LIVESTREAM Baby -kesäkurssi

Haluatko liikkua synnytyksen jälkeen turvallisesti ja fiksusti?

Kaipaatko säännöllisiä liikuntahetkiä vauvan kanssa?

Haluatko tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin?

Liiku kanssamme online live -tunneilla neljästi viikossa!
Ja halutessasi tallenteiden mukana useamminkin!

LIVESTREAM Baby -kesäkurssi

 on luotu sinulle, joka haluat

 • Liikkua yhdessä vauvan kanssa ja saada kotipäiviin mukavaa tekemistä

 • Aloittaa liikkumisen turvallisesti ja monipuolisesti ammattilaisten ohjauksessa

 • Edistää synnytyksestä palautumista lempeästi

 • Treenata lantiopohjan lihaksia ja syviä vatsalihaksia kyllästymättä

 • Ylläpitää kuntoa ja saada lisää energiaa vauva-arkeen

 • Tutustua liikunnan lomassa samanhenkisiin äiteihin turvallisesti etänä

 • Haluat tehdä monipuolisia treenejä vauvan kanssa tai ilman

Liikunnasta hyvinvointia vauva-arkeen

LIVESTREAM Baby  -kesäkurssin avulla pääset aloittamaan liikunnan synnytyksen jälkeen turvallisesti ja fiksusti. Kurssin ohjaajat ovat äitiysfysioterapeutteja  ja äitisliikunnan ammattilaisia, joilla on vankka kokemus liikunnan ohjaamisesta äiti-vauva-ryhmille. Sinun ei siis tarvitse enää murehtia yksin, millä tavalla voit liikkua turvallisesti palautumista edistäen vaan kaikki on mietitty puolestasi.

LIVESTREAM  kesäkurssimme lempeät lajit (BabyYoga &- Pilates) keskittyvät kehonhuoltoon ja lempeään liikkeeseen. Vauhdikkaammissa lajeissa (BabyBarre, -Power ja-Dance) saat hien pintaan ja lisättyä myös lihakuntoa maltillisesti ja turvallisesti. Kurssilla pääset liikkumaan yhdessä vauvan kanssa ja saat katkaistua joskus yksitoikkoiseksi käyvän arjen pyörityksen. Saat liikkumisen ohessa tietoa synnytyksestä palautumiseen liittyen sekä ylläpidettyä motivaatiota esim. lantionpohjan huomioimiseen arjessa.

BabyPilates ja BabyYoga -tunneilla vauva on mukana liikkeissä mahdollisimman paljon. Tilanteesi mukaan tai halutessasi voit tehdä liikkeet myös ilman vauvaa esim. vauvan uniajan sattuessa samaan aikaan. BabyBarressa , -Dancessa ja -Powerissa vauva voi makoilla vieressä tai olla mukana sylissä, kantorepussa tai -liinassa.

Pääset osallistumaan kurssille joustavasti. Voit osallistua tunnille ns. livenä tai tehdä tunnin harjoitteet myöhemmin tallenteen avulla.  Tallennteet jäävät katsottavaksesi koko heinäkuuksi, joten sinulla on runsaasti aikaa tehdä eri treenejä oman aikataulun mukaan. Näin pystyt rytmittämään liikunnan mm. vauvan vaihtelevan unirytmin mukaisesti.

Panosta omaan jaksamiseesi – kimpassa treenaaminen on hauskempaa

Vaikka osallistutkin tunnille kotoa käsin etänä, et treenaa yksin!

Facebook-ryhmän kautta sinun on mahdollista olla yhteydessä muihin samanhenkisiin äiteihin ja jakaa sama elämäntilanne iloineen ja haasteineen. Ryhmässä pääset myös kysymään äitiysfysioterapeutilta treenaamiseen liittyvistä asioista. Ryhmässä saat vertaistukea ja voit esittää kysymyksiä ja keskustella esim. synnytyksen jälkeiseen liikuntaan liittyvistä aiheista.

Ryhmän kanssa etänä liikkuminen tuo uutta virtaa arkeen ja mikä parasta – pääset liikkumaan yhdessä vauvan kanssa. Huomio ei ole pelkästään vauvassa, vaan nimenomaan sinussa. Sinuun itseesi panostaminen vie koko perheen hyvinvointia eteenpäin. Kun äiti voi hyvin, muukin perhe voi paremmin.

Sitoutuminen viikottaiseen kurssiin auttaa sinua säilyttämään liikuntarutiinin arjessa myös niinä jaksamisen kannalta huonompina päivinä ja viikkoina. Harjoitteet ja liikunnan lisääminen tuovat sinulle energiaa ja jaksamista vauva-arjen keskelle. Väsymys väistyy, kun löydät liikuntarutiinin arkeen.

