Latin Fusion – kesäkurssi

Tervetuloa tanssin ja rytmin pyörteisiin !

Suosittu Latin Fusion tuntimme nyt kesäkurssina energisen Jaquelinen ohjaamana. Kurssilla opettelemme lattaritanssien  perusaskelia ja tanssimme myös koreografian, jonka pala palalta opettelemme.

Tanssi, mikä ihana syy unohtaa kaikki muu hetkeksi. Tule mukaan!

Latin Fusion kesäkurssimme perustuu supersuosittuun helpohkoon tanssilliseen ja koreografiseen viikkotuntiimme.

Tunti käynnistyy lämmittäen keho huolellisesti. Harjoitellaan tekniikkaa ja yhdistellään askeleita pieneksi tanssisarjaksi. Lämmittelemme esim. salsan  ja reggetonin rytmeillä. Lämmittelyn jälkeen teemme koreografiaa erilaisista tanssityyleistä. Salsan ja reggaetonin lisäksi kursilla tanssitaan merenguen ja samban askelin.

Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Latin Fusion KESÄKURSSI

60
  • Torstaisin klo 20:00-21:00
  • 27.5.-17.6.2021
  • 4 x 55 min
  • Ohjaaja: Jacqueline Villa Millan

Tervetuloa kurssille!

Lämpimästi tervetuloa Latin Fusion -kesäkurssille. Kurssi pidetään Luhtavillan Lime-salissa osoitteessa Timpurinkuja 3, noin 500 m päässä Leppävaaran juna-asemalta.

Ota mukaan kurssille

  • Joustavat vaatteet 
  • Juomapullo, täytä mielellään se jo kotona  

Korvaustunti

Joskus voi käydä niin, ettet pääsekään tunnille. Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa meille. Voit korvata yhden poissaolon liikuntastudion avoimilla viikkotunneilla viimeistään 23.6. mennessä (ennen juhannusta). Ohjeet ilmoittautumiseen alla:

  • Ilmoittaudu paikan päällä pidettävälle tunnille ja valitse maksutavaksi “Pay later”. Voit myös käyttää korvauskerran online-tuntiin, jolloin “Pay later” vaihtoehtoa ei ole – laita silloin meille sähköpostia, mille tunnille haluat osallistua niin lisäämme sinut manuaalisesti. 
  • Tullessasi tunnille, kerro vastaanottoon, miltä kurssilta olet tulossa korvaamaan poissaoloa. Muista tarvittaessa perua varauksesi viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua. 

Liikutaan yhdessä terveinä

Puhtaus ja hygienia on meille nyt entistäkin tärkeämpää, joten siivoamme tehostetusti tilojamme, ja henkilökuntamme on ohjeistettu tilanteen mukaisesti. Lue täältä asiakkaan ohje poikkeustilanteen huomiointiin: https://luhtavilla.fi/2020/08/liikutaan-yhdessa-terveina/ 

Ohjaaja: Jacqueline Villa Millan

Jacqueline on aurinkoinen ohjaaja, joka tsemppaa sinut ylittämään itsesi! Jacqueline on valoisa persoona, joka tempaisee mukaansa ja jonka tunnilla ei voi olla hymyilemättä! Jaquelinen kanssa saat takuulla innostavan ja hikisen treenin!