BabyPower

BabyPower on äidin ja alle vuoden ikäisen lapsen treeni, jossa äidin kunto kohoaa vauvan kanssa yhdessä liikkuessa.

BabyPower -tunti sopii sinulle, joka kaipaat treeniin tehoa. Tunnilla kohotetaan kuntoa harjoituksilla, jotka ovat samaan aikaan tehokkaita ja palautumisen kannalta turvallisia.

BabyPower auttaa palautumaan raskaudesta

BabyPower tarjoaa äidille mahdollisuuden palautua raskaudesta liikkuen omaa kehoa kuunnellen ja hiljalleen tehoja lisäten. Pääosa liikkumisesta on suunnattu äideille: vahvistamme kehoa kokonaisvaltaisesti ja kiinnitämme myös huomiota lantionpohjan sekä keskivartalon lihaksiin. Vauva on luontevasti mukana liikkeissä jumppakaverina. Vuorovaikutus ja kontakti vauvan kanssa kulkee mukana läpi koko tunnin. Yhdessä vauvan kanssa liikkuminen vahvistaa äidin ja vauvan keskinäistä tunnesidettä.

Lisää poweria kehoon

BabyPower -treeni koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta sekä liikkuvuusosiosta. Tunnin alussa lämmitellään yhdessä vauvan kanssa musiikin mukana liikkuen, jolloin keho valmistautuu varsinaiseen treeniin ja saadaan hiki pintaan. Lämmittelyn jälkeen seuraa lihaskunto-osio, jossa vahvistamme kehoa monipuolisesti ja teemme liikkeet joko vauvan kanssa tai esim. jumppakuminauhoja hyödyntäen. Lopun liikkuvuusosiossa teemme muutaman täsmäliikkeen, jolla avaamme ja rentoutamme mm. rintarankaa ja selkää.

Ohjaaja neuvoo turvalliset tekniikat liikkeiden suorittamiseen. Jokaiselle löydetään omaan palautumisen vaiheeseen soveltuva harjoite. Treeni kohdistuu isoihin lihasryhmiin kuten reisiin, pakaroihin, keskivartaloon ja niska-hartiaseutuun. Kiinnitämme liikkeitä suorittaessa huomiota erityisesti lantionpohjan lihaksiin ja keskivartalon syvään tukeen.

Syyskausi 2020

Syyskauden Baby-kurssit jakautuvat kahteen samantasoiseen jaksoon. Ensikertalaiset ovat tervetulleita kummallekin jaksolle. Voit siis ilmoittautua 2. jaksolle vaikka et ole ollut mukana 1. jaksolla. Jokaisella kurssilla on eri ohjelma, joten aikaisemmin mukana olleillekin on uutta luvassa.

BabyPower 1.jakso

120
  • 27.8.-15.10.2020
  • 8 x 45min
  • Torstaisin klo 10:30-11:15
  • Lime-sali (Timpurinkuja)
  • Ohjaaja: Anne Luhtala

BabyPower 2.jakso

120
  • 22.10.-10.12.2020
  • 8 x 45min
  • Torstaisin klo 10:30-11:15
  • Lime-sali (Timpurinkuja)
  • Ohjaaja: Anne Luhtala

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille kurssista laskun noin 1-2 viikkoa ennen kurssin alkua. Voit maksaa myös erilaisilla liikuntaeduilla kurssin alkaessa. Huomaathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia.

Mahdollisuus korvata poissaolo

Lyhytkursseilla on mahdollista korvata yksi poissaolo liikuntastudion avoimilla viikkotunneilla kuluvan kauden aikana. Jos ilmoittaudut useammalle kurssille, saat korvata yhden poissaolon / kurssi.

Poissaolon voi mahdollisesti korvata myös muulla Baby-tunnilla, jos kyseisellä kurssilla on vapaita paikkoja. Tiedustelethan etukäteen korvausasiaa.

Mikäli esimerkiksi koronapandemian vuoksi toiminta paikan päällä estyy, siirrämme opetuksen verkon välityksellä tapahtuvaksi. Annamme lisäohjeistusta, jos tilanne tulisi ajankohtaiseksi.

Ohjaaja: Anne Luhtala

Annella on monipuolinen ja pitkä tausta ryhmäliikunnan ohjauksesta sekä laajasti perehtymistä synnytyksen jälkeiseen palautumiseen. Treenissä on Annen mielestä tärkeää löytää itselle sopivan tasoinen harjoite, jotta harjoittelu on mielekästä. Mielekäs liikunta motivoi!