Tämä kurssi sopii sinulle

LIVESTREAM Baby -kurssi sopii sinulle, kun synnytyksestä on kulunut 2-6 kuukautta. Voit aloittaa kurssin siis jo pian synnytyksen jälkeen tai tulla mukaan vaikka synnytyksestä olisikin kulunut jo joitakin kuukausia.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta esim. joogasta tai pilateksesta. Jos olet harrastanut kyseistä lajia jo aiemmin, valmistaudu nyt rauhoittamaan hieman harjoittelua. Kurssilla opit muokkaamaan sinulle jo ennestään tuttuja liikkeitä omaan palautumisen vaiheeseen sopivaksi.

Baby-kurssilla sinun ei tarvitse enää murehtia itseksesi, millä tavalla voit liikkua turvallisesti ja järkevästi. Kurssien ohjaajat ovat äitiysfysioterapeutteja ja liikunta-alan ammattilaisia, joten tunnit on rakennettu ammattitaidolla synnytyksen jälkeinen palautuminen huomioiden.

Tervetuloa LIVESTREAM -kurssille!

Kurssihinta on -66% pienempi kuin paikan päällä liikkuessa! Normaalisti esim. kuuden viikon kurssi paikan päällä äitiysfysioterapeuttien ohjauksessa maksaisi 90 euroa / kurssi (eli kolme viikkotuntia yhteensä 270€). Nyt pääset tutustumaan jopa viiden eri lajin ( pilates, jooga, barre, power ja dance)harjoittelun hyötyihin superedullisesti! Voit liikkua kotoasi käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa karsien kontaktit ja olla silti osana samanhenkistä yhteisöä!

Kun sitoudut viikottaiseen tuntiin, sinun tulee todella liikuttua eikä treenejä tule niin helposti jätettyä välistä. Jos kuitenkin missaat tunnin, jäävät tallenteet katsottavaksesi koko kurssin ajaksi (ja vielä koko heinäkuuksi kurssin päättymisen jälkeenkin). Älä kuitenkaan ota suotta paineita – jokaista treeniä ei tarvitse tehdä mukana vaan liikut oman jaksamisesi mukaan. 

Tunnit lähetetään suljetussa Facebook-ryhmässä. Kurssilaisille perustetaan oma Facebook-ryhmä, jossa tunnit on katsottavissa ja keskustelu mahdollista muiden äitien sekä äitiysfysioterapeutin kanssa. 

P.S. Myös liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky) käyvät maksutapana!

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan LIVESTREAM Baby  -kurssille. Tunnit lähetetään suljetussa Facebook-ryhmässä.

Osallistuaksesi tunneille sinulla tarvitsee olla henkilökohtainen Facebook-tili. Voit osallistua tunneilla viikoittain reaaliaikaisesti livestreamin välityksellä tai tehdä tallenteita omaan tahtiisi. Tallenteet jäävät katsottavaksesi koko kurssin ajaksi (ja vielä koko heinäkuuksi kurssin päättymisen jälkeenkin). Älä kuitenkaan ota suotta paineita – jokaista treeniä ei tarvitse tehdä mukana vaan liikut oman jaksamisesi mukaan.

Online tunneilla taustamusiikki ei kuulu kovaa vaan keskitymme tarjoamaan miellyttävän treenihetken ohjaajan äänen kuuluessa hyvin.

Mitä tarvitset tunnille:

 • Joustavat vaatteet
 • Jumppamatto tai muu mukavalta tuntuva alusta, esim. olohuoneen matto
 • BabyPilates: pitkä kuminauha osaan liikkeistä, pehmeä pallo n. 18 cm läpimitta jos löytyy TAI tyyny
 • BabyBarre: Selkänojallinen tuoli ajamaan Barre-tangon virkaa
 • BabyPower: pitkä kuminauha osaan liikkeistä

LIVESTREAM Baby -kesäkurssi

75
 • 24.5.-23.6.2021 (5 vkoa)
 • 19 x 30min
 • Maanantaisin klo 10:45-11:15 BabyYoga
 • Tiistaisin klo 10:45-11:15 BabyBarre
 • Keskiviikkoisin klo 10:45-11:15 BabyPilates
 • torstaisin klo 10:45-11:15 BabyDance /BabyPower
 • 5 vkoa = 19 tuntia = 15€/vko! + tallenteet koko heinäkuuksi

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla:
Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky

 

Millaista Luhtavillan BabyYoga on?

