet huomioiden.

Vaikka teemme liikkeet huolella, eivät kurssimme suinkaan ole tylsiä! Tunnit ovat monipuolisia ja innostavia. Voit valita itsellesi mieluisimman lajin tai kokeilla uusiakin lajeja.

Tämä kurssi sopii sinulle

Mama-kurssimme sopivat kaikille odottaville äideille. Voit aloittaa kurssin jo heti alkuraskaudesta tai tulla mukaan vasta loppuraskaudesta, sillä harjoituksia voi tehdä aivan synnytykseen saakka.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajeista. Jos olet harrastanut kyseistä lajia jo ennen raskautta tai jatkanut sitä entiseen tapaan alkuraskaudesta, valmistaudu nyt rauhoittamaan hieman harjoittelua. Kursseilla opit muokkaamaan sinulle jo ennestään tuttuja liikkeitä raskauteen sopivaksi.

Miksi valita livestream -tunnit?

 • Voit osallistua tunneille, missä ikinä oletkin!

 • Liiku kotonasi karsien turhat kontaktit

 • Säästä matkoihin kuluva aika

 • Et ole kuitenkaan yksin! Treenaat samaan aikaan yhdessä muiden odottavien äitien kanssa

 • Live-tunneilla liikkuessa treenejä ei tule lykättyä myöhemmäksi (ja jätettyä sitten lopulta tekemättä)

Ja ihan käytännössä…

Kurssihinta on -20% pienempi kuin paikan päällä liikkuessa. Säätät samalla myös matkoihin kuluvan ajan ja voit liikkua kotoasi käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa karsien kontaktit.

Kun sitoudut viikottaiseen tuntiin, sinun tulee todella liikuttua eikä treenejä tule niin helposti jätettyä välistä. Jos kuitenkin missaat tunnin, sinulla on kaksi vuorokautta aikaa tehdä tunti tallenteelta

Tunnit lähetetään Zoom-alustalla. Osallistuaksesi tunneille sinun tarvitsee vain ladata ilmainen Zoom-sovellus mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi. Saat sähköpostiisi joka viikko linkin, jolla pääset seuraamaan live-tuntia. Online tunneilla ei kuulu taustamusiikki vaan keskitymme tarjoamaan miellyttävän treenihetken ohjaajan äänen kuuluessa hyvin.

P.S. Myös liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky) käyvät maksutapana!

Tutustu LIVESTREAM Mama-kursseihin

MamaBarre

MamaBarre on odottaville äideille suunnattu lihaskuntoa ja liikkuvuutta ylläpitävä ja kehittävä tunti. Lempeät ja samalla tehokkaat balettimaiset harjoitteet tarjoavat odottavalle äidille erinomaisen liikuntamuodon.  Lue lisää Mama-Barre -tunneista täältä! 

Kotona harjoitteluun tarvitset balettitangon roolia ajamaan korkeaselkänojallisen tuolin tai voit käyttää myös esimerkiksi keittiön tasoa apuna. Tunnin loppuosassa tehdään harjoitteita lattialla maton päällä.

MamaBarre KESÄKURSSI LIVESTREAM

60
 • 26.5.-23.6.2021
 • 5 x 55 min
 • Keskiviikkoisin klo 17:30-18:25
 • Ohjaaja: Jannina Pylväläinen
 • Tunnit lähetetään Zoom-alustalla

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla:
Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky

 

MamaPilates

MamaPilates on odottaville äideille suunnattu tunti, joka vahvistaa ja elvyttää kehoa sekä rauhoittaa mieltä. Harjoittelussa hyödynnetään palloja, kuminauhoja sekä pilatesrengasta. Lue lisää MamaPilates -tunneista täältä! 

Kotona harjoitteluun tarvitset jumppa-alustan ja tyynyjä. Tunneilla saatetaan hyödyntää myös pientä palloa sekä vastuskuminauhaa.

MamaPilates KESÄKURSSI LIVESTREAM

60
 • 25.5.-22.6.2021
 • 5x 55 min
 • Tiistaisin klo 17:30-18:25
 • Ohjaaja: Jannina Pylväläinen
 • Tunnit lähetetään Zoom-alustalla

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla:
Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky

 

MamaYoga

MamaYoga on odottaville äideille suunnattu joogatunti. Nämä tunnit ovat yhdistelmä kehon vahvistamista, avaamista ja rauhoittumista. Lue lisää MamaYoga -tunneista täältä! 

Kotona harjoitteluun tarvitset vain joogamatonja tyynyjä, mutta hyvänä apuvälineenä toimivat myös joogatiilet tai kaksi avaamatonta kahvipakettia.

MamaYogan tunnit ovat tauolla kesällä 2021, tutustu verkkokurssiin täältä!