LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre

Haluatko liikkua synnytyksen jälkeen turvallisesti ja fiksusti?

Kaipaatko säännöllisiä liikuntahetkiä vauvan kanssa?

Haluatko tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin?

Liiku kanssamme online live -tunneilla kolmesti viikossa!
Ja halutessasi tallenteiden mukana useamminkin!

LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre
-kurssimme on luotu sinulle, joka haluat

 • Liikkua yhdessä vauvan kanssa ja saada kotipäiviin mukavaa tekemistä

 • Aloittaa liikkumisen turvallisesti ammattilaisten ohjauksessa

 • Edistää synnytyksestä palautumista lempeästi

 • Treenata lantiopohjan lihaksia ja syviä vatsalihaksia kyllästymättä

 • Ylläpitää kuntoa ja saada lisää energiaa vauva-arkeen

 • Tutustua liikunnan lomassa samanhenkisiin äiteihin turvallisesti etänä

Liikunnasta hyvinvointia vauva-arkeen

LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre -kurssin avulla pääset aloittamaan liikunnan synnytyksen jälkeen turvallisesti ja fiksusti. Kurssin ohjaajat ovat äitiysfysioterapeutteja, joilla on myös vankka kokemus joogan ja pilaksen ohjaamisesta äiti-vauva-ryhmille. Sinun ei siis tarvitse enää murehtia yksin, millä tavalla voit liikkua turvallisesti palautumista edistäen vaan kaikki on mietitty puolestasi.

LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre -kurssimme keskittyy kehonhuoltoon ja pääsetkin liikkumaan monipuolisesti ja innostavasti omaa kehoa kuunnellen. Kurssilla pääset liikkumaan yhdessä vauvan kanssa ja saat katkaistua joskus yksitoikkoiseksi käyvät arjen pyörityksen. Saat liikkumisen ohessa tietoa synnytyksestä palautumiseen liittyen sekä ylläpidettyä motivaatiota esim. lantionpohjan huomioimiseen arjessa.

BabyPilates ja BabyYoga -tunneilla vauva on mukana liikkeissä mahdollisimman paljon. Tilanteesi mukaan tai halutessasi voit tehdä liikkeet myös ilman vauvaa esim. vauvan uniajan sattuessa samaan aikaan. BabyBarressa vauva voi makoilla vieressä tai olla mukana sylissä, kantorepussa tai -liinassa.

Pääset osallistumaan kurssille joustavasti. Voit osallistua tunnille ns. livenä tai tehdä tunnin harjoitteet myöhemmin tallenteen avulla.  Näin pystyt rytmittämään liikunnan mm. vauvan vaihtelevan unirytmin mukaisesti.

Panosta omaan jaksamiseesi – kimpassa treenaaminen on hauskempaa

Vaikka osallistutkin tunnille kotoa käsin etänä, et treenaa yksin!

Facebook-ryhmän kautta sinun on mahdollista olla yhteydessä muihin samanhenkisiin äiteihin ja jakaa sama elämäntilanne iloineen ja haasteineen. Ryhmässä pääset myös kysymään äitiysfysioterapeutilta treenaamiseen liittyvistä asioista. Ryhmässä saat vertaistukea ja voit esittää kysymyksiä ja keskustella esim. synnytyksen jälkeiseen liikuntaan liittyvistä aiheista.

Ryhmän kanssa etänä liikkuminen tuo uutta virtaa arkeen ja mikä parasta – pääset liikkumaan yhdessä vauvan kanssa. Huomio ei ole pelkästään vauvassa, vaan nimenomaan sinussa. Sinuun itseesi panostaminen vie koko perheen hyvinvointia eteenpäin. Kun äiti voi hyvin, muukin perhe voi paremmin.

Sitoutuminen viikottaiseen kurssiin auttaa sinua säilyttämään liikuntarutiinin arjessa myös niinä jaksamisen kannalta huonompina päivinä ja viikkoina. Harjoitteet ja liikunnan lisääminen tuovat sinulle energiaa ja jaksamista vauva-arjen keskelle. Väsymys väistyy, kun löydät liikuntarutiinin arkeen.