BabyYoga auttaa palautumaan raskaudesta parantamalla kehon lihastasapainoa: venyttäen kireitä lihaksia ja vahvistaen heikkoja. Joogaharjoitteet vahvistavat ja elvyttävät kehoa sekä auttavat löytämään rentouden ja tyyneyden. Alkutunnista keskitymme hengitysharjoitteisiin sekä avaamme ylävartaloa tehden tilaa hengitykselle. Tunti etenee dynaamisiin jooga-asanoihin, jotka vahvistavat kehoa, auttavat palauttamaan keskivartalon tuen sekä venyttävät kiristyneitä lihaksia.

LIVESTREAM BabyYoga
maanantaisin klo 10:45-11:15 

Millaista Luhtavillan BabyPilates on?

Luhtavillan BabyPilateksen tavoitteena on auttaa kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä sekä lisätä kehonhallintaa. BabyPilateksessa vahvistetaan kehon heikkoja lihaksia, jotka ovat olennaisia hyvään kehonhallintaan sekä kipu- ja rasitustilojen ehkäisyyn. Etenkin lantionpohjan, vatsa-, selkä- ja pakaralihasten harjoittelu on tärkeää.  BabyPilates -tunneilla harjoitellaan oikeiden lihasten löytämistä ja pyritään palauttamaan lantionpohjan toiminta ennalleen.

LIVESTREAM BabyPilates
keskiviikkoisin klo 10:45-11:15 

Millaista Luhtavillan BabyBarre on?

Luhtavillan BabyBarressa lempeät, mutta samalla tehokkaat balettimaiset harjoitteet auttavat äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehoa, ryhdin ylläpito sekä lisäten liikkuvuutta. BabyBarre -tunnilla vauvat voivat olla osan ajasta sylissä, kantorepussa tai -liinassa ja osan tunnista leikkiä matolla äidin vieressä. Tunti on tarkoitettu äidin omaksi treeniksi, mutta tuntisisällössä huomioidaan myös vauvojen viihtyvyys. Tällä tunnilla tulee hiki pintaan ja mm. reidet ja pakarat saavat treeniä.

LIVESTREAM BabyBarre
tiistaisin klo 10:45-11:15

Millaista Luhtavillan BabyPower on?

BabyPower sopii sinulle, joka kaipaat treeniin tehoa. Tunnilla kohotetaan kuntoa harjoituksilla, jotka ovat samaan aikaan tehokkaita ja palautumisen kannalta turvallisia. Pääosa liikkumisesta on suunnattu äideille: vahvistamme kehoa kokonaisvaltaisesti ja kiinnitämme myös huomiota lantionpohjan sekä keskivartalon lihaksiin. Vauva on luontevasti mukana liikkeissä jumppakaverina.

LIVESTREAM BabyPower
torstaisi klo 10:45-11:15

Millaista Luhtavillan BabyDance on?

BabyDance tarjoaa äidille hauskan tavan liikkua ja nostaa sykettä vauvan kanssa tanssien. BabyDance -tunnin aikana tanssitaan kappale kerrallaan helppoja koreografioita, jolloin syke nousee peruskestävyystasolle ja hiki on taattu. Musiikki- ja tanssityylit vaihtelevat tunnelmasta ja teemasta toiseen. Välillä tanssitaan vauva rinnalla äidin askelia ja välillä nostellaan ja keinutellaan vauvaa musiikin mukana.

LIVESTREAM BabyDance
torstaisin klo 10:45-11:15

LIVESTREAM Baby -kesäkurssi

75
 • 12.4.-19.5.2021 (5 vkoa)
 • 19 x 30min tuntia
 • Maanantaisin klo 10:45-11:15 BabyYoga
 • Tiistaisin klo 10:45-11:15 BabyBarre
 • Keskiviikkoisin klo 10:45-11:15 BabyPilates
 • torstaisin klo 10:45-11:15 BabyDance/BabyPower
 • 5 vkoa = 19 tuntia = 15€/vko! + tallenteet koko heinäkuuksi

Voit maksaa myös seuraavilla liikuntaeduilla:
Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky

 

Miksi valita livestream -tunnit?

 • Voit osallistua tunneille, missä ikinä oletkin!

