Total Body

Total Body -tunnilla tehdään tehokas lihaskuntotreeni koko vartalolle. Ohjaaja tsemppaa tekemään liikkeet ja ohjeistaa turvallisen tekniikan. Saat takuulla monipuolisen treenin, hien otsalle ja hyvän mielen loppupäiväksi!

Alkulämmittelyssä koko keho valmistellaan treeniin. Keho herätellään dynaamisilla liikkeillä (kuten vartalon kierroilla), hermostoa valmistellaan treeniin mm. alavartalon pumppaavilla liikkeeillä ja lämmittelyssä nostetaan myös asteittain sykettä. Liikkeet ovat yksinkertaisia eivätkä sisällä askelkuvioita.

Lämmittelyn jälkeen treeni toteutetaan kolmen lihaskuntoliikkeen liikepattereissa, joissa vuorottelevat ylä-, keski- ja alavartalolle suunnatut liikkeet. Patterit toistetaan aina kahteen kertaan. Tunnilla käytetään paljon kehonpainoharjoitteita sekä mm. vastuskuminauhoja, levypainoja ja kahvakuulia lisäämään haastetta ja monipuolistamaan treeniä.

Lopussa lyhyt jäähdyttely, jossa verrytellään kehoa treenin jäljiltä.

Ohjaaja: Jacqueline Villa Millan

Jacqueline on aurinkoinen ohjaaja, joka tsemppaa sinut ylittämään itsesi! Jacqueline on valoisa persoona, joka tempaisee mukaansa ja jonka tunnilla ei voi olla hymyilemättä! Jacquelinen kanssa saat takuulla innostavan ja hikisen treenin!