Tämä kurssi sopii sinulle

LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre -kurssi sopii sinulle, kun synnytyksestä on kulunut 2-6 kuukautta. Voit aloittaa kurssin siis jo pian synnytyksen jälkeen tai tulla mukaan vaikka synnytyksestä olisikin kulunut jo joitakin kuukausia.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta. Jos olet harrastanut kyseistä lajia jo aiemmin, valmistaudu nyt rauhoittamaan hieman harjoittelua. Kurssilla opit muokkaamaan sinulle jo ennestään tuttuja liikkeitä omaan palautumisen vaiheeseen sopivaksi.

Baby-kurssilla sinun ei tarvitse enää murehtia itseksesi, millä tavalla voit liikkua turvallisesti ja järkevästi. Kurssien ohjaajat ovat äitiysfysioterapeutteja ja liikunta-alan ammattilaisia, joten tunnit on rakennettu ammattitaidolla synnytyksen jälkeinen palautuminen huomioiden.

Tervetuloa LIVESTREAM -kurssille!

Kurssihinta on -66% pienempi kuin paikan päällä liikkuessa! Normaalisti kuuden viikon kurssi paikan päällä äitiysfysiterapeuttien ohjauksessa maksaisi 90 euroa / kurssi (eli kolme viikkotuntia yhteensä 270€). Nyt pääset tutustumaan sekä pilates, jooga- että barreharjoittelun hyötyihin superedullisesti! Voit liikkua kotoasi käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa karsien kontaktit ja olla silti osana samanhenkistä yhteisöä!

Kun sitoudut viikottaiseen tuntiin, sinun tulee todella liikuttua eikä treenejä tule niin helposti jätettyä välistä. Jos kuitenkin missaat tunnin, jäävät tallenteet katsottavaksesi koko kurssin ajaksi (ja vielä viikko kurssin päättymisen jälkeenkin). Älä kuitenkaan ota suotta paineita – jokaista treeniä ei tarvitse tehdä mukana vaan liikut oman jaksamisesi mukaan.

Tunnit lähetetään suljetussa Facebook-ryhmässä. Kurssilaisille perustetaan oma Facebook-ryhmä, jossa tunnit on katsottavissa ja keskustelu mahdollista muiden äitien sekä äitiysfysioterapeutin kanssa. 

P.S. Myös liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky) käyvät maksutapana!

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre -kurssille. Tunnit lähetetään suljetussa Facebook-ryhmässä.

Osallistuaksesi tunneille sinulla tarvitsee olla henkilökohtainen Facebook-tili. Voit osallistua tunneilla viikoittain reaaliaikaisesti livestreamin välityksellä tai tehdä tallenteita omaan tahtiisi. Tallenteet katsottavaksesi koko kurssin ajaksi (ja vielä viikko kurssin päättymisen jälkeenkin). Älä kuitenkaan ota suotta paineia – jokaista treeniä ei tarvitse tehdä mukana vaan liikut oman jaksamisesi mukaan.

Online tunneilla taustamusiikki ei kuulu kovaa vaan keskitymme tarjoamaan miellyttävän treenihetken ohjaajan äänen kuuluessa hyvin.

Mitä tarvitset tunnille:

 • Joustavat vaatteet
 • Jumppamatto tai muu mukavalta tuntuva alusta, esim. olohuoneen matto
 • BabyPilates: pitkä kuminauha osaan liikkeistä
 • BabyBarre: Selkänojallinen tuoli ajamaan Barre-tangon virkaa

LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre

90
 • 12.4.-19.5.2021 (6 vkoa)
 • 18 x 45min tuntia
 • Maanantaisin klo 10:30-11:15 BabyYoga
 • Tiistaisin klo 10:45-11:30 BabyBarre
 • Keskiviikkoisin klo 10:45-11:30 BabyPilates
 • 6 vkoa = 18 tuntia = 15€/vko!

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla:
Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky

 

Millaista Luhtavillan BabyYoga on?

BabyYoga auttaa palautumaan raskaudesta parantamalla kehon lihastasapainoa: venyttäen kireitä lihaksia ja vahvistaen heikkoja. Joogaharjoitteet vahvistavat ja elvyttävät kehoa sekä auttavat löytämään rentouden ja tyyneyden.

