Aikuisten kurssit

Etenevää opetusta

Olemme valinneet kursseiksi sellaisia tunteja, joissa on erityistä hyötyä kurssimuotoisuudesta. Näin tunnit ovat opetuksellisesti eteneviä, mikä antaa sinulle vielä paremmin mahdollisuuden kehittyä harjoittelussa ja oppia uutta.

Mahdollisuus korvata poissaoloja

Lyhytkursseilla on mahdollista korvata yksi poissaolo liikuntastudion avoimilla viikkotunneilla. Jos ilmoittaudut useammalle kurssille, saat korvata yhden poissaolon / kurssi.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Ilmajooga

Ilmajoogassa käytetään kattoon ripustettua ilmajoogakangasta ja varioidaan tavallisia jooga-asanoita. Ilmajoogakankaan rooli on tukea ja avustaa liikkeissä, mutta välillä myös haastaa liikettä. Tervetuloa leijumaan kannamme! Lue lisää täältä! 

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas ja monipuolinen treeni kestävyyden kehittämiseen, lihaskunnon lujittamiseen ja hartiaseudun jännitysten helpotukseen. Treeni sopii kaiken kuntoisille! Lue lisää täältä! 

Terve selkä

Terve selkä -kurssi on luotu sinulle, joka haluat fysioterapeutin ohjauksessa lisätä selkäterveyttäsi ja parantaa käytännön harjoittelutaitoja. Pidä selkäsi kunnossa ja nauti kivuttomista päivistä!  Lue lisää täältä! 

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio (SPS) on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, jonka avulla aktivoit kehosi heikkoja ja vapautat kireitä lihasketjuja. Harjoittelussa käytetään apuna kevyitä menetelmään suunniteltuja kuminauhavastuksia. Lue lisää täältä! 

Vatsatanssi

Vatsatanssi hurmaa eksoottisella musiikillaan ja liikekielellään. Oppimista tukee tekniikan huolellinen opettelu, yksilöllinen ohjaus sekä kurssilla opeteltavat koreografiat. Lue lisää täältä! 

Äijäjooga

Äijäjooga on kankeiden miesten oma joogatunti, jossa lisätään liikkuvuutta ja vahvistetaan kehoa. Ei temppuilua tai kipeyttävää liikettä! Lue lisää täältä! 

Mama-tunnit raskaana oleville

Mama -tunnit on suunnattu odottaville äideille. Tunneille voi osallistua missä tahansa raskauden vaiheessa.

MamaPilates

MamaPilates on odottaville äideille suunnattu tunti, joka vahvistaa ja elvyttää kehoa sekä rauhoittaa mieltä. Harjoittelussa hyödynnetään palloja, kuminauhoja sekä pilatesrengasta. Lue lisää täältä! 

MamaYoga

MamaYoga on odottaville äideille suunnattu joogatunti. Nämä tunnit ovat yhdistelmä kehon vahvistamista, avaamista ja rauhoittumista. Lue lisää täältä! 

MamaBarre

MamaBarre on odottaville äideille suunnattu lihaskuntoa ja liikkuvuutta ylläpitävä ja kehittävä tunti. Lempeät ja samalla tehokkaat balettimaiset harjoitteet tarjoavat odottavalle äidille erinomaisen liikuntamuodon.  Lue lisää täältä! 

Baby-tunnit äideille ja vauvoille

Baby -tunnit on suunnattu äideille raskaudesta ja synnytyksestä palautumisen tueksi. Vauvat ovat tunneilla mukana.

BabyBarre

BabyBarre -tunti on yhdistelmä balettia ja pilatesta yhdessä vauvan kanssa. Balettimaiset harjoitteet auttavat äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehoa ja lisäten liikkuvuutta. Lue lisää täältä!

BabyPower

BabyPower sopii sinulle, joka kaipaat treeniin tehoa. Tunnilla kohotetaan kuntoa harjoituksilla, jotka ovat samaan aikaan tehokkaita ja palautumisen kannalta turvallisia. Lue lisää täältä! 

BabyPilates

BabyPilates auttaa äitiä palautumaan raskaudesta vahvistaen kehoa ja parantaen liikkuvuutta. Vauva on mahdollisimman paljon mukana liikkeissä. Lue lisää täältä! 

BabyYoga

BabyYoga auttaa palautumaan raskaudesta parantamalla kehon lihastasapainoa: venyttäen kireitä lihaksia ja vahvistaen heikkoja. Vauva on mahdollisimman paljon mukana liikkeissä. Lue lisää täältä! 

Ilmoittaudu mukaan täältä!