 • Liiku kotonasi karsien turhat kontaktit

 • Säästä matkoihin kuluva aika

 • Et ole kuitenkaan yksin! Treenaat samaan aikaan yhdessä muiden vauva-arkea elävien kanssa

 • Live-tunneilla liikkuessa treenejä ei tule lykättyä myöhemmäksi (ja jätettyä sitten lopulta tekemättä)

Ja ihan käytännössä…

Kurssihinta on -66% pienempi kuin paikan päällä liikkuessa! Normaalisti esim. kuuden viikon kurssi paikan päällä äitiysfysioterapeuttien ohjauksessa maksaisi 90 euroa / kurssi (eli kolme viikkotuntia yhteensä 270€). Nyt pääset tutustumaan jopa viiden eri lajin (mm. pilates, jooga, barre)harjoittelun hyötyihin superedullisesti! Voit liikkua kotoasi käsin ammattitaitoisessa ohjauksessa karsien kontaktit ja olla silti osana samanhenkistä yhteisöä!

Kun sitoudut viikottaiseen tuntiin, sinun tulee todella liikuttua eikä treenejä tule niin helposti jätettyä välistä. Jos kuitenkin missaat tunnin, jäävät tallenteet katsottavaksesi koko kurssin ajaksi (ja vielä koko heinäkuuksi kurssin päättymisen jälkeenkin). Älä kuitenkaan ota suotta paineita – jokaista treeniä ei tarvitse tehdä mukana vaan liikut oman jaksamisesi mukaan. 

Tunnit lähetetään suljetussa Facebook-ryhmässä. Kurssilaisille perustetaan oma Facebook-ryhmä, jossa tunnit on katsottavissa ja keskustelu mahdollista muiden äitien sekä äitiysfysioterapeutin kanssa. 

P.S. Myös liikuntaedut (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak, Virike, Tyky) käyvät maksutapana!

Tervetuloa kurssille!

Tervetuloa Liikuntastudio Luhtavillan LIVESTREAM Baby  -kurssille. Tunnit lähetetään suljetussa Facebook-ryhmässä.

Osallistuaksesi tunneille sinulla tarvitsee olla henkilökohtainen Facebook-tili. Voit osallistua tunneilla viikoittain reaaliaikaisesti livestreamin välityksellä tai tehdä tallenteita omaan tahtiisi. Tallenteet jäävät katsottavaksesi koko kurssin ajaksi (ja vielä koko heinäkuuksi kurssin päättymisen jälkeenkin). Älä kuitenkaan ota suotta paineita – jokaista treeniä ei tarvitse tehdä mukana vaan liikut oman jaksamisesi mukaan.

Online tunneilla taustamusiikki ei kuulu kovaa vaan keskitymme tarjoamaan miellyttävän treenihetken ohjaajan äänen kuuluessa hyvin.

Mitä tarvitset tunnille:

 • Joustavat vaatteet
 • Jumppamatto tai muu mukavalta tuntuva alusta, esim. olohuoneen matto
 • BabyPilates: pitkä kuminauha osaan liikkeistä, pehmeä pallo n. 18 cm läpimitta jos löytyy TAI tyyny
 • BabyBarre: Selkänojallinen tuoli ajamaan Barre-tangon virkaa
 • BabyPower: pitkä kuminauha osaan liikkeistä

Ohjaajat

Jannina Pylväläinen – BabyPilates, BabyBarre

Jannina on koulukseltaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja sekä tanssinopettaja. Jannina on erikostunut äitiysfysioterapiaan sekä ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja useita vuosia. Herttaisen ja ammattitaitoisen Janninan tunneilla on keskittynyt ja rauhallinen tunnelma.

Saija Pohjanvirta – BabyYoga

Saija on naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti ja Heartful Yoga -opettaja (RYT 200). Saijan tunneilla yhdistyvät joogan lempeät, avaavat ja voimistavat liikkeet äitiysfysioterapeuttiseen osaamiseen.

Anne Luhtala – BabyDance & -Power

Annella on monipuolinen ja pitkä tausta liikunnan ohjauksesta sekä laajasti perehtymistä synnytyksen jälkeisestä palautumisesta suhteessa liikuntaan. Treenissä on Annen mielestä tärkeää löytää itselle sopivan tasoinen harjoite, jotta harjoittelu on mielekästä.

Koulutukseltaan Anne on liikunnanohjaaja (YAMK). Hän käynyt myös pitkän pilatesohjaajakoulutuksen (PilatesHealth), jossa on syvennytty mm. raskausajan sekä synnytyksen jälkeiseen liikunnan erityispiirteisiin. Lisäksi hän on kouluttautunut Spiraalistabilaatio-ohjaajaksi ja osallistuu säännöllisesti erilaisiin täydennyskoulutuksiin mielenkiintonaan erityisesti kehonhuolto ja turvallinen harjoittelu.

Ilmoittaudu mukaan täältä!