Alkutunnista keskitymme hengitysharjoitteisiin sekä avaamme ylävartaloa tehden tilaa hengitykselle. Hengitysharjoitukset ja asanat avaavat erityisesti rintarankaa ja elvyttävät hartoita. Tunti etenee dynaamisiin jooga-asanoihin, jotka vahvistavat kehoa, auttavat palauttamaan keskivartalon tuen sekä venyttävät kiristyneitä lihaksia. Loppurentoutuksessa rauhoitutaan sylikkäin yhdessä vauvan kanssa.

Luhtavillan BabyYoga -tunneilla vauva on mukana liikkeissä mahdollisimman paljon. Tilanteesi mukaan voit tehdä liikkeet myös halutessasi  ilman vauvaa esim. vauvan uniajan sattuessa samaan aikaan. Jokaisella tunnilla on myös pieni vauvan oma osuus, jossa esimerkiksi  tutustuta vauvahierontaan.

LIVESTREAM BabyYoga
maanantaisin klo 10:30-11:15 

Millaista Luhtavillan BabyPilates on?

Luhtavillan BabyPilateksen tavoitteena on auttaa kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä lisätä kehonhallintaa. BabyPilateksessa vahvistetaan kehon heikkoja lihaksia, jotka ovat olennaisia hyvään kehonhallintaan sekä kipu- ja rasitustilojen ehkäisyyn. Etenkin lantionpohjan, vatsa-, selkä- ja pakaralihasten harjoittelu on tärkeää. Lantionpohjan toimintahäiriöt ovat yleisiä synnytyksen jälkeen. BabyPilates -tunneilla harjoitellaan oikeiden lihasten löytämistä ja pyritään palauttamaan lantionpohjan toiminta ennalleen. Harjoittelulla voidaan vähentää synnytyksen jälkeistä virtsankarkailua.

BabyPilates -tunti alkaa seisten tehtävillä lämmittelyliikkeillä, jotka lisäävät liikkuvuutta ja valmistavat kehoa harjoituksiin. Alkulämmittelyssä vauvat pääsevät myös kokemaan hieman vauhdin hurmaa. Asentoja ja tapoja kannatella vauvaa varioidaan, jotta opit välttämään kehon yksipuolista kuormittamista.

Lattialla tehtävät pilatesharjoitteet parantavat kehon lihastasapainoa vahvistaen heikkoja lihaksia ja venyttäen kireitä. Kiinnitämme erityishuomiota lantionpohjaa vahvistaviin ja vatsalihasten erkaantumasta palauttaviin harjoitteisiin. Näiden lisäksi vahvistamme erityisesti yläselkää sekä pakaroita, sille ne tukevat äidin palautumista ja vähentävät virheellisiä kuormitusasentoja.

Liikkuvuuden parantaminen on suuressa roolissa äidin palautumisessa arkiaskareista ja vauvan kannattelusta. Keskitymme erityisesti lonkankoukistajien rentouttamiseen, hartiarenkaan avaaviin liikkeisiin ja rintakehän liikkuvuuden lisäämiseen.

LIVESTREAM BabyPilates
keskiviikkoisin klo 10:45-11:30 

Millaista Luhtavillan BabyBarre on?

Luhtavillan BabyBarre on äidin ja vauvan yhteinen liikuntahetki. Lempeät ja samalla tehokkaat balettimaiset harjoitteet auttavat äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehoa ja lisäten liikkuvuutta.

BabyBarre -tunnilla vauvat voivat olla osan ajasta sylissä, kantorepussa tai -liinassa ja osan tunnista leikkiä matolla äidin vieressä. Tunti on tarkoitettu äidin omaksi treeniksi, mutta tuntisisällössä huomioidaan myös vauvojen viihtyvyys.

BabyBarre-tunnilla tehtävät liikkeet tulevat balettimaailmasta, mutta ne on muokattu vasta synnyttäneelle sopivaksi harjoittelumuodoksi. Tunnilla tehtävät liikkeet keskittyvät keskivartalon tuen uudelleen löytämiseen, hyvän ryhdin ylläpitämiseen sekä kehonhallinnan parantamiseen.

BabyBarre-tunti sisältää monipuolisen lämmittelyn, jalkatekniikkaan keskittyviä plie- ja tendusarjoja sekä balettitangolla tehtäviä liikkeitä. Koko tuntia ei treenata tangossa kiinni, vaan välillä harjoitteita tehdään lattialla

LIVESTREAM BabyBarre
tiistaisin klo 10:45-11:30

LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre

90
 • 12.4.-19.5.2021 (6 vkoa)
 • 18 x 45min tuntia
 • Maanantaisin klo 10:30-11:15 BabyYoga
 • Tiistaisin klo 10:45-11:30 BabyBarre
 • Keskiviikkoisin klo 10:45-11:30 BabyPilates
 • 6 vkoa = 18 tuntia = 15€/vko!

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla:
Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky

 

Miksi valita livestream -tunnit?

 • Voit osallistua tunneille, missä ikinä oletkin!

 • Liiku kotonasi karsien turhat kontaktit

 • Säästä matkoihin kuluva aika

 • Et ole kuitenkaan yksin! Treenaat samaan aikaan yhdessä muiden vauva-arkea elävien kanssa

 • Live-tunneilla liikkuessa treenejä ei tule lykättyä myöhemmäksi (ja jätettyä sitten lopulta tekemättä)

Ja ihan käytännössä…

Kurssihinta on -66% pienempi kuin paikan päällä liikkuessa! Normaalisti kuuden viikon kurssi paikan päällä äitiysfysiterapeuttien ohjauksessa maksaisi 90 euroa / kurssi (eli kolme viikkotuntia yhteensä 270€). Nyt pääset tutustumaan sekä pilates, jooga- että barreharjoittelun hyötyihin superedullisesti! Voit liikkua kotoasi käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa karsien kontaktit ja olla silti osana samanhenkistä yhteisöä!

Kun sitoudut viikottaiseen tuntiin, sinun tulee todella liikuttua eikä treenejä tule niin helposti jätettyä välistä. Jos kuitenkin missaat tunnin, jäävät tallenteet katsottavaksesi koko kurssin ajaksi (ja vielä viikko kurssin päättymisen jälkeenkin). Älä kuitenkaan ota suotta paineita – jokaista treeniä ei tarvitse tehdä mukana vaan liikut oman jaksamisesi mukaan.

Tunnit lähetetään suljetussa Facebook-ryhmässä. Kurssilaisille perustetaan oma Facebook-ryhmä, jossa tunnit on katsottavissa ja keskustelu mahdollista muiden äitien sekä äitiysfysioterapeutin kanssa. 

P.S. Myös liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky) käyvät maksutapana!

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan LIVESTREAM Baby Yoga&Pilates&Barre -kurssille. Tunnit lähetetään suljetussa Facebook-ryhmässä.

Osallistuaksesi tunneille sinulla tarvitsee olla henkilökohtainen Facebook-tili. Voit osallistua tunneilla viikoittain reaaliaikaisesti livestreamin välityksellä tai tehdä tallenteita omaan tahtiisi. Tallenteet katsottavaksesi koko kurssin ajaksi (ja vielä viikko kurssin päättymisen jälkeenkin). Älä kuitenkaan ota suotta paineia – jokaista treeniä ei tarvitse tehdä mukana vaan liikut oman jaksamisesi mukaan.

Online tunneilla taustamusiikki ei kuulu kovaa vaan keskitymme tarjoamaan miellyttävän treenihetken ohjaajan äänen kuuluessa hyvin.

Mitä tarvitset tunnille:

 • Joustavat vaatteet
 • Jumppamatto tai muu mukavalta tuntuva alusta, esim. olohuoneen matto
 • BabyPilates: pitkä kuminauha osaan liikkeistä
 • BabyBarre: Selkänojallinen tuoli ajamaan Barre-tangon virkaa

Ohjaajat

Jannina Pylväläinen – BabyPilates, BabyBarre

Jannina on koulukseltaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä tanssinopettaja. Jannina on erikostunut äitiysfysioterapiaan sekä ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja useita vuosia. Herttaisen ja ammattitaitoisen Janninan tunneilla on keskittynyt ja rauhallinen tunnelma.

Saija Pohjanvirta – BabyYoga

Saija on naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti ja Heartful Yoga -opettaja (RYT 200). Saijan tunneilla yhdistyvät joogan lempeät, avaavat ja voimistavat liikkeet äitiysfysioterapeuttiseen osaamiseen.

Ilmoittaudu mukaan täältä!